baterie m2 1.5dci 80cp
![]() ![]() ![]() |
baterie m2 1.5dci 80cp
yesmyfriend |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 6 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
1.5 dci 2005
|
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
ghilenceamn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 October 07 ![]() |
Pai fi atent eu am megane II 1.5 dci orce baterie care sa aive 600 ma pe descarcare
pe baterie scrie asa 45-85 AH care inseamna viata bateriei adica 45-80 Ah amperipe ora mai scrie cati volti are si are 12 v si mai scrie amperii pe descarcare la mine sau in general la diesel are 600 mA adica 600 miliamperi tu ia datele astea de pe bateria ta ca sa le compari cu cele din magazin si urmatoarele dimensiuni latimea bateriei inaltimea ei si lugimea suportului bateriei(ala pe care sta ea) si cu astea te duci in magazin INCA ceva nu lua din metro carfur practiker ca sunt mai scumpe eu am dat 4 mil pe un bosh dar la firma bosh era 2.8 mil si cu montare gratuita Iar garantia i-o da din magazin iar dupa ce pui bateria pe masina in 24ore trebuie sa te duci la firma de la care e luata bateria astea le gasesti in cartea bateriei acolo ia iti verifica daca e buna bateria daca iti incarca alternatorul si daca ai pierderi pe masina si abia acum iti da garantia la baterie. pa |
--------------------
Renault
Megane
2004 Megane II
- 82 GNI
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu poate sa fie de "600 mA adica 600 miliamperi", ca nu e baterie de telefon, e de 600 A adica 600 amperi.
Vezi ca discutiile se poarta deja in link-ul de mai sus. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:23 |