Montaj suport ski-uri - ajutor, suport magnetic sau alt tip
![]() ![]() ![]() |
Montaj suport ski-uri - ajutor, suport magnetic sau alt tip
godaro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
am eo... :wink:
tocmai ce ma intereseaza shi pe mine acest subiect cu caratul skiurilor. eu m'am uitat la THULE shi au super suporturi. de pretzuri inca nu m'am interesat, dar baga shi tu un oki.. bafta! |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
godaro |
![]()
|
aoleuuu, fratilor
eu rog ajutor privind MONTAJ suport. las' ca stiu si eu de unde sa le cumpar. MONTAJUL vreau sa il fac in regie proprie si cer si eu sfaturi in aceasta privinta |
-------------------- |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
ah, scuze.. vrei ORIGINALE!
pai daca tot dai o carutza de bani, mai dai 1,5mil shi tzi le pun aia.. sau le pui tu, ce mare scofala?? (oricum suporturile originale vin cu instructziuni de montare.. :wink: ) |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
godaro |
![]()
|
pai originalele ma costa 5,7 mil iar Thule vreo 7mil
montajul la originala ma costa 1,5 mil la eurial si 1 mil la augsburg. insa parca nu as vrea sa dau banii astia de pomana, daca cu o surubelnita si niste chei potrivite pot sa le montez singur. deci strumfule, tu zici ca pot fi montate de mine in baza instructionilor de montaj. ASTA VOIAM SA STIU! alte pareri? |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
pe ce masina vrei sa le pui??? nu ti-ai completat semnatura.
la clio e un pic mai complicat, trebuie cu prindere pe lateral, la megane 2 are deja loc de prindere. da si tu mai multe detalii ca sa primesti raspunsuri corecte. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
godaro |
![]()
|
am un pejo 307 berlina, dar nu cred ca marca e importanta
voiam sa stiu daca exista persoane care si-au montat singuri astfel de dispozitive si daca sunt necesare conditii speciale sau scule speciale |
-------------------- 307 berlina, 1.6 HDI
|
|
strumfuadi |
![]()
|
conditzii speciale: sa nu fie noapte shi sa nu fie viscol
scule speciale: o shurubelnitza philips shi un set de chei (fixe, inelare, tubulare..) :wink: |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
pai sunt variante in care conteaza tipul masini, si sunt variante la care nu conteaza.
daca suportii sunt magnetici, nu iti trebuie nimic altceva decat suportii si scrhiurile. dar altfel trebuie sa ai niste suporti adecvati masini in cauza. excluzand aici varianta unui suport universal care presupune o gaura in masina si un surub. in general suportii sunt facuti sa se monteze foarte usor. si domontarea idem. daca montarea si demontarea necesita service si scule speciale, si experienta deja ala nu mai e suport de schiuri. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
godaro |
![]()
|
ufff
inteleg de la voi ca montajul merge facut si in parcare echipamentul este original, special pt masina mea (307 HB, 5 usi). voiam doar sa va intreb cat de greu se monteaza o chestie din-asta (degeaba costa asa de mult montajul?) inteleg de la voi ca nu e mare scofala. sper sa aveti dreptate. |
-------------------- 307 berlina, 1.6 HDI
|
|
strumfuadi |
![]()
|
propunere!
primeshti pachetul, te uitzi la instructziunile de montaj, iar daca nu te simtzi in stare, te duci la montaj la service. daca te simtzi in stare, itzi ramane shi de 120 puncte la poiana, adica fo' 30 de urcari pe kanzel impreuna cu consoarta.. :wink: |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cbr-ica |
![]()
|
![]() "Aut vincere aut mori" Group: Members Posts: 275 Joined: 13 April 05 ![]() |
Hello!
Sunt proaspat posesor de Clio II, 1.5 dci, 80CP. Vreau si eu sa cumpar portbagaj de schiuri/snowboard. Cine a facut un studiu de piata? Nu vreau d-ala cu magnet, vreau din ala care se prinde in santuletele de la chederul usilor. Multumesc anticipat pentru raspunsuri. R. |
--------------------
2008, Jaguar
X-Type
2.2d, 155CP, 400NM 2005, Honda CBR600RR, 117CP
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
cbr-ica |
![]()
|
![]() "Aut vincere aut mori" Group: Members Posts: 275 Joined: 13 April 05 ![]() |
Merci! Am cautat...dar se pare ca nu destul de bine
![]() |
--------------------
2008, Jaguar
X-Type
|
|
jri22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 4 January 07 ![]() |
am si eu intrebare ptr cei care au suport de ski magnetic(ptr auto):poate fi folosit fara probleme si la viteze mari sau nu se recomanda viteze peste un anumit nivel? daca da, de care (firma si eventual modelul)...
|
--------------------
renault
clio
2002 1.2 16v HB
|
|
jri22 |
![]()
|
salut...chiar nu are nimeni portbagaj magnetic ptr schiuri?
|
--------------------
renault
clio
2002 1.2 16v HB
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Anul asta s-au facut 10 ani de cand familia mea foloseste suporti magnetici de schiuri, si crede-ma ca au fost utilizati intens
![]() Din punctul meu de vedere nu au niciun dezavantaj. Daca mai tin eu minte bine sunt luati de la Paris, dintr-un magazin Norauto. LE Spre suprinderea mea inca se mai comercializeaza acelasi model - sau unul foarte asemanator - la 19,90 € (nu mai stiu cat au facut ale noastre, dar stiu ca au fost destul de scumpe la vremea lor) http://www.norauto.fr/Acheter-Porte-skis-m...00102091/1.html Presupun ca asta inseamna ca e bun ![]() Restrictions : Attention: Les porte-skis magnétiques ne peuvent pas être installés sur tous les véhicules. Merci de vérifier dans le catalogue d'affectations que votre véhicule a bien la possibilité d'être équipe de ce type de porte-skis. Ne pas dépasser la vitesse de 130 Km/h. Poser le porte-skis sur une surface plane, propre et sèche. Ne pas laisser le porte-skis sur le toit après utilisation. Bien rincer après utilisation. Utiliser un spray siliconé. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
jri22 |
![]()
|
multam fain...imi cumpar si eu suportii magnetici...
|
--------------------
renault
clio
2002 1.2 16v HB
|
|
visiadi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 November 07 ![]() |
Pentru cine este interesat am suporti magnetic ptr schiuri.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 Expresion 1.5 dci 82 cp
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Poate ca-i offtopic dar poate cineva sa-mi puna o fotografie cu detaliile de fixare suporti (nemagnetici) verificati, care se potrivesc pe megane, sa nu-mi iau ceva prostie
![]() Eu n-am prea inteles modul de fixare in adanciturile alea. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
cbr-ica |
![]()
|
pt nemagnetici luati de aici. am studiat piata si eu i-am ales p-astia. http://www.portbagaje.info/produse.php
ti le monteaza ei. merg si cu 160km/h ![]() pt magnetici, PM la mine sa va dau o pereche. 70lei |
--------------------
2008, Jaguar
X-Type
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Medchim, cand te duci spre Tineretului dinspre Budapesta.Pe dreapta!
Si am mai vazut unul pe Iuliu Maniiu, dupa Politehnica, e un complex si are la parter magazin cu asa ceva. Atera, Thule si MontBlanc! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
blus113 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 5 September 05 ![]() |
Salut,
Are cineva bare metalice pe Clio (symbol)? Am gasit niste bare (portbagaje.ro), mi le-au montat, dar...se indoia tabla de pe plafon. Chestia e ca la Clio nu exista nici un fel de intaritura. Impingi mai tare cu degetul si se indoaie. Intrebarea e ce se intampla daca le las pe masina 3 luni, cat tine iarna. Ca nu am chef sa le tot dau jos. Sa nu ramana plafonul indoit... |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji 1.5DCI Symbol Fidji 2005 1.5dCI 80HP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 06:19 |