Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Laguna II 2003...., greierii de sub ea

Paulin
post 25 Oct 2008, 13:36
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut ma numesc Paul si vin prin vizita pe la voi datorita unor probleme la masina-mecanice, deschid acest topic cu scopul lamurii mele.Am mai citit si alte posturi si comentarii la ce problema as avea dar inca nu m-am lamurit (ce si cum , unde),deci sa incepem. Am o problema cu greierii de sub masina , nu ma pricep la detaliile tehnice dar la denivelari, gropi , cand mai trec peste o cale ferata , limitatoare de viteza, si acum recent observ si atunci cand pun unele frane(si nu sunt de la discuri , sunt recent schimbate),si vreau sa va mai spun atunci cand ma mai las pe ea pe amortozorele din fata ,altii greieri , nu scartaie fff tare dar totusi ma enerveaza, si cand trec peste denivelari parca sta sa se rupa ceva din spate, o frecare metal peste metal ceva(un scartait bizar as spune eu),cand am facut ITP-ul acum 3-4(la 110.000 km) luni mi-au spus sa schimb bucsele de pe spate,dar cica peste 1 an ca inca mai tin....ce am mai citit de pe forum este ca a mai avut probleme asemanatoare si ia schimbat bucsele de la motor. Puteti sa ma lamuriti si pe mine cam ce se intampla jos sub masina va rog unsure.gif ?....si inca ceva e bun service-ul Mach 1 cel de langa WTCB ?, e serios , si cam cat m-ar costa buzunaru la remedierea acestor problema.....va multumesc mult si astept raspunsurile voastre , sper ca ati inteles ceva....mult respect.

--------------------
Renault Laguna II - B-53-DWD 1.9 dci 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dan73
post 25 Oct 2008, 16:20
Post #2

Membru autentic

Cred ca scartaitul pe fata e datorat pivotilor iar pe spate nu pot fi decat bucsile alea mari in care se prinde puntea care pana la urma o sa dea niste bocanituri detul de tari.

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Byțu
post 25 Oct 2008, 20:22
Post #3

Membru autentic

Mai mult ca sigur sunt bucsile la bara stabilizatoare (bara de torsiune) E un scartait cand treci peste o denivelare, nu? Ia sa urmaresti chestia asta si daca in momentul in care treci peste o denivelare la care botul masinii se ridica in sus apoi coboara, sunt cele 2 bucse.
Poti desface o bieleta antiruliu si mergi un pic fara ea pe st sau dr , si vezi daca se mai aude.Asa vei fi sigur ca sunt bucsile alea.
Bafta.

--------------------
Renault Laguna II - IS 10 PMB 2002/1.9/dci
Laguna II Tunning !!!
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th August 2025 - 17:20
Dacia