Topic sters, indignare
![]() ![]() ![]() |
Topic sters, indignare
eRwin |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 January 05 From: auto-moto ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1400
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Regulament intern 2k) Nu se accepta postarea de link-uri catre alte site-uri cu scopul de a face reclama. Totusi se accepta link-uri atunci cand firul discutiei o cere.
Utilitatea este discutabila! Asa pot decide oricine ca site-ul administrat de el (sa zicem) cu accesorii auto sau cine stie ce este foarte util si trebuie sa i se faca reclama gratuit. Daca vroiai sa fii corect, contactai administratorii si le propuneai o reclama reciproca. Oare citeste cineva regulamentul? |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
eRwin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 January 05 From: auto-moto ![]() |
De obicei pe toate forum-urile exista sectiuni unde se posteaza link-urile de interes pentru utilizatorii comunitatii respective, nu vad de ce in daciaclub.ro s-ar proceda altfel!
Da, intentia de reclama a existat, dar daca ea este reciproc benefica, parerea mea e ca putea sa primeasca verde la semafor. In legatura cu, contactarea adminului, iti dau dreptate si aveam de gand sa fac acest lucru, dar in acel moment chiar doream sa lansez spre dezbatere respectivul site. Ideea era ca-l pot inbunatati cu ajutorul, sfatul unor persoane avizate. This post has been edited by anunturi-auto.ro: 3 Jan 2005, 20:09 |
--------------------
Dacia
1400
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Domnule draga, nu te mai obosi, ca am contactat eu adminul si o sa rezolve problema matale, in sensul schimbarii numelui, astfel incit sa faci reclama acolo unde platesti!
Daca vrei sa ajuti mai intii afla cum sta treaba si dupa aia ajuta. Pina la remedierea situatiei matale eu am propus sa ti se stearga toate mesajele unde-ti apare acest nick! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
eRwin |
![]()
|
Frumos raspuns.
.................................................. daca tot se schimba, as dori nick-ul eRwin. PS. Te uiti prea de sus peste turma ..., auzi mata? This post has been edited by anunturi-auto.ro: 3 Jan 2005, 20:20 |
--------------------
Dacia
1400
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
![]() scrie clar in regulament (lucru care e si de bun simt!) ca nu ai voie cu username nume de site. una e sa faci un post in care sa iti anunti "maretul site" si alta e sa ti-l pui chiar username! (si-au mai anuntat si alte persoane site-ul despre masini aici, dar frumos si civilizat, vezi pejo.ro al lui Dok). PS mai ales ca nu vad cum ar putea beneficia un site ca al nostru daciaclub cu 5000 de useri si un trafic corespunzator de un site ca al tau, care este evident mult mai slabut... masini nu vrem sa cumparam ca deja avem dacii ![]() ![]() ![]() PPS toate mesajele astea dupa cel al lui dsops sunt off-topic ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
eRwin |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 3 Jan 2005, 20:27) ![]() scrie clar in regulament (lucru care e si de bun simt!) ca nu ai voie cu username nume de site. una e sa faci un post in care sa iti anunti "maretul site" si alta e sa ti-l pui chiar username! (si-au mai anuntat si alte persoane site-ul despre masini aici, dar frumos si civilizat, vezi pejo.ro al lui Dok). PS mai ales ca nu vad cum ar putea beneficia un site ca al nostru daciaclub cu 5000 de useri si un trafic corespunzator de un site ca al tau, care este evident mult mai slabut... masini nu vrem sa cumparam ca deja avem dacii ![]() ![]() ![]() PPS toate mesajele astea dupa cel al lui dsops sunt off-topic ![]() ![]() OK imi cer scuze pt NICK ![]() In legatura cu "maretul site", fara suparare, dar nici daciaclub.ro nu sa nascut cu 5000 de membri (tot respectul), iar despre publicitatea reciproca, cred ca am o oferta destul de solida pt. daciaclub.ro ![]() |
--------------------
Dacia
1400
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(anunturi-auto.ro @ 3 Jan 2005, 19:34) despre publicitatea reciproca, cred ca am o oferta destul de solida pt. daciaclub.ro ![]() Discuta cu adminii (Alex, AlexV) despre aceasta oferta si lucrurile se vor schimba in bine ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
eRwin |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1400
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
eu nu am primit nici o solicitare pe privat. dupa ce primesc asa ceva putem discuta.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Eu am primit PM-ul insa nu am avut timp sa raspund la el. DaciaClub are contract de exclusivitate privind reclama cu boom.ro.
Ca inca nu am primit nici o comanda de la ei, asta-i partea a doua. Din aceasta cauza, nu putem pune nici un baner in pagina. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
eRwin |
![]()
|
QUOTE(alex @ 12 Jan 2005, 17:28) Eu am primit PM-ul insa nu am avut timp sa raspund la el. DaciaClub are contract de exclusivitate privind reclama cu boom.ro. Ca inca nu am primit nici o comanda de la ei, asta-i partea a doua. Din aceasta cauza, nu putem pune nici un baner in pagina. Nu sunt prietenul bannerelor ... Ma gandeam la un link intr-un loc vizibil. Daca nu se poate, atunci poate faceti referire la site, prin link, din cand in cand pe topic-urile in care discutia cere ![]() THX pt. raspuns |
--------------------
Dacia
1400
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:49 |