furtun benzina retur, crapatura de 2 cm!!
![]() ![]() ![]() |
furtun benzina retur, crapatura de 2 cm!!
aditzah |
![]()
|
||
![]() Lagunist adevarat Group: Members Posts: 84 Joined: 29 December 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2.0 RTX 1997
|
|||
george84 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 17 June 07 From: Bucuresti ![]() |
ai grija cum ai reparat furtunul...
nu stiu la retur cum e dar turul are presiune destul de mare si daca nu e facut calumea o sa ai surpize. cel mai sigur schimba furtunul cu unul original sa nu ai neplaceri sau schimbal de la un cap la altul. eu am avut probleme cu turul...exact partea care intra in puntea de injectie. e destul de scump furtunul , avand in capete niste chestii de plastic de care furtunul e prins (lipit). e vreo 270 de ron la reprezentanta si nu e foarte lung cam 1m. da in alta pare nu cred ca ai sa gasesti furtunul original. nu e de joaca cu alimentarea mai ales in partea motorului... mie mi-a curs benzina direct pe alternator...am avut niste emotii...din fericire nu s-a intamplat nimic. |
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
aditzah |
![]()
|
![]() Lagunist adevarat Group: Members Posts: 84 Joined: 29 December 06 From: Brasov ![]() |
Nu stiu cum e la tine, dar la mine furtunurile de tur si retur de care vorbesti tu, se opresc cam la 20 cm de blocul motor cu cate un tamburus metalic infiletabil la capat. De acolo pana in motor sunt cate aprox 20 cm de furtun normal de carburant (2 straturi de cauciuc+strat intaritor textil intre).
Problema la mine a fost acel adaos de 20 de cm. Se monteaza si demonteaza in 5 minute prin infiletare/desfiletare si se fixeaza ferm cu niste cleme metalice. Asa mi-a venit masina din fabrica acu... vreo 10 ani. |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 RTX 1997
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
asta e si sistemul de la mine
si la mine avea un inceput de sfarsit, dar s-a rezolvat... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
george84 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 17 June 07 From: Bucuresti ![]() |
la mine e altfel... fiind laguna 1 ph2 , furtunul e dintr-un material plastic si are atasate la capete niste chestii de plastic cu ajutorul carora se imbina.
|
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
la phase 1, motorul de 2000, e un furtun mai mult decat clasic
cu coliere mai mult decat clasice... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:33 |