Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ajutor am aprins becul stop si inca o icoana rosie, defectiune

ruby77
post 4 Jan 2015, 18:18
Post #31

Membru incepator

Group: Members

slutare cu aceiasi problema vin si eu venit de la tara pe drum sa oprit motorul sa aprins martorul stop + cehck parca asa i se zice (motorasul cu stop incadrat in el clipind) iam facut o diagnoza si omu mia zis ca e de la relee, ca lui asa ai arata sau vreo mufa iesita. Am verificat toate mufele , lichidul antigel,ulei , e totul perfect .Se poate ca martorii sa se aprinda de vrun releu defect? parca nu as crede nus ce sa zic stiu ca cehck e de la injectie in schimb masinuta se comporta normal trage nu se opreste motorul in mers merge ca si inainte numai ca am martorii aprinsi.la diagnoza mi ia resetat nu se mai aprindeau dar dupa cateva zile patit la fel oprit motor si aprins din nou aceiasi martori. Voi chema un electrician sa masoare si releele cum a zis el . E o laguna 2 2001 1.9 79kw voi ce ziceti o parere ?

--------------------
renault laguna II 2002/Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
the_dodita
post 4 Jan 2015, 19:47
Post #32

Membru autentic

From: Panciu, Vrancea

Mai frate, imi pare sincer rau ca ai o problema cu masina, sigur te poate ajuta cineva aici, dar te mai opresti odata cu postarile tale, deja ti s-a mai raspuns si pe alt topic. Ce dracu, crezi ca nu vede lumea daca ai postat problema ta intr-un topic, chiar trebuie sa scrii in 4??

--------------------
Renault Laguna III 2008, 2.0 dCI, 110 kw, DYNAMIQUE - VN xxx DOD
+
ruby77
post 4 Jan 2015, 20:47
Post #33

Membru incepator

k scuze

--------------------
renault laguna II 2002/Expression
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 20:45
Dacia