Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Functia "Maini libere", Cei ce nu au aceasta optiune, si-o pot activa ?

segcm
post 26 Oct 2008, 16:43
Post #1

... Entertainer

Group: Members
From: UE

Am dat search si nu am gasit ceva de genul.

Am o colega la serviciu cu un Nissan Micra ce are aceasta optiune unsure.gif ... si ma gandeam ca poate e simplu/ieftin de "adaugat". E foarte comod din toate punctele de vedere.

Ma intreb cum sa facem (cei ce nu avem aceasta optiune - si suntem f multi)
A facut cineva "schimbarea" ? Si poate si unii dintre angajatii RRO care lucreaza in service-uri stiu mai multe despre partea electrica a masinii... wacko.gif

Rog moderatorii sa mai lase un pic postul asta aici inainte sa-l mute la "imbunatatiri"-aici este mult mai vizitat si practic poate nu este o imbunatatire , ci doar activarea unei functii de undeva... blush.gif

--------------------
Renault Grand ESPACE - 2.0 dci Automat - ** *1 *** 2012 Initiale Paris
Fara semnatura
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gotty
post 26 Oct 2008, 16:53
Post #2

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

esti sigur ca ai cautat?

--------------------
Private Spice Member
+
segcm
post 26 Oct 2008, 17:03
Post #3

... Entertainer

Aha.
E un topic dar e altceva. Nu vad nici unul sa fi incercat asa ceva. Toti se mira de avantajele sistemului si atat.

Vreau un fapt concret, un raspuns "avizat", de la cineva care stie cu adevarat care sunt modificarile necesare. Sunt sigur ca sunt foarte multi useri interesati de subiect.

This post has been edited by pitzy_is: 26 Oct 2008, 20:58

--------------------
Fara semnatura
+
chris_b
post 27 Oct 2008, 07:41
Post #4

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Exista deja un topic in care se discuta... Dar nu ma costa nimic sa raspund wink.gif

Pentru functia "maini libere" ai nevoie de cel putin urmatoarele: manere la usi cu butoate pentru inchiderea masinii si senzori de proximitate / atingere, sigla renault din spate cu buton pentru inchiderea portbagajului si cele 3 antene din interiorul masinii care detecteaza prezenta cartelei.

Sunt ferm convins ca odata instalate toate "extra-urile" de mai sus, functia poate fi activata pe orice megane, doar ca sunt absolut sigur de faptul ca toata operatiunea ar costa mult prea mult.

Fara "detaliile" de mai sus, functia nu poate fi activata pt. ca ii lipsesc componente esentiale sad.gif

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.9 dCi - CJ 21 BFP 2004 Luxe Dynamique
17", ESP, "Hands free", Audio Connection Box
Ex Logan Prestige 1.6 16v 2007
Ex 1310 Li 2001
+
i_am_sleek
post 27 Oct 2008, 13:07
Post #5

Membru autentic

as aduga ca ai nevoie si de card 'maini libere' care din cate am inteles e diferit de cel uzual...

--------------------
BMW X1 2013 xDrive
Renault Megane Coupe TCe
+
19vik
post 27 Oct 2008, 14:20
Post #6

Membru

From: Bucuresti

Aici scrie ce trebuie sa faci: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=732...dpost&p=1378015. E prea costisitor, nu merita, numai cardurile cat costa...

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
segcm
post 27 Oct 2008, 19:44
Post #7

... Entertainer

Am intrebat deoarece am un prieten ce si-a pus pe Laguna sistemul asta o perioada. Si nu a schimbat cartele sau altceva. Cand ajung in tara o sa-l intreb.
Asa si cu cruise control daca te duci la reprezentanta si intrebi aia iti dau niste sfaturi absolut prostesti.... iti trebuie butoane volan, airbag pentru model cu CC, buton de langa ESP... cost cca 1000€. Si cu o f mica adaptare, cu ajutorul lui Romeo si al lui Liviu, m-a costat mult mai putin si nici nu se cunoaste macar ca e adaptare, butonul original de langa ESP, si 3 contacte pe satelitul audio.Il am de peste 6 luni si merge brici.
Sunt sigur ca cineva care se pricepe poate face unele modificari... mai ieftine.

--------------------
Fara semnatura
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 23:44
Dacia