[VAND] Catei rotwailer, 3 fete si 2 baietii
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Catei rotwailer, 3 fete si 2 baietii
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pedigree, parinti, carnet de sanatate, vaccinuri?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Parintii sunt rotwaileri puri nu corciti. Cu vaccinele sunt la zi ambii iar carnet de sanatate are doar tatal...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Niste poze ai cu ei?
Sunt curios cum arata, ca n-am auzit de rasa asta. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bolidu |
![]()
|
Umilele mele scuze ...
Cateii sunt rottweiler nu rotwailer ![]() Poze o sa pun oricum cu ei, maine ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
salut, as fi eu interesat. da`mi un pm cu niste poze te rog
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
bolidu |
![]()
|
Ai PM ! Poze n-am facut inca dar voi face curand .
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
bolidu |
![]()
|
Poze cu catelusii si cu masa
![]() Attached thumbnail(s) Imagine783.jpg ( Size: 574.15k ) Number of downloads: 734 Imagine784.jpg ( Size: 975.52k ) Number of downloads: 645 Imagine785.jpg ( Size: 720.2k ) Number of downloads: 558 Imagine786.jpg ( Size: 670.96k ) Number of downloads: 531 Imagine787.jpg ( Size: 765.05k ) Number of downloads: 498 Imagine788.jpg ( Size: 593.3k ) Number of downloads: 230 Imagine789.jpg ( Size: 644.49k ) Number of downloads: 223 Imagine790.jpg ( Size: 471.78k ) Number of downloads: 191 Imagine791.jpg ( Size: 599.03k ) Number of downloads: 192 Imagine792.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 188 |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
bolidu |
![]()
|
Up ! Vor si cetelusi astia un nou domiciliu si un stapan care sa ii iubeasca nimeni interesat ?!
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Imi cer scuze daca ce voi spune crezi ca iti va afecta vanzarea in vreun fel.
Cand ceri un pret pentru un catel de rasa trebuie sa atasezi la anunt si un pedigree (certificat de origine). Carnetul de sanatate al parintilor nu are nici o valoare din punctul acesta de vedere. In aceeasi ordine de idei, un caine care nu poseda pedigree nu poate fi arbitrat pentru obtinerea unui calificativ care sa-i permita dreptul de monta si in consecinta viitorii pui sa aiba la randul lor pedigree. Imperecherea a doi caini al caror arbore genealogic nu se cunoaste(adica nu poseda pedigree) poate duce la asanumitele consangvinizari, care daca nu sunt facute controlat pot duce la defecte si deviatii de la standardul rasei. sper ca am reusit sa fiu cat mai explicit. Cateii arata bestial, sper sa ii cumpere persoane care iubesc animalele si vor avea mare grija de ei. Cu siguranta ei isi vor rasplati viitorul stapan cu mult devotament si multa dragoste.Rottweiler-ul este un foarte bun companion si paznic daca i se acorda o atentie si o educatie adecvata. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bolidu |
![]()
|
up
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th August 2025 - 02:29 |