BATERIE VL2020, cartela hands free
![]() ![]() ![]() |
BATERIE VL2020, cartela hands free
gicusor2000 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
1.8 16v, 2001, PRIVILEGE
- B 01 KGB
|
|||
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Mergi la un magazin de electronice ,ca sigur ai sa gasesti .
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
gicusor2000 |
![]()
|
|
--------------------
renault
laguna 2
1.8 16v, 2001, PRIVILEGE
- B 01 KGB
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Acu nush la u unde sa gesesti ,eu is din Bacau si sunt cel putin 2 unde sigur ai putea gasi .Dak nai de unde da comanda pe net
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
Teoretic la orice magazin foto sau ceasornicar ar trebuii sa gaseti bateria. Eu am cumparat bateria de la o ceasornicarie. Bafta! |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
Aris64 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 7 September 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca ai gasit-o pe un site inseamna ca o poti achizitiona on line. Nu-i mare lucru si ti-o aduce curieratul rapid acasa:). Succes.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004, Initiale, 2,o 16V
|
|
gicusor2000 |
![]()
|
|
--------------------
renault
laguna 2
1.8 16v, 2001, PRIVILEGE
- B 01 KGB
|
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
Eu am schimbat acea baterie care se vede atunci cand scoti cheia din telecomanda
si era sony. Am schimbat bateria ca nu puteam sa deschid usile de la distanta mai mare de 2-3 metrii dar tot asa imi merge si cu bateria noua. Bateria ma costat 5 roni. Imi face impresia ca doua baterii au telecomenzile cu trei butoane acele hands free. This post has been edited by myky: 8 Nov 2008, 15:23 |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
gicusor2000 |
![]()
|
Eu vreau s-o schimb pe cea dinauntru.am deschis cartela.am schimbat si sny acela 1620.
|
--------------------
renault
laguna 2
1.8 16v, 2001, PRIVILEGE
- B 01 KGB
|
|
lagunez |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 11 February 06 From: Bucharest ![]() |
VL 2020 este ACUMULATOR ..produs de Panasonic...si nu o baterie..s-ar putea sa-l schimbati degeaba ..am postat putin mai inainte faptul ca daca acest acumulator nu se mai reincarca...99% nu-i din vina lui ci din cea a cartelei 50% sau a card holder and charger 50%..pana acum am schimbat 2 cartele de acest tip si a treia nu mai functioneaza pe modul hands free dupa aprox 8 luni..se pregateste a 3a!! se poate incerca decuplarea circuitului intern de incarcare si inlocuirea cu o baterie din seria CR20XX un xxar fi maximum 20...daca e card holderul ar fi cam scumpishor...!! mai ales ca minunatia nu-i codata...dar eu nu am gasit inca o sursa de incredere de la 2nd hand..mai ales ca nu prea ai cum sa-l testezi...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 & Volvo C30
2009 Dynamique PLUS Navy 2.0T CVA 2009 lag 3 2.0T Proactive Dynamique Navi
|
|
gicusor2000 |
![]()
|
deci schimb degeaba acumulatorul???stima
|
--------------------
renault
laguna 2
1.8 16v, 2001, PRIVILEGE
- B 01 KGB
|
|
lagunez |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 11 February 06 From: Bucharest ![]() |
nu spun ca il schimbi degeaba DOAR ca defectul are mari sanse sa provina din cauze externe cartelei..un indiciu...daca cartela a fost noua..cea achizitionata cu masina si a durat mai mult de 2-3 ani e posibil sa fie epuizat acumulatorul...daca se intampla mai repede de 1 an cauzele sunt in alta parte...fa un test ruleza cat mai mult timp doar cu ea..ma refer la cartela cu 3 butoane...dac dupa vrea saptman nu observi ca s-a "dezmortiT 'desfa-o ...cum spuneam nu am intalnit in lista de parametrii ceva legat de o abilitarea acestui circuit de incarcare...doar paramtrul general de abilitare din UCH a sistemului hands free pentru Privilege/Initiale...e poate o boala a colpilariei ffin intre primele sisteme de acest gen..nu stiu care e feedbackul la LAg,phase 2..poate ca circuitul sa fie reproiectat..
Daca cineva a desfacut cardholderul o observat logica dupa acre se incarca cartela..e inductie ? effect HALL invers..? 11 Nov 2008, 15:41: salut am mai sapat..dar intre timp nu am acces la clip/ddt si se pare ca exista o modalitate de fortare a incarcarii ..timp de 3 h respectciv AC001 si AC002 (Comenzi ) respectiv SC001 si SC002..|Test rechergable batery charge/Test battery cahrge si REcharghing/stopping the recharge ....cine mai are drum prin service si contacte poate cere sa i se faca testele astea..poate /poate scapam mai ieftin decat cu schimbarea readerului.. daca nu ma insel card readerul compatbil cu cartele cu 3 butoane era acu ceva timp cam 600 Euroi...poate s-a mai ieftinit... This post has been edited by lagunez: 11 Nov 2008, 15:41 |
--------------------
Renault
Laguna 3 & Volvo C30
2009 Dynamique PLUS Navy 2.0T CVA 2009 lag 3 2.0T Proactive Dynamique Navi
|
|
gicusor2000 |
![]()
|
salutare.Nu este de la acumul;ator.am verificat astazi.Deci se schimba degeaba.Concluzia.S-A UZAT CARTELA.desi butoanele dupa ce o0 dezansamblez merc perfect ca, contacte.7 ani ajunge pentru o cartele zic eu.asa ca mai departe.
|
--------------------
renault
laguna 2
1.8 16v, 2001, PRIVILEGE
- B 01 KGB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:52 |