Ajutor Frana R21, Am problema cu franele sau cu pompa HELP ME
![]() ![]() ![]() |
Ajutor Frana R21, Am problema cu franele sau cu pompa HELP ME
DjRooneY |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
R21
1989
- db-07-MZH
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Problema e de la tulumba de servo frana- fie este membrana fisurata si pierde presiune - inclin sa cred ca asta e plecand de la fasaitul din habitaclu, sau furtunul de vacuum care intra in servo.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
doruletz75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 6 October 07 ![]() |
Daca se duce la fund si nu ai frane poate sa fie : tulumba cand este stricata nu mai functioneaza servo si este tare, deci cam iese din schema, poate sa fie garniturile sau pierzi pe undeva lichid ...........uitate daca ai pata de ulei pe dedesupt si scade lichidul din vas sau daca nu schimba garniturile de la pompa de frana , cam asta cred eu ca are dar stuu cum este o mie de oameni o mie de pareri
![]() |
--------------------
renault
laguna
2000
- B 75 DRU Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Depinde, sunt Megane-uri pe forum care au avut probleme cu fasaitul si era de la servo frana, desi frana tinea. Asa a fost si la al meu si mi-au schimbat tulumba. Probabil este o combinatie de doua probleme, membrana de tulumba si pompa.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
daca servo este defecta,frane sunt dar pedala se actioneaza f greu sau al doilea simptom,la actionarea franei se opreste motorul ptr. ca isi trage aer fals pe la supapa servofranei.eu am avut aceeasi problema si a trebuit sa schimb pompa.am schimbat inclusiv discurile fata si degeaba.dupa schimbarea pompei s-a schimbat toata treaba.vezi ca vei gasi mai multe preturi si producatori.eu am luat una de mijloc (ca pret)
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
eugenleonard |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 5 November 08 ![]() |
aceeasi prob am avut si eu ... si am rezolvato prin schimbarea garniturilor de la pompa de frana. daca ar fi fost servo frana ai fi avut frane numai ca nu mai aveai pedala asa de usoara. eu iti recomand sa cumperi o noua frana de la un second hand.
parerea mea ![]() |
--------------------
renault 21 ts
renault 21 ts
1986 sa ne bucuram de viata :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:45 |