am stricat calculatorul, need help bad!, am bagat o placa video agp in loc de pci
![]() ![]() ![]() |
am stricat calculatorul, need help bad!, am bagat o placa video agp in loc de pci
bashtalu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
2005
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Deci chiar daca ai desigilat-o nu e o problema..de fapt nici nu cred ca sunt sigilate. Daca nu ai stricat-o in mod normal ti-o schimba cu alta....sper ca nu ai lasat urme pe ea cand ai fortat pe acolo. Nu prea inteleg cum de nu ai vazut ca nu intra. Daca te uitai la slot si apoi la placa vedeai ca nu intra acolo. In sfarsit. Bafta!
This post has been edited by dan73205: 18 Oct 2008, 23:11 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am vazut ca nu intra, dar daca am dat bani pe ea trebuia sa o fac sa intre
daca ea nu a vrut de buna voie i-am explicat eu ca trebuie sa intre ![]() |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@ Fratzica.....Merge, dar e mai riscant mai ales pentru el ca nu se pricepe, deocamdata
![]() ![]() This post has been edited by dan73205: 18 Oct 2008, 23:36 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
e, nu stiu eu cat se sufla si cat nu. eu il duc la curatat la firma de unde l-am cumparat si ma gandesc ca daca ar sufla aia toate unitatile care le vin...in incaperea unde i-si desfasoara activitatea....
da nu ma contrazic! |
--------------------
renault
megane 2
2007 1.6-16v
- xx.xx.xxx Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
bashtalu |
![]()
|
si uitati faimoasa placa care nu vroia sa intre...
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
si ce model este?
![]() ai fost tare cu toata povestea asta, am ras de mi-au dat lacrimile ![]() ![]() Lasa, am aflat de care e. De ce nu te duci la magazin s-o schimbi cu alta pe pcie? nu conteaza ca e desigilata, spui ca ai gresit si nu stiai. This post has been edited by alex0507: 19 Oct 2008, 10:39 |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asa, acum ca m-am linistit. Trebuia frumos sa iei modelul placii de baza, sa dai un google si sa vezi ce fel de slot video avea... Saaaau, sa fi luat calculatorul cu tine si sa ii intrebi pe aia ce placa iti trebuie, inainte de a o cumpara... Dar, daca nu ai facut asta, cand ai vazut ca nu incape trebuia sa te gandesti ca poate... stiu eu.. nu e compatibila... Cum sa o fortezi cu ciocanul si patentul ? Prima data am crezut ca e o gluma dar cand am vazut si poze si tot mi-am dat seama, ca nu e... Si vad ca esti si mandru de fapta ta : "daca ea nu a vrut de buna voie i-am explicat eu ca trebuie sa intre" Nu prea e de lauda... Parerea mea. Sfatul meu, hai dupa 2 zile si spune ca ai fost baut si de asta ai inventat povestea, sau ca defapt a fost fratele tau mic de 2 ani care a facut toate astea si tu ai povestit doar, la persoana I, ca sa dai caracter postului, si spera ca macar cativa vor crede pentru ca altfel e jaleee.... Ce ti-e si cu tehnologia asta. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Lamelele alea pe care le-ai rupt, se pot lipi la loc cu fludor sa nu ramana gauroiul ala in carcasa.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
bashtalu |
![]()
|
cine mai sta acum sa lipeasca lamele alea...le-am aruncat
This post has been edited by bashtalu: 19 Oct 2008, 11:29 |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Sigur gaseai un coleg care sa te ajute si cu care sa bei o bere (2,3,...10).
Scapai mai ieftin si mai placut. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
daca tot ai comis-o acuma du-te si pe langa placa iti cumperi si o carcasa. se gasesc acolo unde sunt si placile
ce te faceai daca era laptop? pe cine mai lamureai tu sa intre? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Uite asa se invata omu'.
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce topic tare.
![]() Bine ca nu ai stricat calculatorul. |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
bashtalu |
![]()
|
recunosc, am comis-o...
acum sa vad cu marit placa asta ca sa-mi iau una buna ca la magazin nu vor sa o schimbe |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Vad ca ai topic in care o vinzi...Frumos ar fi sa specifici ca ai chinuit putin placa asta...fizic vorbesc..nu cu overclock...etc..
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu topicul de vanzare
![]() Din ce inteleg eu nu placa a chinuit-o ci carcasa, deci n-ar prea avea ce sa specifice. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Pai si atunci de ce nu o primesc aia inapoi??Probabil ca are unele urme pe ea ca nu vad alt motiv..Eu am dat una inapoi dupa 1 luna..pt motiv de upgrade...era impecabila ca aspect si functionare
|
--------------------
------
------
------
|
|
bashtalu |
![]()
|
la magazin mi-au zis ca scrie pe factura ca in caz de incompatibilitate ei nu raspuns si asta e raspunsul lor. apoi mi-au zis ca nu e sefu demagazin si ca sa vin alta data...pai eu am timp sa il pandesc pe seful de magazin?
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 09:36 |