Scenic 1,5 versus Touran
![]() ![]() ![]() |
Scenic 1,5 versus Touran
michirec |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Scenic
![]() Fa si o comparatie a dotarilor, nu doar motorul e important la o masina, dupa mine ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Scenic! Si mai putini km si mi se pare si mai spatios la interior!
Acum nu stiu diferenta de cp intre motoare! Dar, oricum, Scenic! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Lasand gluma la o parte, la Touran i s-a dus buhul si in patria lui ca ar fi o masina plina de "surprize", si nu din cele placute... e prea de mult timp ca sa tin minte detalii, dar acum ceva vreme AMS Deutschland il desfiinta dupa un test de anduranta de 100.000 km, avusese nu stiu cate vizite in service, oricum, era un caz destul de clar de "stay away from it"...
La un moment dat l-am avut si eu in vedere ca achizitie second-hand (voiam motorul 1,4 TSI de 140 sau 170 cp), dar testul respectiv plus alte povesti ale colegilor din birou m-au facut sa ma razgandesc... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Macar daca erau 1.9 ambele...asa compari un 1.5 cu un 1.9 ...un 1.5 probabil 85 cai si un 1.9 de 105 cai cel mai probabil...Eu as alege masina care este mai ingrijita,care are cartea de service ok,care este mai noua (la ani ma refer)...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma gandesc doar la faptul ca Touran-ul are 150 k km si deja incepe sa ceara bani la revizii!
Macar Scenic-ul pana la 150 mai are multi km! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Touranul arata fugarit rau(150000 in 2 ani), neingrijit la interior, fara garantie (l-am gasit in reteaua Ranault buy back); Scenic-ul arata ,,tipla" si la dotari si gadgeturi este beton....
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
Solon |
![]()
|
Pai in cazul asta nu mai e dilema!
Ah, sa nu uit: Vrei mai multa putere la Scenic, in cazul achizitionarii? Vezi la sectiunea anunturi-chip tuning! O sugestie! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
michirec |
![]()
|
Multumesc tuturor pentru sfaturi, am ramas in continuare forumist Renault, adica am ales Scenic-ul , am facut test drive si m-a incantat;deci, sunt posesor de Scenic de azi...
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
Solon |
![]()
|
Sa-l stapanesti sanatos! Multi km fara belele!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:16 |