Desfasurarea unei campanii, pentru Dacia Sandero in Olanda
![]() ![]() ![]() |
Desfasurarea unei campanii, pentru Dacia Sandero in Olanda
Stefan |
![]()
|
||
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|||
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Interesant, in Romania nu ar funciona! Eu unul daca as avea Mercedes si vad intr-o zi un pliant pe oglinda cum ca Mertanu meu valoreaza 13 Dacii, m-as bucura, mama lor de saraci, 's cel mai barosan.
This post has been edited by DiMaggio: 4 Nov 2008, 08:24 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
De aia neamtul e neamt, olandezul deshtept si romanul cu buza umflata. Ne umflam in pene ca avem mertzan, dar n-avem bani de carburant, dar avem mertzan... Prefer sa dau 10k euro pe o dacie decat 50k pe un mertzan... de restul imi iau carburant si justific investitia...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
sunt curios....de pe mertan tot asa se cojeste vopseaua? sau mai nou sandero e dotata si cu accesoriu ''bidinea+rezerva de vopsea'' in portbagaj?
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu cum e la mertz dar pot sa iti arat niste passaturi de 40k euro cam cu aceeasi problema. dar ce legatura are cu reclama sau cu topicul?
toate ca toate dar nu as putea sa catalogez campania ca fiind inteligenta. probabil idee marca renault romania. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
e asa de greu de priceput ca unii isi permit merceds, sau rolls, sau aston martin, sau veyron ? si multe altele ?
This post has been edited by caktuss: 4 Nov 2008, 22:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
pai daca compari mere cu pere iti da rezultat prune .....asta e legatura cu topicul !
cum poti sa compari mercedes cu dacia? .....de fapt pe forum dacia reno se poate...am uitat....aici dacia e cea mai buna masina si ieftina... ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Chiar asa. Mai ales cand vine vorba de piese de schimb.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 4 Nov 2008, 08:07) sunt curios....de pe mertan tot asa se cojeste vopseaua? sau mai nou sandero e dotata si cu accesoriu ''bidinea+rezerva de vopsea'' in portbagaj? ![]() daca e data cu vopsea ecologica, da ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 08:41 |