Mi-au ridicat masina pentru parcare neregulamentara
![]() ![]() ![]() |
Mi-au ridicat masina pentru parcare neregulamentara
STALEX2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|||
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
acum mai nou...te suna inainte sa ti-o ridice? ar fi tare sa fie asa
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi place cum rasare in vajnicul roman imboldul de a sustine aplicarea legilor existente. Doar ca romanul nu e vajnic, imboldul e de fapt o durere in portofel iar aplicarea legilor e suparat ca nu se face (si) la altii, eventual in timp ce vede el cu ochisorii lui.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(STALEX2004 @ 15 Apr 2013, 13:23) idiot esti tu si cine iti permite sa ii vorbesti asa!!nu este problema mea cum "o" ajuns mocirla, acolo daca vroiau sa fie spatiu verde trebuia intretinut cumva...au luat banii de la mine acum...crezi ca in luna urmatoare se va face ceva acolo sa nu mai arate asa?iti spun eu, NU!!asa ca mai usor cu jignirile...daca ti se par asa ok legile din romania si felul in care se aplica....nu iti doresc decat sa ti se intample si tie odata sa iti ridice masina si sa O LOVEASCA!!!sa vedem atunci daca mai esti asa moralist. Amenda nu-i pentru amenajarea spatiilor verzi, ii pentru ca idiotii sa invete sa se poarte civilizat, nu sa parcheze unde au ei chef, si mai ales unde au parcare la doi pasi ... Cam greu sa-mi ridice masina, ca eu parchez prin locurile special amenajate pentru asta, chiar daca tre sa platesc sau/si am de mers mai mult pe jos. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(STALEX2004 @ 15 Apr 2013, 11:45) amenda de 4000 pt ce?mi se pare normal sa ti se dea o amenda de parcare aiurea, nu sa iti dea 4000 lei, nu sa iti ridice masina Coane, daca primesti o ''amenda de parcat aiurea'' , data viitoare o sa parchezi tot așa pentru că o amendă de parcat aiurea este nesemnificativă pt multi, DAR daca primesti 4000 lei să zicem ori rămai fară mașină , nu o să mai lași mașina parcată aiurea niciodata...Te inteleg că ești suparat pt că ai gasit masina zgariată, nu este normala treaba asta, dar mi se pare amuzant să spui că autoritațile trebuie să fie mai blănde,eventual o amenda in geam de 40 lei pe care o arunci la primul coș de gunoi..Iar numele de Vl nu au pic de treabă , nu ai fost ales , banii din parcat aiurea vin de la toți. |
--------------------
------
------
------
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
STALEX2004 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
"prietene" Serje, inainte sa jignesti si sa mai deschizi gura, citeste primul meu post si vei intelege de ce nu am parcat in parcarea respectiva...in CJ nu sunt atatea masini ca in BUC si atunci nu stiu de ce am pretentii la tine sa intelegi cum e cu traficul si parcarile de aici...
@Ov:deacord cu propunerea ca raportul sa fie invers, cand ridica masina sa nu o loveasca, si banii pe care politia ii ia sa faca ceva cu ei, nu sa ii bage in propriile buzunare.... This post has been edited by STALEX2004: 15 Apr 2013, 13:50 |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io vad ca scrie parcare cu plata, pe tablita aia, indiferent ca-i a localului respectiv sau nu ... cat timp platesti, poti sa lasi masina acolo. Si si daca nu ar fi parcarea aia ... asta nu inseamna ca-i normal sa parchezi unde ai tu chef, cauti alta parcare.
Am fost si io destul de des pe la Bucuresti, si fara sa cunosc foarte bine zonele ... tot m-am descurcat sa gasesc parcari, asa ca unuia din Bucuresti ... ar trebui sa-i fie si mai simplu sa le gaseasca. Da astea is scuze pentru lipsa celor 7 ani de acasa, multe masini, trafic aglomerat ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acu sa fim sinceri: spatiul ala verde era prea ostentativ.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si nici nu era complet verde. Copacii erau maro si iarba era calcata de roti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Exista si o parte buna a lucrurilor: daca nu o ridicau hingherii, masinuta ar fi ramas impotmolita in noroi.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am impresia ca ai lasat masina intre copacii aia, tocmai pentru a le fi lor greu sa o ridice. Dar ei s-au riscat, au tras de ea, ti-au zgariat-o si tot ti-au ridicat-o. Intr-adevar in astfel de cazuri, cand vad ca e riscant sa o ridice( o pot zgaria), ar fi putut sa te amendeze doar.
Data viitoare nu mai parca aiurea sau incearca sa o urci cu roata pe copac, nu or sa mai aiba cum sa traga de ea. This post has been edited by Sudsemnatu: 15 Apr 2013, 14:30 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau sa o lege chiar el de copaci.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
sau cu asa ceva, la roata direct
Attached thumbnail(s) 1304444793_195356743_1_Fotografii_de__lant_antifurt_pentru_motocicleta_scuter_etc_sigilat_pret_100_ron_0740_614_445.jpg ( Size: 29.25k ) Number of downloads: 525 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
STALEX2004 |
![]()
|
as ruga un moderator sa stearga mesajele OFFTOPIC.se pare ca pe acest forum nu sunt soferi care au incalcat legea niciodata;ei merg cu 50km/h parcheaza numai regulamentar, nu au dat spaga sau mai stiu eu ce....
@Sudsemnatu:am lasat-o acolo pt ca era singurul liber, iar dupa cum vezi sunt inca 4 "locuri"...erau ocupate cu masini, masini care nu le-am vazut in tarcul hingherilor....si nici la locul"faptei" nu erau... |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Poate ca ai fost ultimul care si-a recuperat masina de la baietii veseli, asa ca s-ar putea sa nu fie chiar o conspiratie impotriva ta.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
STALEX2004 |
![]() ![]()
|
cum spuneam mai sus....lupii moralisti mai bine evita acest subiect....oricum ce intrebam eu si ce raspunsuri primesc....
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
La hingheri nu prea merge asa, ei la amenda nu iau nimic, banii lor vin doar daca o ridica, deplaseaza la tarc...bonsul vine daca o si depozitatea pe o perioada cat mai lunga!
Ar fi tare sa te sune si sa zica: Buna ziua! Va ridicam masina si vrem sa negociem! Dati 200 si va alegeti doar cu amenda ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(STALEX2004 @ 15 Apr 2013, 14:59) ai pus gresit problema, întrebarea ta trebuia să fie strict legată de zgârieturile facute în urma ridicării , în rest chiar nu avea rost să dezvolți discuția. This post has been edited by M i h a i: 15 Apr 2013, 16:09 |
--------------------
------
------
------
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
Sudsemnatu: politistul de la locala a sunat...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Am patit-o si eu acum 2 ani parca pe mihalache..dar mai rau...
850ron ridicatul si 150ron amenda. Parcata pe mihalache pe banda 1 alaturi de altii, unde nu deranja pe nimeni, zona nefiind niciodata aglomerata si nici X nu era..era doar un semn de ingustat strada..iar ei nici nu aveau dreptul sa ridice de pe acel bulevard care apartine de primaria generala, iar ei au contracte cu primariile de sector care se ocupa cu alte strazi...etc in fine Eu amenda n-am platit-o nici in ziua de azi... a venit prin posta la ai mei..ai mei au refuzat-o ca eu nu mai locuiesc acolo si n-a mai venit..se va prescrie. Un jurist prieten de familie mi-a zis sa nu o platesc asa ca l-am ascultat. Am vrut sa-i dau in judecata...DC? pt ca ridica ilegal si cei care au dat in judecata au castigat..faza e ca tre sa ai timp si nervi pt ca desi castigi ai de asteptat pana iti iei banii... Pana am ajuns la avocat,tot prieten de familie(care mi-a recuperate si taxa auto) si mi-a spus despre bataia de cap, am renuntat, ma si calmasem pt ca nu merita..data viitoare sunt mai atent... DAR, oricine ii poate da in judecata pt ca ridica ilegal.. insa amenda iti iei, pe care o platesti sau nu, depinde de fiecare. This post has been edited by eugenTL: 15 Apr 2013, 17:57 |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(eugenTL @ 15 Apr 2013, 18:55) Eu amenda n-am platit-o nici in ziua de azi... a venit prin posta la ai mei..ai mei au refuzat-o ca eu nu mai locuiesc acolo si n-a mai venit..se va prescrie. Un jurist prieten de familie mi-a zis sa nu o platesc asa ca l-am ascultat. Inteleg ca n-ai bunuri inregistrate la finantele locale pt. care sa platesti impozit, altfel era cam greu sa-i refuzi, si sa se prescrie. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Corect, n-am nimic pe numele meu.
|
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sectorul 1 e de departe cel mai "productiv" în ridicări de mașini, aveți grijă pe viitor.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
D'aia s-au mutat toti in 5.
Treceti cu vederea un aspect important. O amenda de 4.000 de lei iti imbunatateste memoria. N-o uiti toata viata. This post has been edited by corbex: 16 Apr 2013, 08:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Azi am patit-o: mi-au ridicat masina.
Am dat telefon, am fost la tembelii care mi-au ridicat-o, am platit ridicarea si acum astept procesul verbal acasa in cutia de posta. De vinovat...sant vinovat trebuie sa recunosc, parcarea din fata Policlinicii nr1 si a Spitalului Spiridon din Iasi era plina, am parcat-o cam jumatate de metru pe trecerea de pietoni. Trebuia sa ajung la spital pentru un consult in urma unei hemoragii digestive si cum nu puteam sa merg prea mult datorita anemiei. A... am inteles ca ma aleg cu trei puncte penalizare si averisment. Ridicarea este 430 RON. Ceva sfaturi va rog. Multumesc. |
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Foloseste taxiul data viitoare cand nu te simti bine?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 08:33 |