Alternativa la LOGAN!, ...mai bine altceva second hand?
![]() ![]() ![]() |
Alternativa la LOGAN!, ...mai bine altceva second hand?
corneliustacitus |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 12 March 05 From: Brasov ![]() |
|
||
-------------------- Megane 2 Sedan 1,5dCi 80CP, Confort Privilege, Gri-Eclipse
Ford Fiesta 1,4 TDCi |
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Logan 100% de carat si bagat pe hartoape
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Logan. Va rezista mult mai bine la conditiile noastre....
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
|
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
logan clar.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
radari |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 30 September 05 From: Bucuresti ![]() |
logan. da' nu-ti lua dci. sau mai citeste inainte (se amortizeaza in 150k km)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1.6-16V Daewoo Nubira II - 2002,1.6-105hp
|
|
vladperceac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 January 06 ![]() |
Salut. Am de vanzare Nissan Almera Sedan:
An fabricatie: 2000, An prima inmatriculare: 2001, Inmatriculata RO Carburant: Benzina, Capacitate: 1,500 cmc, Putere: 90 CP Rulaj: 97,000 km, Locatie: BUCURESTI Culoare: Rosu Dotari: CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE; SERVO-DIRECTIE; 2 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; RADIO-CASETOFON; PORTBAGAJ 460 L; PRIMUL PROPRIETAR; CARTE SERVICE Pret: 7,500 EURO Multumesc, Vlad Perceac vladperceac@yahoo.com tel. 0724254050 This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 21:45 |
--------------------
Nissan
Almera Sedan
- B36HRT
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Stati un pic!Sa inteleg ca daca omu' are nevoie de o masina de carat poate sa-si bage picioarele direct intr-un Logan?Sa-si bata joc de el?
Eu sunt adeptul ca masina noua e mult mai rentabila. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
NetFlow |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 19 January 06 ![]() |
Dilema asta o am si eu. Sa cumpar un logan dci 1.5 , un renault Kangoo Express sau un vw Caddy Furgon. Mashina nu va fi folosita la carat chestii grele. Doar o scara si niste scule. Ma gandesc ca o sa arate cam ciudat loganu cu scara pe el
![]() |
--------------------
Dacia
1310 logan 1.4 cel mai ieftin
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
radari:
QUOTE logan. da' nu-ti lua dci. sau mai citeste inainte (se amortizeaza in 150k km) subscriu aici. mai bine un 1,4 mpi. si clar logan nou, nu sh. |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
dar nu mai bine iti iei un golf 3, 4 break second hand! te va tine mai bine decat un Logan!
![]() Parerea mea! |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Loganul arata ciudat si fara scara pe el....asa ca o scara nu are ce sa-i strice
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
dar de-o dacie papuc 1.9 D ce zici? eventual si d-aia cu 5 locuri.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Parca e pacat sa-ti bati picioarele intr-ul logan nou!cred ca cel mai bine e cum zice cristib un papuc cu 5 locuri...si sa tot cari scari cu el...
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
mai asteapta putin sa apara logan utilitara.
dar mai bine ai merge pe un kangoo, parerea mea. la primul job aveam un kangoo blana, motorul de 1.2 60cp. il rupeam, nu alta. era ca tancul mashina aia. acuma sunt si reduceri la kangoo, so.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
corneliustacitus |
![]()
|
Mersi de raspunsuri. Cand vorbeam de cărat nu ma gândeam la scări si alte cele (nu sunt zugrav
![]() S-ar mai pune o întrebare: dacă intrăm în UE ce se întâmplă cu taxele şi accizele la auto SH după 1 ian 2007? This post has been edited by corneliustacitus: 24 Jan 2006, 15:26 |
Ford Fiesta 1,4 TDCi |
|
corneliustacitus |
![]()
|
|
Ford Fiesta 1,4 TDCi |
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Ia-ti un VW Caddy mai putin alergat.Eu zic ca nu are intretinerea asa de scumpa ca Loganu dCI. Plus ca fiabilitatea i se cunoaste.
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Logan, masina noua cu garantie.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corneliustacitus @ Jan 24 2006, 12:09 AM) Ceva sugestii ar fi bine venite. Nu stiu ce compromis sa fac : Caroseria de imeseu (sper ca va mai amintiti ce-i ala) a Loganului sau intretinerea mai scumpa a unui SH? Multumesc Aspectul nu te arde la buzunar ![]() Despre costuri de amortizare gasesti pe daciaclub, inclusiv costul declarat de Dacia al reviziilor. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Cand vorbeam de cărat nu ma gândeam la scări si alte cele (nu sunt zugrav )ci la chestii obisnuite gen cartofi, mere si ce mai trebuie prin casa. Bine, asta se intampla odată sau de 2 ori pe an. Dar oricum inevitabilele gropi, destul de frecvent piatră cubică, mers la servici sau supermarket, dus copilul la şcoală, etc, drumuri scurte în general. Ideea e de a obţine un preţ cat mai mic (valoarea maşinii+combustibil+intreţinere)/km fără pretenţii de confort sau securitate Pai in cazu asta logan nou...sau ar merge o masina noua mai de oras...un c3 ;bicorp... |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Eu zic Dacia Logan sau Renault Clio Symbol.
|
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
corneliustacitus |
![]()
|
Nu are idee nimeni cum va fi cu taxele si accizele la auto SH dupa intrarea in UE?
|
Ford Fiesta 1,4 TDCi |
|
corneliustacitus |
![]()
|
Pretul e cam sus pentru bicorp...poate ceva discounturi mai semnificative la clio dupa aparitia noului model...
This post has been edited by corneliustacitus: 24 Jan 2006, 19:54 |
Ford Fiesta 1,4 TDCi |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
dar poti sa-ti iei un Opel Agila nou
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
NetFlow |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 19 January 06 ![]() |
Dacia papuc & friends pt mine iese din calcul. Mashina va mere mult prin oras iar 1.9D cu injectie indirecta e super ineficient. Consuma mai mult ca o benzina.
Scara poate fi folosita si la chestii mai nobile decat zugrav... gen internet ![]() Mashina se cumpara in leasing, si nu merita sh in acest caz. Doar milionarii, in E, si romanii cumpara mashini cu banii jos.. This post has been edited by NetFlow: 25 Jan 2006, 00:10 |
--------------------
Dacia
1310 logan 1.4 cel mai ieftin
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
taxele si accizele sunt proprii fiecarui stat, nu au de a face cu UE. ce se va schimba intr'adevar va fi faptul ca se vor putea aduce si inmatricula masini mai vechi de euro3 (2001). italienii pot acuma sa ia o masina de la nemti din 95 de exemplu. noi de ce nu am putea, ca doar membrii sunt egali in drepturi si, din pacate ptr lenea romaneasca, si in indatoriri..
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
corneliustacitus |
![]()
|
Drept sa spun oricum nu ma intereseaza o masina mai veche de 8 ani. Gasisem o masinuta pe net si ma batea gandul: clio dCi 2004, 9000km, 6490E. La taxe se plateau 90E accize si 1290E TVA (taxe vamale 0
![]() This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 21:46 |
Ford Fiesta 1,4 TDCi |
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Cel mai bine e masina noua, mai ales daca o iei in leasing. Daca mai ai inca o masina... ia-ti un Logan daca chiar ai nevoie sa cari. Daca ai nevoie de el doar pentru plimbare, nu. Cat despre dCi sau MPI... eu zic dCi, macar pentru faptul ca e mai nou (tehnologie mai noua). Apoi cuplul (daca ai de carat cu ea), consumul...
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
corneliustacitus |
![]()
|
Mai am o masina, dar nu cred ca e o idee f buna sa probez toate gropile patriei cu ea
![]() In alta ordine de idei am gasit o analiza destul de interesanta dCi versus MPI pe care, daca va intereseaza, o gasiti aici ![]() This post has been edited by corneliustacitus: 27 Jan 2006, 22:02 |
Ford Fiesta 1,4 TDCi |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 12:12 |