radio/cd - senzori parcare
![]() ![]() ![]() |
radio/cd - senzori parcare
rz68 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Estate
2003 Laguna Estate 2003 1,9 dCi 120hp
|
|||
lexxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 23 November 05 ![]() |
Se poate configura modul / volumul " bip-ului " de la parktronic din calculatorul masinii.La service este cam 35 RON .Cu ocazia asta mai setezi si altele,ca de ex.nr. de bip-uri pe care le da masina cind incui prin hand-free....
This post has been edited by cmandrei: 22 Feb 2006, 15:04 |
--------------------
Tot Renault va fi.
Laguna 3
2008
|
|
Marinescu Dragos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 February 05 ![]() |
La controlul volumului din spatele volanului...tragi si de plus si de minus in acelasi timp si intra in pauza...pt revenire apesi pe oricare din ele
|
-------------------- Renault Laguna II 1.9 dci Privilege 2004 (piele, cabasse...full)
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
casul are un "pin de mute" pe pin-out. cred ca daca se conecteaza un +12V pe el preluat de undeva de unde se face + atunci cand se cupleaza treapta R atunci o sa se auto muteasca. eu deja am lipit pe acel fir un + de la car kit si se automuteste singur cand suna telefonul. Cred ca + se poate lua de undeva de pe la senzorii de mers cu spatele sau de la senzorul de pe cutie (ala de aprinde becurile de mers cu spatele. de fapt senzorul ala da + pt toate operatiunile ce implica mersul cu spatele - senzori / activarea stergatorului spate / becuri )
This post has been edited by aviasoll: 22 Feb 2006, 15:19 |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
- WTX
2006 galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
Era buna o functie de genul asta ... eu cu muzica pe 18+ ... am atins un zid mic ... pe care nu-l vedeam in oglinda! Au ras toti prietenii mei de mine ... ca am lovit masina ... cu tot cu senzori!
|
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
- CT-23-FRT
2002, Privillege Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
alin_71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 October 08 ![]() |
SALUT.stie cineva de ce nu imi functioneaza comenzile de la volan pt radio-cd eu am achizitionat masina de curand posibil sa nu fie aparatul masinii? este un sony acum |
--------------------
renault
laguna2
- nr provizoriu
2003 1.9 diesel 120cp
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca e Sony nu e aparatul masinii, asadar nu iti functioneaza comenzile de la volan..pt a functiona trebuie sa cumperi un adaptor care sa se potriveasca cu aparatul tau si care costa in jur de 200ron
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
2003 , 1.9DCI, 120CP Laguna 2 Dynamique
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Asta daca ai bafta si playerul tau poate fi conectat la un astfel de adaptor.
Cu alte cuvinte daca are mufa necesara. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
alin_71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 October 08 ![]() |
va multumesc . am sa caut acea mufa sa vad daca este ,si este un anume adaptor sau pur si simplu cumpar unul oarecare nu stiu nu ma pricep si daca puteti sa-mi explicati mi-ar fi m-ai usor sa caut un adaptor.VA ROG!
10 Oct 2008, 13:30: A si mai e ceva .nu merge nici telecomanda de la radio-cd cu toate ca i-am schimbat bateria This post has been edited by alin_71: 10 Oct 2008, 12:30 |
--------------------
renault
laguna2
- nr provizoriu
2003 1.9 diesel 120cp
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Interesanta treaba cu volumu ,si eu am infundat putin bara cu tot cu numar la o masina pt ca cu cateva ore inainte parcasem masina (bineintzeles am pus pauza) ,cu toate ca bepurile erau continue ,iar nush unde am citit ca in cazu asta inseamna ca is la 25 cm. de "obstacol" ,iar cand mam dat jos erau vreo 50 cm. dak nu chiar mai mult ,asa ca de data asta am dat in spate bipuia continu ,prieteni din spate se uitau simi ziceau gata gata ,eu nu ca am senzori pana o facut poc
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:41 |