demontare fata usa sofer
![]() ![]() ![]() |
demontare fata usa sofer
Gabryel.GLN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Attached thumbnail(s) 05022010.jpg ( Size: 479.2k ) Number of downloads: 1186 |
||
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|||
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Am volan pe stanga ,numa am gresit eu nu m-am exprimat bine scuze.Maine am sa ma apuc de demontat ms pentru sfaturi sper sa reglez odata usa aia ca nu-mi place cum se inchide. Mai am si usa din stanga fata da aia numa dupa ce fac rost de balamale.Oricum este buna si poza stii cum se zice'' o poza face cat o mie de cuvinte ''
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Am reusit sa demontez aripa desi am rupt un surub de la aripa ,da am pus un autofiletant in locul lui.Mai greu la demontat au fost plasticele de la roata plus si roata data jos normal,aripa iara este prinsa in 6 suruburi de caroserie.Acuma se inchide usa destul de bine .Nu mai trebuie sa o apas in jos de cate ori inchid usa la masina ca sa nu loveasca caroseria.
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
Florynel_yubaretzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 February 10 ![]() |
MAR INTERESA SI PE MINE O MACARA ELECTRICA PE PARTEA STANGA FATA:d (USA DE LA SOFER) DACA ARE CINEVA SI CU CAT?
|
--------------------
Renault
Laguna
1993
- HD-05-SBZ
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca userul zeusrazvy are una de vanzare,a cumparato de noua dar i sa livrat altceva si pana a venit cea buna si-a rezolvat problema si a ramas cu ea.
http://www.reno.ro/problema-geam-sofer-t17...ml#entry2284184 Iar pentru cine are nelamuriri la cum se desfac anumite componente ale masinii atasez un manual care sper sa va ajute. This post has been edited by renault_laguna: 17 Feb 2010, 15:56 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2000 PH2 1.9 DCI
- B-01-LAG Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
vreau sa va intreb (fara sa mai deschid un alt topic) cum se demonteaza usile din spate adica fata de usa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
are un surub in maner ,si restul doar clipsuri din plastic ,trebuie doar sa tragi cu simt de raspundere sa nu le rupi.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
mersi mult ... asta nu stiam daca are sau nu surub in maner ... ca difera la fiecare
![]() 13 Apr 2010, 21:37: inca o intrebare proasta ... fata de usa (in fata stanga dreapta) la ph2 unde intra difuzorul ii rotund ... iar la ph1 ii altfel (oval sau cum ii)... asa este? si daca da se potriveste de la ph2 la ph1? ... daca spun prostii corectatima ... eu am din ala cu masca ovala sau ce forma are ala ![]() ![]() ![]() This post has been edited by deng3l: 13 Apr 2010, 21:37 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
@deng3l
Ce e drept am citit de cateva ori ceea ce ai incercat sa zici:)) Vrei sa schimbi difuzorul?Sa iei unul de pe laguna 1 phase 2 si sa-l pui pe laguna ta care e phase 1.Pai daca sunt aceeasi marime ar trebui sa se potriveasca. Initial am inteles ca nu-ti mai plac fetele de portiera ca nu au difuzoarele rotunde:)) |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
--
- ----
|
|
deng3l |
![]()
|
QUOTE(zet105 @ 14 Apr 2010, 09:27) @deng3l Ce e drept am citit de cateva ori ceea ce ai incercat sa zici:)) Vrei sa schimbi difuzorul?Sa iei unul de pe laguna 1 phase 2 si sa-l pui pe laguna ta care e phase 1.Pai daca sunt aceeasi marime ar trebui sa se potriveasca. Initial am inteles ca nu-ti mai plac fetele de portiera ca nu au difuzoarele rotunde:)) poate eram prea obosit si nu m-am exprimam bine ![]() ![]() ![]() nah sper ca acuma se intelege ... pun si poze sa fie sigur inteles ... si scuze inca odata ca nu m-am exprimat corect ![]() Attached thumbnail(s) P1000308.jpg ( Size: 233.39k ) Number of downloads: 1252 P1000309.jpg ( Size: 137.11k ) Number of downloads: 1174 P1000310.jpg ( Size: 275.21k ) Number of downloads: 1113 P1000315.jpg ( Size: 146.85k ) Number of downloads: 1104 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Tu ai oglinda cu reglaj manual. Trebuie sa tii cont si de faptul ca cele de phase II au cu reglaj electric, iar comenzile sint pe fata de usa. Nu stiu daca e un inconvenient sau nu, am ridicat problema doar.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Nu este o problema asta! Se potrivesc, chiar daca au reglaj electric.
![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
deng3l |
![]()
|
inteleg ... deci cea mai buna solutie ar fi sa le compar una langa alta sa se vada sigur care ii faza ... dar cu lipitul sau ceva de acoperire pentru tapiteria de la geam nu stiti nimic? ala ar fi mai important daca se poate repara cumva
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Pai tapiteria de la geam nu e acoperita de fata de usa ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Mie mi se dezlipise doar acolo langa geam si am lipit-o cu silicon.. Acolo la cot, nu am avut probleme..
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
deng3l |
![]()
|
pai se vede clar in poza ce ii dezlipit nu stiam cum sa il numesc
![]() ![]() This post has been edited by deng3l: 14 Apr 2010, 14:56 Attached thumbnail(s) P1000309.jpg ( Size: 137.11k ) Number of downloads: 301 P1000308.jpg ( Size: 233.39k ) Number of downloads: 224 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
zet105 |
![]()
|
Am fete de de laguna pentru portiera (2 fata 2 spate) dar sunt de pe laguna 1 phase 2.
Si din ce observ eu la fetele mele de pe fata nu este loc pentru butonul de inchidere centralizata.Au doar fetele de pe spate. Si ar mai fi o problema ca e si modelul diferit(ma refer la tapiteria de plus). Acu tu stii daca merita sa-ti cumperi alte fete.Eu am si interiorul(scaune+tetiere+banchete) atat doar ca scaunele de pe fata nu pot fi folosite pentru ca scaunele sunt de pe o laguna de Anglia.In schimb se ppt scoate husele si montate pe scaunele tale din fata. Din pacate nu descompletez fetele.Vreau sa le dau toate 4. |
--------------------
reno
--
- ----
|
|
deng3l |
![]()
|
QUOTE(Gabryello @ 14 Apr 2010, 14:53) Mie mi se dezlipise doar acolo langa geam si am lipit-o cu silicon.. Acolo la cot, nu am avut probleme.. nu se vede urat de la silicon? daca te rog nu poti sa pui ceva poze cum arata asa ... sau nici nu se observa ca ii lipit? ... la cot mai mere o sa rup si partea aialalta sa fie la fel ![]() ![]() zet105 ... "nu este loc pentru butonul de inchidere centralizata" ... cum adica nu este loc? ... atunci acolo cum ii? (intreb din curiozitate) ... si tot din curiozitate pot sa te intreb cam cat ai cere pe ele (de la toate usile) ... mersi! |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
ricochet2 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
deng3l |
![]()
|
mersi ricochet2 pentru poza ... sincer la mine in oras nu prea am intalnit cu lagunisti (desi sunt multi
![]() la ph2 atunci cum se inchide ... unde ? scuze daca ii intrebare prosta ![]() ... dar mersi de poza ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Apesi pe butonul de la cheie sau de langa frana de mana si se inchid (sau deschid toate). Pe spate am si eu tumburusi din aia cum ai tu si pe fata. Desi mai am un buton care nu permit usile din spate sa se deschida nici daca tragi de maner.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
deng3l |
![]()
|
inteleg ... atunci ph2 nu are "tumburusi din aia" pe usa din fata ... ii interesant ...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
zet105 |
![]()
|
Ti-a explicat rico cum e treaba cu butonul de pe fata.Care la phase 2 este doar pe spate.
Dupa cum am mai zis trebuie sa vezi daca se potrivesc. Attached thumbnail(s) DSCF6484.JPG ( Size: 1.5mb ) Number of downloads: 324 |
--------------------
reno
--
- ----
|
|
Vasiu |
![]()
|
![]() DE VANZARE 2200 Euro Neg. Group: Members Posts: 334 Joined: 5 March 07 From: DEVA ![]() |
QUOTE(zet105 @ 14 Apr 2010, 17:03) Am fete de de laguna pentru portiera (2 fata 2 spate) dar sunt de pe laguna 1 phase 2. Si din ce observ eu la fetele mele de pe fata nu este loc pentru butonul de inchidere centralizata.Au doar fetele de pe spate. Si ar mai fi o problema ca e si modelul diferit(ma refer la tapiteria de plus). Acu tu stii daca merita sa-ti cumperi alte fete.Eu am si interiorul(scaune+tetiere+banchete) atat doar ca scaunele de pe fata nu pot fi folosite pentru ca scaunele sunt de pe o laguna de Anglia.In schimb se ppt scoate husele si montate pe scaunele tale din fata. Din pacate nu descompletez fetele.Vreau sa le dau toate 4. Pe mine ma intereseaza fetele de usi din spate(geamuri manuale)Este exact acceasi tapiterie.Daca ar fi sa iau eu cele de pe spate si deng3l cele de pe fata ar fi o treaba.Pretul care ar fi? This post has been edited by Vasiu: 15 Apr 2010, 14:05 |
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2 RXE
1.8 16V 120HP 1998
- HD 99 MUS DE VANZARE 2200 Euro NEG.
|
|
zet105 |
![]()
|
Pai nu cred ca deng3l vrea sa faca tiganie sa aiba un model pe fata si alt model pe spate.Iar eu nu le descompletez.
Eventual mai pot sa adaug si husele de pe scaunele din fata ca scaunele sunt pe invers(pentru cine le are distruse). |
--------------------
reno
--
- ----
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
QUOTE(deng3l @ 14 Apr 2010, 19:34) nu se vede urat de la silicon? daca te rog nu poti sa pui ceva poze cum arata asa ... sau nici nu se observa ca ii lipit? ... la cot mai mere o sa rup si partea aialalta sa fie la fel ![]() ![]() Nu se vede urat cu silicon, ca am lipit-o, nu era rupta sau altceva.. |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
rico, aia din poza e a ta?
sunt curios de : 1. cine e "DORU" de pe breloc..? 2. chederul ala de langa stalp e mancat de termite sau soareci ? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
The joke's on you, maister. Nu e a mea
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
ha! si eu care deja ma gandeam la altceva
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
deng3l |
![]()
|
QUOTE(zet105 @ 15 Apr 2010, 14:54) Pai nu cred ca deng3l vrea sa faca tiganie sa aiba un model pe fata si alt model pe spate.Iar eu nu le descompletez. Eventual mai pot sa adaug si husele de pe scaunele din fata ca scaunele sunt pe invers(pentru cine le are distruse). cam asa ii cum spune zet105 ... momentan o sa mai astept si cu ala daca nu pot sa rezolv cumva cu lipitu ca mio intervenit alte probleme ... bafta |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:22 |