Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Laguna 3 sau Golf 6, comparatie pentru achizitionare

coaje1
post 7 Nov 2008, 10:20
Post #31

Membru incepator

Group: Members

e super tare faza, mergi la vw- isi lauda masina, mergi la renault-isi lauda masina, o sa fac o cerere de oferta la fiecare brand in parte si o sa vad ce imi ofera(ca optionale) + reducere. Multumesc celor care imi recomanda motorul de L3 2.0(trage bine), insa doresc ceva usor de intretinut si sa platesc taxe mici impozite ... etc

7 Nov 2008, 10:25:
cei de la renault mi-au zis ca in curand o sa apara meganul 3 si ca aspect frontal este asemanator cu laguna(am vazut poze si doua masini in teste pe Bran) plus ca sedanul "cica" va arata foarte bine; iar atunci cu siguranta la aproape 20 de mii o sa achizitionez un megane full.
Deocamdata sunt la capitolul studiu de caz golf vs laguna

This post has been edited by coaje1: 7 Nov 2008, 10:25

--------------------
renault clio 2007 symbol
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
csorin66
post 7 Nov 2008, 10:55
Post #32

Membru fabricat in Romania

From: Ploiesti

Daca nu te grabesti cu achizitia masini si eu as astepta megan 3

--------------------
Renault Talisman 1,6/ 200 2016/Initiale/Paris
''Viata trebuie savurata, nu suportata''
+
Manuel
post 7 Nov 2008, 10:57
Post #33

Membru autentic

From: VASLUI

@sorin: De ce??

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
cata70
post 7 Nov 2008, 12:22
Post #34

Membru autentic

QUOTE(coaje1 @ 7 Nov 2008, 10:20)

cei de la renault mi-au zis ca in curand o sa apara meganul 3 si ca aspect frontal este asemanator cu laguna(am vazut poze si doua masini in teste pe Bran) plus ca sedanul "cica" va arata foarte bine; iar atunci cu siguranta la aproape 20 de mii o sa achizitionez un megane full.

Daca tocmai aspectul frontal al lagunei 3 este criticat cel mai mult ,de ce ar fi o alegere mai buna m3 ? Stai putin sa vezi care sunt preturile acestuia din urma si dotarile standard/optionale !
Nu pot sa cred ca ar fi peste L3,sunt din clase diferite,vor fi si alte preturi si dotari.
Oricum,intre actualul megane si L3 este mare diferenta ,cel putin in ceea ce priveste calitatea (fie si aparenta) materialelor interiorului.

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
Adi-Paul
post 7 Nov 2008, 13:18
Post #35

Membru

Pentru intrebarea omului:
Daca vrei masina sa te duca la serviciu in fiecare zi, VW e la fel de buna ca si Laguna 3. Poate chiar mai usor de parcat.
Daca vrei masina sa te duca in Germania de 2 ori pe an, iti recomand L3.
Motor iti iei in functie de nevoie, adica de cum mergi cu ea. Daca te dai tare la masina, ia TSI; daca mergi doar cu 20-50 km/h peste viteza legala, 1.6 110 cp ai L3 ajung.
Vrei accelerari rapide, ia VW, are masa si deci inertia mai mici si ceva mai multi cai.
Vrei comfort ia L3.
Ai probleme cu parcarea, ia VW.
Vrei status social, iei masina mai mare smile.gif
ti se rupe, iei Golf.
Vrei scaune tari, iei VW; le vrei moi dar cu suport bun, iei L3.
Vrei revizii scumpe, iei VW; le vrei ieftine, iei Laguna.
Vrei sa-ti schimbe piesele bune cu unele vechi mecanicii de la Porsche Ro, iei VW, vrei sa-ti programeze masina peste 2 luni la service si sa nu-ti rezolve pocnituri si zgomote, iei L3. (io unu' nu am nici greieri nici zgomote desi am fost acuzat ca sunt norocos)
Eu unul am constatat asa: 90% din timp am nevoie de comfort, 10% am nevoie de sportivitate. Cu 2.0 benzina am si una si alta, poate m-as fi simtit mai bine cu 170 cp cutie manuala...Dar in conditiile in care merg peste 55-60.000 km/an nu m-am uitat la economie la carburant si nici la impozit. Pana acum, in 21.000 km am dat pe benzina vreo 2000 euro.
Nu poti si cu .... biip in (fund) si cu sufletul in rai.
Daca banii sunt la limita, mai bine iti iei clasa de mai jos mai dotata...

--------------------
Renault Laguna 2008 Privilege
+
balanel
post 7 Nov 2008, 14:43
Post #36

Transmisie automata - confort si siguranta.

QUOTE(Adi-Paul @ 7 Nov 2008, 13:18)
daca mergi doar cu 20-50 km/h peste viteza legala, 1.6 110 cp ai L3 ajung.
*

post-336-1110552475.gif

radmasa.gif
Pacat ca n-au prevazut L3 si cu un motor de 1.2, pentru cei care nu depasesc viteza legala.
icon_mrgreen.gif

This post has been edited by balanel: 7 Nov 2008, 14:44

--------------------
chevrolet aveo sedan t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013 (in curand alta masina, cu transmisie automata)
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale.
Fan Mircea Badea.
+
csorin66
post 7 Nov 2008, 17:14
Post #37

Membru fabricat in Romania

From: Ploiesti

wink.gif In legatura cu m3 am zis ca sa aiba de unde alege. Il vad nehotarat si incerc sa......ii dau idei.
Mai greu daca vrei MASINA sa fie si ieftina si usor de intretinut

This post has been edited by csorin66@yahoo.com: 7 Nov 2008, 17:18

--------------------
Renault Talisman 1,6/ 200 2016/Initiale/Paris
''Viata trebuie savurata, nu suportata''
+
dili
post 8 Nov 2008, 11:09
Post #38

Membru autentic

From: Constanta

QUOTE(gotty @ 6 Nov 2008, 20:24)
daca tot vorbim de vise de ce nu ne am gandi la o masina care intr adevar merita visata?eu sustin ca din punct de vedere al designului, laguna este un esec.evident,sunt subiectiv,toti suntem cand analizam o masina din punctul asta de vedere...cand vine vorba de motorizari,e clar,nu mai are rost sa discutam....
dragul meu prieten,in cautare de posturi poate iti argumentezi si afirmatia de mai sus demna de spotul  "cat e halatu'?"
*

Cu scuze pt ca-i poluam topicul colegului nostru, sunt nevoit insa sa-ti raspund. Asa ca:

Dragul meu prieten:
1. cu argumentele ar trebui sa incepi tu; a spune despre L3 ca e "o gluma de masina" necesita totusi argumente solide. Ca nu-ti place tie design-ul, e o problema cel putin subiectiva. Ca nu-ti plac motorizarile, aici ai putea aduce ceva argumente. Si asta daca e sa ne rezumam la design-ul exterior, pt ca la interior nu stiu sincer ce i-ai putea reprosa. Sunt zeci de alte argumente care ar putea sa te contrazica, mai ales ca am vazut ceva mai sus o replica de mult bun simt a lui ncristi: "Daca am fi mers pe langa masina si am fi admirat-o din exterior probabil ca ar fi contat si modul cum arata...". Nu sustin ca L3 este o reusita de design exterior dar de aici pana a vorbi despre "glume" e cale lunga.
2. cu motorizarile Renault ce ai? Le-ai testat tu pe toate ca sa poti sa arunci cu noroi in L3?
3. la faza cu vanatoarea de posturi iar ai dat pe langa poarta; am mai putin de 150 de posturi in 3 ani si jumatate asa ca numai de postare pentru palmares nu ma poti acuza. O astfel de replica din partea cuiva care a postat peste 1200 in mai putin de 18 luni e cel putin ridicola.
4. nu esti primul care ia la misto L3. Deja s-a creat pe forum o moda. Curios, dar si trist, e ca cei mai vehementi si cu cele mai multe pareri sunt cei care NU poseda L3. Nu am nimic cu posesorii de Megane-uri (am avut si eu 2 inainte de L3 si nu am decat amintiri placute in ceea ce le priveste) dar cred totusi ca sindromul M2 versus L3 s-a acutizat prea mult. E dreptul fiecaruia sa nu-i placa o masina dar cand faci astfel de afirmatii ca ale tale din postura de outsider poti foarte usor sa cazi in ridicol. Mai bine lasa halatul, pune altceva pe tine si roaga un posesor de L3 sa te lase sa te joci putin cu ea. Dupa aia mai stam de vorba...
5. daca pe bot la L3 era o sigla "nemteasca", sunt sigur ca, in Romania cel putin, s-ar fi facut liste de asteptare. Dar asa, mergeti nene si luati, de banii astia, "nemtoiace" noi din clase mai mici sau eventual second hand-uri din aceeasi clasa.

Revenind la topic, ieri am fost pe la Renault Constanta si sunt in postura sa-i ofer lui coaje 1 inca un argument: L3 echipare Dynamique, culoare alba, motorizare 2.0 dci (150 CP), cu Pack City, audio Cabasse 8+1, kit "maini libere" si trapa la MAI PUTIN DE 21000 euro. E, ce ziceti?

--------------------
Mercedes-Benz CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus, august 2016
VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
+
Adi-Paul
post 8 Nov 2008, 17:17
Post #39

Membru

da, sunt de accord cu dili, daca avea o alta sigla, Laguna 3 s-ar fi vandut ca painea calda
renault are o mare problema de marketing

--------------------
Renault Laguna 2008 Privilege
+
cata70
post 8 Nov 2008, 17:48
Post #40

Membru autentic

Sa fiu ''on topic'' ,daca as fi dispus sa dau acum 21-22 000 euro pe o masina,masina folosita cu precadere in deplasari extraurbane,laguna 3 (2,0 16v sau 2.0 dci)ar fi de preferat fata de un golf'' face lift'',asa cum s-a mai spus,fiind clase diferite,cu consecinta existentei unei diferente de confort.Totusi,situatia premisa data de initiatorul topicului (doar anumite motorizari) este oarecum delicata in a alge,o solutie fiind ,cred,cea de a mai plusa putin la suma pentru care ar fi dispus sa o plateasca.
Off topic...Din pacate,mentalitatea ca doar ceea ce e nemtesc e bun in materie de masini,este puternic inradacinata la noi.
A sustine ca m2 este superior L3 este,totusi,absurd,indiferent cat am fi incantati de masina,noi ,posesorii ai modelui dintai.. dry.gif

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
lagunez
post 10 Nov 2008, 08:32
Post #41

Membru autentic

From: Bucharest

de ce comparam L3 cu golf 6 ..DOAR pt ca au cam acelasi pret..sunt masini din categ.diferite...!!! sau e o discutie doar ca sa mai aruncam cu noroi in LAg 3...?
discutia ar trebui mutata la alta sectiune...pai atuci sa comparam POLO cu Clio ca ajung cam la acelasi pret nu ?daca initiatorul ar fi spus am cam 20..22 K si nu stiu ce sa aleg de banii astia..as fi inteles dar asa..iar o dam in balarii cu discutii inutile..o discutie ar fi de ce dotarile la aceiasi echipare DIFERA in Romania versus Franta/Italia..suntem in sectiunea L3 ..totusi..

--------------------
Renault Laguna 3 & Volvo C30 2009 Dynamique PLUS Navy 2.0T CVA
2009 lag 3 2.0T Proactive Dynamique Navi
+
caktuss
post 13 Nov 2008, 21:26
Post #42

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(gotty @ 6 Nov 2008, 19:03)
hai sa fim seriosi:laguna 3 este o gluma de masina(in primul rand ca design si in mare parte la motorizari)....
desi nu sunt un fan al golf 6,cred ca in cazul de fata as alege fara sa clipesc nemtoaica!
*

saracia aia de golf... etalonul clasei compacte la ce bre, la saracie
cum sa compari o laguna 3 cu golf cu facelift, in afara de masca si faruri e fix golf 5, la care ca optionale o sa-ti apara volan rotund si portierele pe spate radmasa.gif

la noi pe forum, desi e forum RENO se practica chestia cu aruncatul noroiului in laguna 3, in megane, in toata marca
in schimba apar desteptii cu golf 6, cu skoda superb si alte petarde super umflate "ca e mai bune domne, e nemtesti"

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
lagunez
post 14 Nov 2008, 09:42
Post #43

Membru autentic

From: Bucharest

sleep.gif cred ca aici e locul pt. comparatii..daca vrei sa compari laguna cu trabant(standardul masinilor ECO ). n-au decat amatorii sa faca si asta .
am laguna 2 am probleme cu ea ..(vibratii,ambreiaj,senzor ABS ,alarma pusa cu curu de REno.si lista-i luuuunga .) dar nu consider ca ar trebui sa dau cu mucii in fasole..comparand-o cu Golf fie si el face lift 5.var X (ca pana la sase mai e multa cale...).
cum conduc si C30 (sunt constient un focus in blana de Volvo ) nu sufera comparatie cu laguna ..dpdvd confort si frane Lag rules...!!..in rest doar puncte in plus ca stabilitate/fiabilitate pt blana de oaie vopsita C30...

--------------------
Renault Laguna 3 & Volvo C30 2009 Dynamique PLUS Navy 2.0T CVA
2009 lag 3 2.0T Proactive Dynamique Navi
+
ciobanucos
post 19 Nov 2008, 17:46
Post #44

shodan

From: Bucuresti

Sunt satul de toti cei care vorbesc urat de laguna 3.
Cum s-ar zice: sunt cruzi strugurii...
La fel si despre motorizari... Eu am 1.5 dci. Este suficient de sprintena oriunde. Nu a fost facuta aiurea in tramvai.Nimeni nu isi permite sa arunce pur si implu niste motoare pe o caroserie. Uitati-va naiba pe siteurile tari din afara si veti vedea: THIS IS THE PICK OF THE RANGE. Pt ca e economica si usor de intretinut. Asta se zice in UK, FR, Germania. Si sunt teste facute de revste nemtesti care spun ca motorul de 2.0dci este super tare. A fost facut test cu noul A4, BMW 3(320 sau 318 nu mai stiu), toate cu dotarea medie(adik Dynamique la L3).
A iesit asa: loc1: A4, loc2:L3 si loc3:BMW3
Asta zic nemtii!!!!
Ca sa nu mai zic ca astea merg si ele cu 192KM/H vit maxima, nu cu 30 peste limita legala.
Mereu sunt altii buni la comentat, fara sa stie care-i treaba. Renault a facut 2 tipuri de motorizari: ECO si puternice. 2.0dci 150cp sunt BELEA. Vreti ai mult, luati L3 GT. Sau Coupe.

--------------------
RENAULT Laguna III Dynamique, 1.5dci 110cp 240nm - OT10ACC 2008 hatch
Laguna III, 1.5dci, 110cp, 240NM - Dynamique
ESP ASR, Pack City, BiXenon, Card maini libere, Audio Connection Box.

J'aime ma voiture
+
Vio
post 19 Nov 2008, 18:26
Post #45

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Mai fratilor, vazui si io ieri pentru prima data un Golf 6 live pe strada... deci clar, va rog io, daca tot vreti careva Golf, luati-va linistiti un 5 full second la 1-2 anisori, iesiti mult mai ieftin si nu pierdeti nimic... l-am depasit pe meltean (un smecher de Wolfsburg de la mama Goalfelor) ca sa pot sa o analizez bine si din laterala si fata, si pot sa zic ca laterala mi s-a parut aproape identica (m-am surprins chiar intrebandu-ma daca nu cumva se potrivesc usile de pe 5 pe 6)... fata n-am mai apucat s-o vad bine, ca s-o sesizat melteanu' ca un roman (!!!!!) cu un Megane (!!!!!!!!!!!) o indraznit sa il depaseasca, si-o bagat picioru in ea si s-o dus... dar atata am apucat sa vad, ca parca farurile alea nu se potrivesc cu grila, ashea, nu se pupa... parca era ca la Daciile alea berline pe care pun badaranii faruri de Golf 4... pe bune... Oricum, catava vreme i-am mai vazut fundu' de Touareg, carele pentru mine Touareg este zä definition äf zä bed taste... mie unu' oricum si expresia "facelift" in legatura cu Golf 6 mi se pare far and beyond...
Hai sa mai arunc o minge la bataie: aia de stiti, spuneti, rogu-va: oare acu' cu facelift-ul la Laguna 3 nu putem spera si la un 1,4 TCE 130 cp pe el, la un pret asa mai rezonabil cum ne-a obisnuit Reno?... ca daca-i asa, io unul as sti clar ce as lua...
PiEs... deci io unu' in loc sa fac comparatii Golf-Laguna, mi-as folosi timpul pentru ceva muult mai constructiv si mai productiv... deci este o dilema care pur si simplu NU EXISTA... no offence intended...

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
sachelos
post 26 Nov 2008, 22:09
Post #46

sachelos

Sal'tare, sunt unii (printre care si eu:P) care asteapta cu nerabdare varianta Initiale in RO, si chiar astept...de vreo 2 ani, anul trecut nu am avut bani de L2 luxury, anul asta iar fara bani..dupa calcule prin primavara ar iesi ceva...sa vedem..un leasing pe 4/5 ani cu o rata sa nu depaseasca 20 mil/luna; din cate stiu Initiale ar ajunge la 27-28.000 DDP, dar totusi...170CP e ceva, nu?smile.gif
Bafta!

--------------------
Laguna III/Hyundai 2.0 dci 150cp Privilege CVA/ix55 3.0 V6 dCi 240cp - B-06-JWK/B-747-MIM 2009/2009
=I Love My Cars=
+
boeriu
post 30 Nov 2008, 20:19
Post #47

Membru incepator

diferenta e majora
la vw golf 6 parerea mea mai urit ca golf 5 si mai mic este ca are 110 hp 190 kmh si 5 trepte motor 2 l tdi garda joasa scut plastic succes la gropi si denivelari nu mai vb de service pret 23500 e
laguna 3 o masina de doua ori mai mare ca vw golf uni zic cu dizain urit la exterior eu zic ca nu pot accepta o alta forma decat cea clasica 150 hp 210 kmh 6 trepte deci mai putin fortata in ture motor 2 l dci pret 25500 e
ps am avut o vw bora tdi si acum am L3 este excelenta iar dizainul intoarce capete

--------------------
renault laguna 3 2008
+
andu911
post 30 Nov 2008, 21:55
Post #48

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(doruletz75 @ 6 Nov 2008, 22:22)
laguna 3 este al doilea esec RENAULT dupa VELSATISE  fara suparare baietii si eu am vrut aceasta marca dar din pacate .......ma dezamagit , astept laguna 4 smile.gif
*

Ai contract cu Renault, de astepti Laguna 4 ? radmasa.gif

Pai cred ca mai ai vreo 6 ani de asteptat...

De Laguna 2 ziceai ca nu e buna... si ai zis ca astepti Laguna 3, acum zici ca nici Laguna 3 nu e buna si astepti Laguna 4... Deci tu astepti vreo 12 ani sa apara o masina despre care sigur vei spune ca nu e buna...
Atunci o sa ne aburesti cu Laguna 5. laugh.gif

Vezi si tu ca s-au mai inventat si alte marci, alte masini...

Revenind la dilema topicului... Eu nu pot sa aleg Golf in loc de Laguna, fiindca imi plac masinile spatioase. Deci poate sa fie si Seria 1 de la BMW, ca tot nu ma incanta.
Adica... nu pot sa fac o comparatie intre 2 masini din clase diferite...
Pana la urma dupa ce criteriu iti iei masina ?
De toti banii pe care ii ai ?
Dupa necesitati ? wacko.gif

This post has been edited by andu911: 30 Nov 2008, 22:03

--------------------
- - -
+
turbodiesel
post 1 Dec 2008, 00:44
Post #49

Membru incepator

dintre laguna 3 si golf 6 io as alege un renault trafic. E din aceeasi clasa blink.gif .Pardon ai vrut benzina.Ce zici de twingo?tot acolo. wacko.gif

This post has been edited by turbodiesel: 1 Dec 2008, 00:55

--------------------
renault megane - tm 11 xXx 2006 autentique
+
andu911
post 1 Dec 2008, 00:57
Post #50

Membru autentic

mie imi place ca exista si raspunsuri cu zecile... dar fiecare pentru el...
unu ca prefera masinile din clasa golf, altu prefera masinile mai mari, altu ca prefera masinile germane, in speta VW, altu e fan Renault... si tot asa...

--------------------
- - -
+
turbodiesel
post 1 Dec 2008, 01:04
Post #51

Membru incepator

PS. eu am un megane 2006 iar sotia un vw jetta 2007 si spun doar atat la mine inca merge clima blush.gif si intra bine in viteze huh.gif dar trebe sa-mi schimb (firar)un bec la faza scurta .(la vw oare tin mai mult becurile???)

--------------------
renault megane - tm 11 xXx 2006 autentique
+
A l e x
post 1 Dec 2008, 02:49
Post #52

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Sincer nu inteleg astfel de topicuri. Cu ce te ajuta raspunsurile noastre ?

Afla exact suma fixa pe care esti dispus sa o dai, du-te la Renault, vezi ce-ti iei de banii astia, apoi fa test drive... Apoi te duci la VW, vezi ce se incadreaza in buget, faci test drive si acolo...

Dupa vei sti exact ce optiuni ai si-ti va fi mai usor sa alegi. Acum pe forumuri vei primi raspunsuri atat de subiective incat mai bine nu le citesti...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Christu
post 3 Dec 2008, 13:48
Post #53

Membru autentic

Da, are dreptate Alex. Pana nu mergi cu o masina nu ai de unde sa stii pe care ti-o ei lua-o. Mergi cu amandoua si apoi te hotarasti.

Si in alta ordine de idei (daca il prind pe careva ca imi da warn ptr offtopic fac urat, zau!!!) cum de te-ai oprit la aceste 2 modele? Iti mai recomand eu inca 3 pe care ti le-ai putea permite, cu siguranta.

1) daca tot vorbim de compacte - Honda Civic - s-au mai ieftinit acum si ti-ai putea-o permite. De performante si fiabilitate nu cred ca are rost sa iti vorbesc, trebuie doar sa iti placa.
2) Noua mazda 3 - apare in curand si cred ca este mult peste amandoua marcile la clasa compacta (reno + VW).
3) Opel Insignia - cred ca ai putea sa iti permiti una cu o motorizare decenta.

Ce vreau eu sa iti zic este - daca nu ai neaparat un tipic de urmat, mai ridica un pic ochii.

In plus - esti sigur ca vrei masina noua? La cat costa intretinerea unei masini noi in ultima vreme (taxa, casco, revizii, rca, taxe leasing - daca e cazul, etc) si la cat au scazut preturile la masinile sh cu putini km optiunea mea e clara.

Bafta si spune-ne ce decizie ai luat. smile.gif

--------------------
Alfa Romeo 159
ex: Renault Megane Sedan 2007
+
rtBK
post 3 Dec 2008, 14:07
Post #54

Unique like everyone else

Nu opel... come on... :| E OPEL! :|

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
M i h a i
post 3 Dec 2008, 14:11
Post #55

QUOTE(Christu @ 3 Dec 2008, 13:48)
Si in alta ordine de idei (daca il prind pe careva ca imi da warn ptr offtopic fac urat, zau!!!)
*

radmasa.gif Nu te enerva pe ambreiaj... wink.gif

Pt initiator : Ai facut test drive pana acum cu masinile vizate?

--------------------
------ ------ ------
+
Christu
post 3 Dec 2008, 14:18
Post #56

Membru autentic

ambreiajul nu are nicio vina saracu, producatorul nu l-as mai recomanda vreodata cuiva insa. smile.gif

Cu toate ca imi place L3 la interior, am mers cu ea acu vreo 6 luni si nu pot sa zic ca am uitat-o.

Deci on: intre cele 2, daca m-ar intreba cineva pe mine - nu as alege L3 ptr ca e reno si nici VW golf ptr efectiv nu imi starneste nicun sentiment.

Hai ca mai am una ptr initiatorul topicului - ca tot e sa ramana in zona si le are pe toate - Scirocco!!!!

--------------------
Alfa Romeo 159
+
semit
post 3 Dec 2008, 20:58
Post #57

Private Spice

Group: Moderatori

eu as zice sa mai asteptam un an sa vedem evolutiile preturilor precum si aparitia sau rezolvarea problemelor acestor 2 modele .. nu de alta.. dar anul viitor se va schimba parcul auto la mine in familie.. si se pare ca aceste 2 masini vor sau au ajuns deja in finala laugh.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
liviudavid
post 3 Dec 2008, 21:01
Post #58

Membru

ca posesor de Laguna 2 as alege Laguna 3 fara sa ma gandesc. In primul rand Laguna e o limuzina si poti sa mergi sute de km fara sa simti vreun disconfort. Interiorul LAgunei arata extraordinar, la exterior nu imi prea place dar oricum mi se pare mult peste Golf. E adevarat ca intretinerea este cam scumpa dar 3-4 ani nu ar trebui sa ai probleme.
Si inca ceva 1.6 mi se pare un motor f. mic, eu as alege un 2.0.

Km multi fara incidente la toata lumea !

--------------------
Renault Laguna II - - 2004
Renault Laguna 2 Privilege 1.9 dCi 120cp 2004
+
andu911
post 4 Dec 2008, 02:11
Post #59

Membru autentic

Cel care a deschis topicul: Last Active 28th November 2008 - 09:35

Deci, voi scrieti, ca lui i se falfaie.

--------------------
- - -
+
Christu
post 4 Dec 2008, 09:29
Post #60

Membru autentic

e in test drive - cu un tuareg sh, asa cum a mai fost cazul pe aici. biggrin.gif

--------------------
Alfa Romeo 159
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

mutat din sectiunea "laguna III" in "diverse"

--------------------
2 Pages < 1 2
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 00:25
Dacia