Ulei in praguri si usi, Este recomandat? sau nu
![]() ![]() ![]() |
Ulei in praguri si usi, Este recomandat? sau nu
dan supernova |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
Supernova (2002) & Clio (2005)
|
|||
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
avand in vedere ca eu am vazut clio mai vechi de 10 ani fara urme de ulei pe praguri si usi dar si fara urme de rugina, tind sa cred ca este o bataie de cap si o cheltuiala inutila
la asta mai adaug si faptul ca am vazut masini cu lovituri (dupa tamponari etc.)unde apare rugina dupa perioade f mari sau chiar deloc cred ca la masinile astea noi, "moderne" nu prea mai e cazul sa se apeleze la astfel de metode-am o retinere cu Logan-ul in schimb ![]() este adevarat ca am bagat ulei in portiere si praguri la o dacie inca din prima saptamana dupa ce a fost cumparata (prin 1998-99??) si are si acum usile si pragurile beton |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
De acord in totalitate, cu cele afirmate in postarea de mai sus.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc frumos ptr raspuns ,deci atunci o voi lasa asa , si eu la dacia pe care am avut-o ii bagasem ulei si era ok ,probabil de aici mia venit ideea asta sa bag si in clio
![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
Exista ceva ceara anticoroziune, mai usor de dat decat uleiul.Cu asa ceva cred ca vine protejata din fabrica...
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
dan supernova |
![]()
|
dap cu ceara vine din fabrica data ,din ce am citit pe net .
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
ronnix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 20 August 12 From: Craiova ![]() |
eu zic ca se merita, e masina ta...si niste vaselina/ ulei nu face niciun rau. mai bine previ 'boala' decat sa o vindeci....
(eu am bagat si la laguna si la peugeot) |
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
1994 Tuning is not a crime!
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
daca vei baga ulei sau vaselina,vei avea mereu urmele alea negre pe care se aseaja praful super,in partea de jos a portierelor si a pragurilor.caroseriile sunt tratate cum trebuie inca din anii ''90,nu mai vb de Dacia,nu?daca totusi vrei sa dormi linistit,iti recomand ceara speciala care se introduce prin pulverizare,incalzita in prealabil,ai grija sa tragi afara toata lungimea centurii de siguranta ptr a nu o murdarii.apropo,eu la stalpul spate am o mica buba pe care am provocat-o involuntar si unde a sarit vopseaua si se vede galvan;sta asa de iarna trecuta si nu a prins deloc rugina.
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
dan supernova |
![]()
|
in primavara o voi duce la reprezentanta sa imi bage ceara ,acum momentan stau linistit masina va hiberna toata iarna intr-un garaj incalzit .Innainte sa o bag in garaj am spalat-o si ceruito ca la carte
![]() ![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca e vorba de Clio din semnatura, te sfatuiesc sa faci altceva cu banii pe care vrei sa-i dai pe ceruit.
Cauta intai un Clio pe strada cu urme de rugina si abia apoi gandeste-te daca merita ceruitul sau nu. A, ca vrei sa dai pe tabla cu ceara ca sa arate mai bine, asta e altceva. |
--------------------
.
.
.
|
|
dan supernova |
![]()
|
da .ai dreptate Laurentziu83 ,cei drept nu am vazut nici unu luat de rugina ,si multe din ele masini de firma neingrijite,iar in legatura cu ceara ,ii dau cu ceara dupa fiecare spalare ,se aplica manual doar ca trebuie frecata toata masina ,o ceraa foarte buna daca doriti imi dati un pm si trimit producatorul ,ca sa nu se considere reclama . Multumesc ,Sarbatori Fericite !
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:08 |