Probleme la symbol portbagaj, probleme la portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Probleme la symbol portbagaj, probleme la portbagaj
simplu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 14 September 08 From: Bucuresti/Rahova District. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006
|
|||
GlontZ_YO! |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 January 08 ![]() |
Da, am patit si eu..ideea e sa intri prin locul banchetei din spate in portbagaj
![]() This post has been edited by GlontZ_YO!: 3 Oct 2008, 23:59 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2001, 1.4 8v
|
|
simplu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 14 September 08 From: Bucuresti/Rahova District. ![]() |
hmm..:-?
mersi..o sa incerc in 2 ore..ca plec la munte..si na trebuie portbagaj.. ![]() mersi inca o data.. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Eu am avut noroc, mi s-a blocat pe pozitia deschis. Cred ca am stat vreo doua saptamani cu portbagajul asa pana am observat.
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
simplu |
![]()
|
mersi frumos lungan o sa ma uit maine..am fost plecat weekendu asta..si a fost ingrozitor..m`am chinuit sa le bag prin masina..(bagajele)am dat bancheta la o parte..ca s`a ivit problema chiar cand sa plec inainte cu cateva ore..:| thanks.bafta
PRIMA SI ULTIMA ATENTIONARE PENTRU LIMBAJUL UTILIZAT 6 Oct 2008, 19:04: Am rezolvat problema . De acolo era lungan , cum ai zis tu de la firele acelea , se rupsese cred cand am bagat bagaje prea multe . L-am prelungit si merge , mersi frumos. Rog un admin sa inchida topicu . Multam . ![]() This post has been edited by simplu: 6 Oct 2008, 19:04 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:38 |