da in nas masina, nu trage/se opreste motorul
![]() ![]() ![]() |
da in nas masina, nu trage/se opreste motorul
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
exact ceva de genul asta...
nu stiu prea multe detalii decat ca aparea pe CLIP captorul insa dupa ce a fost inlocuit facea la fel de unde au tras concluzia ca are fi vorba de traseeul electric... nu stiu daca e vorba doar de spray de contact, eu am inteles ca ar fi fost refacut traseul in cauza, ori era intrerupt un fir ori se dezizolase.... |
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
adipad |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 20 April 08 ![]() |
salut am si eu un megane cu aceleasi simptome,da in nas si se opreste,dar diferenta este ca are motor pe benzina 1.6 16v din 2006,poate cineva sa ma ajute cu un sfat?multumesc
|
--------------------
renault
twingo 1.2
- bv10ukv
2003
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
salut la tine sunt alte probleme...
verifica bobinele, corpul clapeta, eventual senzorul de turatie. bafta |
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
laur2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 6 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Legat de treaba cu benzina , se poate sa ai aceeasi problema ca mine .
La mine mergea prost dupa ce am pus benzina proasta si am facut ceva cheluieli si am rezolvat circa 75% din problema insa tot mai e ceva. Vezi acest topic http://www.reno.ro/Dupa-benzia-proasta-ce-...at-t153041.html Oricum daca nu e vremea lor, nu te grabi sa schimbi bujiile filtrele si bobinele.Bobinele le poti testa in mai mult feluri si sunt cateva topic-uri pe acest subiect. Daca nu gasesti topic-urile zi-mi si ti le arat. Iti sugeez asta ca eu as fi putut cheltui mai putin daca imi zicea cineva. La ine esential a fost curatare injectoare cu ultrasunete si resetat avansul de imbogatire. Oricum citeste topic-ul ala sa vazi daca ai aceeasi problema ca a mea. Cu bine. |
--------------------
Renault
Megane 2
- B-90-HAA
2003/bicorp 1.6 16v benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:00 |