joja ulei ridicata, 0.5 cm fata de normal
![]() ![]() ![]() |
joja ulei ridicata, 0.5 cm fata de normal
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Nu cred ca e vreo problema. Ai verificat joja la capat? Adica la maner? Are cumva rupt vreo clema din cele 2 parca la numar, care o fixeaza pe gaura din motor?
This post has been edited by skorpio_bog: 30 May 2010, 13:30 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Playboy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 22 April 10 ![]() |
Cand ai verificat uleiul, masina era perfect dreapta? nu era in panta sau ceva de genu? Ai verificat cand masina era oprita de ceva timp? De exemplu, daca dai o tura cu masina si apoi verifici uleiul nu mai iti indica exact, trebuie sa astepti sa se aseze uleiul in baie..
Eu verific uleiul dimineata inainte de a merge la lucru sau..cand masina e oprita de cateva ore.. Bafta! This post has been edited by Playboy: 30 May 2010, 14:50 |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 105 cp comfort dynamique
- - Vand Renault Megane II, pentru mai multe informatii trimite PM
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Citeste inca o data cu atentie ce problema are omul si apoi da-ti cu parerea
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu sa fi avut vreo clema ....intra prin presare
o sa ma uit sa vad ,desi nu cred ca am asa ceva |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
daca ai fi avut ulei prea mult, il arunca presiunea din baie printr-un semering. plus de asta, este bagata cu ceva forta la locul ei...poate doar ti s-a parut.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
FireChief |
![]()
|
nivelul e normal...si nu mi s-a parut , s-a intimplat de mai multe ori...la citeva zile verific si aleator o gasesc un pic ridicata...repet masina merge in rest fara probleme...ma gindesc ca apare o presiune ceva pe-acolo, nu ma pricep de loc la motoare dar alta explicatie nu vad...e impinsa din interior
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
nu are cum sa iasa asa usor, chiar si cand tragi de maner sa o scoti afara opune putina rezistenta. Clemele de care zic sunt pe exterior, chiar in zona unde intra joja in gaura, spre maner si fixeaza joja pe gaura (sunt ca 2 limbi subtiri). Daca ai vreuna din ele rupta sau chiar ambele e posibil de la gropi, denivelari etc sa iasa putin. Insa nu cred ca e motiv de ingrijorare.
This post has been edited by skorpio_bog: 30 May 2010, 18:22 |
--------------------
Renault
|
FireChief |
![]()
|
o sa ma uit cu atentie sa vad daca am chestiile alea...
multumesc! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
dupa cum spuneam
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
mihaicip03 |
![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 209 Joined: 20 October 09 From: BRASOV ![]() |
Si la mine e la fel.....o clema rupta si din cauza vibratiilor iese......oricum joja la megan e una din cele mai proaste construite vreodata.......rezolvarea.......a fost un peticel de carpa mai mult lunga ca sa nu intre inauntru, bagata pe langa joja.....si bingo....ca doar suntem romani ...nu
![]() |
--------------------
renault
megane sedan meneger
2007 1.5 dci 101 hp ....... BLACK... SI IN BRASOV SUNT MEGANURI...:P...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(mihaicip03 @ 31 May 2010, 08:34) nu generaliza...poate joja ta... la a mea este prin infiletare...asa ca..''nu asa face toate''.. ![]() Faiercif...cumpara o joja noua..ai codul pe ea....de cate ori ai verificat nivelul la joja? This post has been edited by M i h a i: 31 May 2010, 09:08 |
--------------------
------
------
------
|
|
FireChief |
![]()
|
deci n-are cleme de niciun fel , picioruse neam si nimic altceva
sa inteleg ca fuse si se duse... o fi avut vreodata...interesant ca nu se vede urma de ceva rupt sau altceva am priceput...schimbam joja....multam frumos tuturor! ![]() This post has been edited by FireChief: 31 May 2010, 16:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
uite am facut mai devreme o poza, clemele de care ziceam le-am incadrat cu rosu.
Attached thumbnail(s) Photo0295.jpg ( Size: 285.32k ) Number of downloads: 349 |
--------------------
Renault
|
FireChief |
![]()
|
n-am nimic de genul...
![]() o sa schimb joja multumesc mult! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
inseamna ca a avut si s-au rupt. Cred ca asta este si motivul pentru care nu sta bine infipta si mai sare.
|
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:08 |