Help me pls nu mai pleaca
![]() ![]() ![]() |
Help me pls nu mai pleaca
subex |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
II 1.9dci 2001 , Megane Coach 1.4 16v
|
|||
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
si inca un topic cu aceleasi probleme eterne ........
mai bine iti pui tie 2 l de benzina ca n-ai avut grija de ea si i-ai bagat motorina cu canistra de la nea gicu de la RATB. ![]() ![]() uite aici un ajutor http://reno.ro/Probleme-cu-alimentarea-t137951.html This post has been edited by tibirk: 2 Feb 2009, 14:24 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
subex |
![]()
|
In sfarsit am rezolvat-o. Am adus un baiat cu test nu stiu exact ce test il pune ii sterge vreo 20 si ceva de erori si pleaca. Culmea...s-au aprins senzorii pe roti care disparusera are vlaga de nu a mai avuut asa de luni intregi este incredibila. Deci erori de calc. Bafta celor care mai au probleme
|
--------------------
renault
laguna
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ok, erori de calc... dar ce a generat acele erori... parerea mea este ca ai tratat efectul si nu cauza... nu m-ar mira daca maine ar face la fel...
alea 20 de erori memorate ce erau? ce fel de erori avea ? ce incerca sa-ti spuna? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Atentie mare ce fel de motorina bagi in ea.Multi fac rost de motorina de la coltu` strazii,de la nea Ghita,care garanteaza el ca motorina e buna,si cand bagi in masina apar problemele si nervii + costurile remedierii problemei.
As fi fericit sa fi fost numai atat la tine,si de acum inainte sa fie totul ok. Vorba lui @cj98czh,ce anume au generat acele erori?or sa mai fie pe viitor? Masina e ca un copil,daca o doare ceva iti spune prin erori. Baftalo This post has been edited by Yutcaru: 3 Feb 2009, 15:19 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
subex |
![]()
|
Deci din ce a zis nea` meshteru ar fi cica de la vibratii - mai precis drumuri proaste. Sau o alta cauza ar fi mica oscilatie a unei cuple de la un senzor oricare ar fi el si buf acolo apare eroare...Asta a fost explicatia. Are o saptamana si merge vai mama. Mi-a gasit eroare si la pedala de acceleratie si masina era foarte puturoasa. Se simte pe cuvant zic nu stiu ce eroare era dar mi-o zis ca avea si la pedala. Si culmea se simt cei 120 de cp acuma. Am zis ca era cazuta turbina. A si apropo motorina nu a vazut decat de la pompa pe cuvant cei drept nu prea multa in rezervor max.15 L la o alimentare.
O zi faina ! |
--------------------
renault
laguna
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
din pacate asa probleme ne face electronica asta merge ce merge si apoi pac mai face cate o gafa dar bine ca se rezolva usor...spunea cineva ca ii da un restart ca la Windows
![]() hai ma ca sant masini Doamne Ajuta !!! |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:47 |