Oglinzi rabatabile electric, Cei ce nu au optionalul, pot face adaptarea?
![]() ![]() ![]() |
Oglinzi rabatabile electric, Cei ce nu au optionalul, pot face adaptarea?
crosbyx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 November 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilege, 2006, 2.0, 16V, 135cp, 6viteze Renault Clio Symbol Expression, 2006, 1.4, 75cp
|
|
invader |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa scoti intai geamul (oglinda practic) - dupa care scoti capacul - rabatezi oglinzile si dai cu spray de curatare in zona de rabatare dupa care sufli si cam asta e. Intra mult praf acolo.
Mare grija cand scoti geamul pt ca bineinteles ca are 3 cleme si evident din plastic ![]() This post has been edited by invader: 3 Feb 2009, 13:59 |
--------------------
renault
megane 2
2003/bicorps
|
|
crosbyx |
![]()
|
ok, mersi.
Cum scoti geamul? This post has been edited by crosbyx: 3 Feb 2009, 14:02 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilege, 2006, 2.0, 16V, 135cp, 6viteze Renault Clio Symbol Expression, 2006, 1.4, 75cp
|
|
invader |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu o surubelnita mica dar cu mare grija ca se poate sparge. Din fiecare colt inspre exterior pana iese.
|
--------------------
renault
megane 2
2003/bicorps
|
|
crosbyx |
![]()
|
mersi
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
NU ai nevoie sa scoti geamul oglinzii!!
De fapt trebuie uns locul in care oglinda(tot ansamblul) se freaca de acel plastic negru. Chiar ai si o intaritura acolo, din plastic. Aplica acolo niste veselina siliconica, sau WD40. Nu este nevoie sa demontezi nimic. Asa mi se intampla si mie, pana am uns acel loc. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
invader |
![]()
|
La tine inca mai merge - O sa vezi in timp cam ce frunze scoti de acolo
|
--------------------
renault
megane 2
2003/bicorps
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Iti zic eu ca vorbim de 2 lucruri diferite. Eu ma refer la partea mobila (scoica) care freaca de plasticul de pe masina.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
invader |
![]()
|
Am inteles acum nu e doar aia - Eu am masina de 5 1/2 ani si crede-ma ca se agraveaza lucrurile.
This post has been edited by invader: 3 Feb 2009, 14:35 |
--------------------
renault
megane 2
2003/bicorps
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Adica aici:
oglinda.jpg ( Size: 52.89k ) Number of downloads: 565 3 Feb 2009, 15:38: Nu are cum sa iti sacadeze la deschidere din cauza geamului oglinzii. This post has been edited by mihai_dorin: 3 Feb 2009, 14:38 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru deschidere sacadata, leacul este WD40. Eu am pus un plastic pe masina (in jos sa nu patez tabla) si am dat cu simt de raspundere acolo.
Problema rezolvata. Parca merg si mai usor de atunci. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
djthem |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 20 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa este, cu WD-40 merg mai usor. Eu am facut greseala, ca atunci cand am cumparat masina am umplut cu vaselina balamaua. Din cauza prafului s-a facut ca o mazga acolo iar ca efect m-i se deschidea cea din stanga un pic mai tarziu ca cea din dreapta.....dupa ce am dat consistent cu WD-40 s-a mai rezolvat.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 4 RSLine
2022
|
|
crosbyx |
![]()
|
ok, si voua va multumesc (noroc ca nu am apucat sa desfac geamul) dar am o intrebare: cei care ati incercat deja solutia wd40 nu ati observat vreo deteriorare in timp a plasticelor unse? Stiu sigur ca spray-ul afecteaza unele materiale.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa ajungi la "balama", tot trebuie sa desfaci sticla... se demonteaza cat se poate de simplu:
http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627467331 http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627467337 Sticla nu o scoti cu o surubelnita mica, o scoti cu o surubelnita mare lata, sau o scula mai lata si nu incepi de la colturi ca asa poti sa o spargi, ci de la mijloc de sus. Sunt 4 cleme nu 3, dispuse pe un cerc cam de 10 cm diametru pe spatele ei. Nu demontezi iarna afara, caci plasticele sunt rigide si se pot sparge clemele, eventual dai intai cu apa calda. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
invader |
![]()
|
io cu o surubelnita mica scot sticla aia de ani de zile si e ok.
|
--------------------
renault
megane 2
2003/bicorps
|
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
Daca cineva a montat onglinzi rabatabile il rog sa scrie ce cabluri trebuie trase si de unde.
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Mi-am pus eu. Nu sunt inca functionale - functia de rabatare, pentru ca mufa de la butonul cu aceasta functie e diferit cu cel al masinii mele. Astfel ca trebuie dat panoul de usa jos si modificat cablajul un pic (mai trebuiesc alimentati 2 pini din mufa). Cand ajung in tara imi fac operatia asta la un electrician caci aici afara e exagerat de scumpa manopera.
|
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
merci pitzy_is cand faci operatiunea sa ne anunti si sa pui poze
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
Mihai60 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 15 May 07 From: Bagshot, Surrey, UK ![]() |
Am masina de doi ani - oglinda stanga a fost schimbata ( acum doua saptamani ) din cauza ca nu se deschidea total. Trebuia ajutata manual
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic II Dynamique
2007, 1.5dci, 101cp, E3 :-(
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am si eu o intrebare putin offtopic dar e legata tot de oglinzi. Aveti idee daca senzorul de temperaturia de pe oglinda dreapta se poate inlocui individual sau se schimba toata carcasa oglindei?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Se schimba individual.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
M-am uitat acuma mai atent si se pare ca firele de la senzor merg direct in mufa unde sunt legate si firele de la motorase si incalzire. Sa inteleg ca pentru a schimba senzorul se schimba cu tot cu mufa si celelalte fire?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Se taie firele de la vechiul senzor si se lipesc in loc cele de la noul senzor. Uitate atent aici in ultima poza.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 06:57 |