turbina laguna 1
![]() ![]() ![]() |
turbina laguna 1
fabyan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
|
||
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
care e diferenta de putere?
care e diferenta de cuplu? esti sigur ca e aceeasi cutie de viteze? trebuie sa mai schimbi si calculatorul de injectie, si catalizatorul (daca are) si sonda lambda, si inca cativa senzori pe acolo.. cel mai bine ar fi, dupa parerera mea, sa cumperi un motor integral cu turbo, cu tot cu cutie, si sa faci schimbarea... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Mersi mult baieti aveti perfecta dreptate mai bine il las asa decat sa mai schimb motorul si cutia, planetare si cine mai stie ce.Am inteles ca este filtru sport cu chip cu care castigi pana la 15 cai , nu stiu dar o sa ma interesez.
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai auzit gresit...poate 1,5 cai....maxim...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
One second, people...
Filtru de aer cu chip? asta e cea mai tare de pana acum Fabyan, inainte sa crezi baliverne, cel mai bine e sa intrebi macar pe un forum 15 cai nu castigi dintr-un filtru de aer nici daca il duci la Mitropolie sa-l sfinteasca. poti sa ii faci un chp tuning dar scurtezi viata motorului daca vrei sa castigi putere pe diesel cauta un motor second cu turbo si gata. Plus cutie |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
fabyan |
![]()
|
Motorul nu-l mai schimb nu are rost mai bine schimb masina cu una mai noua oricum singurul inconvenient e demarajul in rest sunt foarte multumit de masina. am gasit ceva filtru sport (turbochanger electric) http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro...Aer-205881.html insa nu stiu daca isi merita banii sau e ceva bomba care te tine 5000 km si se duce naibii.
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
|
|
cj98czh |
![]()
|
Lasa-l dracului Feon....ala este ca apa sfintita nici nu ajuta nici nu face rau.....sau poate ca face rau.... alea sunt jucarii de prostit copii...daca vrei putere in plus cauta un motor 2.2 dT si totul va fi ok....daca nu lasa-l asa....nu-l strica cu tampenii....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Kanny69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 6 April 08 ![]() |
@Johnny78:"care e diferenta de putere?
care e diferenta de cuplu? esti sigur ca e aceeasi cutie de viteze? trebuie sa mai schimbi si calculatorul de injectie, si catalizatorul (daca are) si sonda lambda, si inca cativa senzori pe acolo.. cel mai bine ar fi, dupa parerera mea, sa cumperi un motor integral cu turbo, cu tot cu cutie, si sa faci schimbarea..." Motoarele diesel nu au sonda lambda! Doar cele cu filtru de particule si aici doar cele cu regenerare prin motorina. |
--------------------
Ex Renault
Laguna II
2002 1,9 dci 140 Cp Ford Mondeo 2.0 TDCI 131 Cp Ghia Denso
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ok, my bad. sunt prea prins in benzinare...
In orice caz, valoarea si amploarea schimbarilor nu justifica castigul de putere... This post has been edited by Johnny78: 29 Oct 2008, 13:53 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:35 |