Maini de aur fara sanse ...
![]() ![]() ![]() |
Maini de aur fara sanse ...
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Pai nu prea se incadreaza in tema dioramei .... defapt nu se incadreaza deloc nu ca nu prea
![]() 15 Oct 2008, 19:05: Il pot ajuta votandu-l in fiecare zi si dand clik pe o reclama la 2 zile ... dar reclama sa fie mereu alta ![]() Astia de la "gugal" sunt tare sceptici .... This post has been edited by cosmin_2300: 15 Oct 2008, 18:05 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
apropo
diorama unde va fi expusa, la brasov ? intalnirea de la moeciu e pe 1 dec, va mai putea fi vazuta atunci ? 15 Oct 2008, 19:14: Am placerea sa va anunt ca diorama va participa la expozitia de Modelism Feroviar la BRASOV, editia a II- "COLECTII SI COLECTIONARI" - expozitie cu tematica feroviara, ce v-a avea loc in perioada 28.11.2008 - 01.12.2008 Dechiderea oficiala - Sambata 29.11.2009 Locul de desfasurare CENTRUL CULTURAL REDUTA , Sala ARCADIA (exact ca anul trecut) iote ce am gasit pe site This post has been edited by caktuss: 15 Oct 2008, 18:14 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Da , va fi expusa la Brasov , dar cladirea este inchiriata si nu cred ca va mai putea fi vazuta atunci .... o sa-l intreb pe Arin si o sa-ti comunic
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Nu votati aiurea pe reclame! Daca se prinde Google, mai mult rau ii faceti lui Arin.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
e expozitie cu circuit inchis, sau cu public ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Prognosis |
![]()
|
![]() Membru adoptat Group: Members Posts: 926 Joined: 7 October 08 From: Slobozia ![]() |
Salutare!
Imi cer scuze ca nu am mai scris dar am trecut printr-o criza ce m-a tinut departe de munca si de pisic vreo doua zile. In primul rand as vrea sa va multumesc iar tuturor, dar ce sunt cuvintele mele in comparatie cu gestul vostru. Apoi, referitor la reclame, mare atentie caci Tata Guglu e foarte suspcios. Nu dati mai mult de un clik pe zi (de pe un IP) va rog din suflet caci situl se mentine din asta si hostingul si tot. Daca Tata Guglu taie contractul dispare si situl ... Nu-i spun numele corect pentru ca Guglu vede tot ce e legat de el ceea ce va stafuiesc si pe voi. Am avut doua zile foarte grele in care am lucrat cate putin la diorama dar nu am mai avut putere la sfarsitul zilei sa postez sau sa pun pe site. Voi face diseara poze si voi posta. Am pregatit si trenul sponsorului. Am mai adaugat doua vagoane din banii stransi. Vagoane pe care am pus masinute de la brelocuri. http://www.jucarii.com.ro/produs.php?cod=BB24 Un amic din pitesti m-a rugat sai tunez un vagon cu lumini si toate alea si el in schimb mi-a dat doua masinute identice. Pacat ca nu am nici un Reno Sau Logan. Ma intreb daca se mai ocupa cineva cu imprimarea siglelor pe autocolant? Pe de alata parte, am vazut un microbus ce pot sa-l vopsesc in Galben si sa fac autobus scolar. http://www.jucarii.com.ro/produs.php?cod=sch25172 Sper ca pe seara sa scriu mai mult si sa postez evolutia dioramei. Bafta tuturor <span class='edit'>16 Oct 2008, 11:52:</span> Buna ziua tuturor! Revin in urma unui mesaj privat prin care un cititor al forumului ma intreba daca mai am o lista cu ce ar mai trebui pus pe diorama pentru infrumusetarea acesteia pentru expozitie si pentru concurs. Ca atare, am vizitat iar siturile de specialitate si am selectat cateva din linkurile ce mi s-au parut interesante si care ar merge pe diorama mea. Nu neaparat in ordinea importantei, voi pune lista aici. De mentionat ca orice va place dvs. si vreti sa va reprezinte, isi poate gasi loc pe diorama. Paginile cu oferte sunt foarte atractive si e greu sa aleg ceva mai ales ca nu mi s-a cerut o limita de buget la un produs. Eu public lista in speranta ca cei ce vor sa ma ajute vor alege dupa gustul lor. Va multumesc tuturor, multumesc si pentru vagoanele primite de la domnul ce doreste sa ramana anonim. Sunt foarte frumoase si in limita timpului disponibil pana la expozitie voi incerca sa le tunez si sa postez evolutia lor dupa cum mi-a cerut dansul la telefon. Multumesc si domnului cu pistolul si promit sa incerc sa fac un cactus special pentru dumnealui. Iata lista: QUOTE http://www.electrosid.ro/hobby-toys/?produs=485&store=2 http://www.electrosid.ro/hobby-toys/?produs=272&store=2 http://www.electrosid.ro/hobby-toys/?produs=445&store=2 http://www.jucarii.com.ro/produs.php?cod=AU41199 http://www.jucarii.com.ro/produs.php?cod=b42214 http://www.jucarii.com.ro/produs.php?cod=au42650 http://www.jucarii.com.ro/produs.php?cod=n15820 http://www.jucarii.com.ro/produs.php?cod=n16114 http://www.jucarii.com.ro/produs.php?cod=AH154758 http://www.jucarii.com.ro/produs.php?cod=am154222 http://www.jucarii.com.ro/produs.php?cod=B42101 http://www.jucarii.com.ro/produs.php?cod=BB24 Mi-ar mai trebui un vagon postal dar asta e pentru un buget asa mai ... oricum nu pentru mine... http://www.trenulete.ro/index.php?ml=4&src...g=2&lrc=10&vc=0 Adresa mea poate fi gasita in pagina de contact de pe situl meu. This post has been edited by Prognosis: 16 Oct 2008, 12:05 Attached thumbnail(s) CRIM0005.JPG ( Size: 609.94k ) Number of downloads: 101 CRIM0006.JPG ( Size: 592.88k ) Number of downloads: 94 |
--------------------
-
-
- Freedom is not free!
|
|
caktuss |
![]()
|
am pus azi la 11 coletul la fan curier, au zis ca maine ajunge, dar nu stiu la ce ora
il aduc direct la domiciliu |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
Prognosis |
![]()
|
![]() Membru adoptat Group: Members Posts: 926 Joined: 7 October 08 From: Slobozia ![]() |
16 octombrie 2008
Am reusit sa definitivez conectarile liniilor in zona de transit dintre cele doua mese. Urmeaza cosmetizarea lor si confectionarea de mici poduri. Am facut un mic filmulet cu trenul sponsorului dupa adaugarea de vagoane cu masinute asa cum se cade unui tren al pasionatilor de autoturisme. th_trensponsor.jpg voi reveni cu detalii mai pe seara... |
--------------------
-
-
- Freedom is not free!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Acestea sunt camioanele de la Skija ... o sa le fac poze si pe diorama , dar din pacate o sa ajunga peste 2 sapt cred ... nu-mi convine ( dpdv financiar ) sa bag benzina de 40 de lei ca sa ma duc la Arin pt 2 camioane
![]() Cand se mai strange ceva ma duc ![]() Attached thumbnail(s) IMG_2956.jpg ( Size: 1.32mb ) Number of downloads: 79 IMG_2963.jpg ( Size: 1.54mb ) Number of downloads: 78 IMG_2967.jpg ( Size: 1.44mb ) Number of downloads: 76 IMG_2968.jpg ( Size: 1.41mb ) Number of downloads: 45 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Prognosis |
![]()
|
Am continuat lucrul al diorama. Am primit pistolul de lipit si multumesc din suflet. Asa am putut sa lucrez si sa termin legaturile.
Dupa fixarea bridelor pentru pozitionarea corecta a meselor dioramei, am "pietruit" partea "zidita" din zona frontala a aliniamentului ridicat al caii ferate. Am folosit pensula si tempera cu aracet pentru a picta la mana pietrele zidului. La final am captusit in sistem random cateva zone cu iarba si iedere diverse in prim strat. Dupa uscare voi reveni cu inca un strat de iedere si iarba de alta culoare. Acum aliniamentul arata mult mai realist. Urmeaza o usoara tunare a pietrelor folosind creioane colorate. In zona barierei, un senzor de prezenta tip reed, declanseaza acum un generator de ton facut cu un CI 555 si care suna ca o goarna de locomotiva atunci cand se apropie un tren de bariera. Voi mai plasa astfel de montaje si in alte zone ale dioramei. th_17-10-2008-01.jpg th_17-10-2008-02.jpg th_17-10-2008-05.jpg |
--------------------
-
-
- Freedom is not free!
|
|
caktuss |
![]()
|
ma bucur ca a ajuns intreg
mor de curiozitate sa vad si eu diorama |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Poate avem noroc si o vedem la intalnire...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Stau si ma gandesc ca ai nostri colegi forumisti care lucreaza pe la diferite reprezentante auto au acces mai usor la masinute...fie si de jucarie.
Prognosis, ai folosinta de componente electronice cum ar fi condensatorii de pe placile de baza ale calculatoarelor, motorase de casetofon si alte maruntisuri din astea? Ar mai fi niste radiouri vechi pe care vreau sa le "dezmembrez", pe langa alte electronice... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Din pacate Arin este internat si nu va poate raspunde .... cred ca-i sunt necesare ... nu stiu exact ce sa-ti zic ....
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Johnny78 @ 20 Oct 2008, 02:27) Stau si ma gandesc ca ai nostri colegi forumisti care lucreaza pe la diferite reprezentante auto au acces mai usor la masinute...fie si de jucarie. Prognosis, ai folosinta de componente electronice cum ar fi condensatorii de pe placile de baza ale calculatoarelor, motorase de casetofon si alte maruntisuri din astea? Ar mai fi niste radiouri vechi pe care vreau sa le "dezmembrez", pe langa alte electronice... Am vorbit cu Arin si a zis ca poti sa trimiti relee de 12 V , motorase , roti dintate , condensatori electrolitici , relee reed .... poti sa mi le dai mie sa i le duc sau sa i le trimiti tu ![]() Asta daca ai ![]() @semit ... ti-am raspuns pe mess ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 20 Oct 2008, 15:16 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nenea Arin,ai PM.
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
am facut deja o lista si un amic electronist s-a apucat de recoltat din c ei-am dus la dezmembrat
din pacate va mai dura cam o luna pana sa intru in posesia lor si sa le aduc in Bucuresti, asta daca nu reusesc sa i le trimit direct lui Arin... Sper ca se va intoarce repede din spital... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Datorita problemelor de sanatate , Arin nu mai poate intra pe net ... daca aveti nevoie de vreo informatie va rog sa-mi dati mie PM si eu il sun si va raspund ...
Va multumesc ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Prognosis |
![]()
|
Dupa o scurta perioada de inactivitate cauzata de starea sanatatii am revenit cu stiri despre evolutia dioramei
http://www.daciaclub.ro/Diorama-de-la-Slob...ml#entry1577599 |
--------------------
-
-
- Freedom is not free!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Diorama e aproape gata ... mai sunt cateva lucruri care trebuiesc cumparate si diorama va arata perfect !
Daca doreste cineva sa ajute poate sa bage bani in contul lui Arin sau sa cumpere ceva , sa-mi dea mie ce cumpara si i le duc eu ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma ofer cu transportul produselor la Slobozia. Daca mai sunt persoane din Bucuresti care vor sa ajute pot cumpara produse si sa ia legatura cu cosmin_2300. Am mai fost o data la Arin asa ca ma ofer din nou cu conditia sa nu ma duc "cu mana goala" pana acolo. Daca mai este cineva din Bucuresti care vrea sa ajute, il rog sa ia legatura cu cosmin_2300.
Va multumesc pentru intelegere. This post has been edited by ionutctn: 23 Oct 2008, 23:01 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Prognosis |
![]()
|
23 octombrie 2008
Aseara am terminat in sfarsit primul bloc automat centralizat de pe tronsonul exterior al dioramei. Cele 5 montaje separate ce faceau treaba pe acest tronson au fost optimizate si modernizate apoi comasate pe o singura placa. Mult imbunatatita aceasta noua placa, are optiuni pe care le-am dezvoltat si le-am implementat in vederea unui aspect cat mai variat al functionarii dioramei. Dar, despre ce face noul montaj, dupa ce voi fi reusit sa-l plasez la loculul lui. Va urma si o noua fata a tabloului de comanda, cu multe lumini de control... th_releu_temporizare.jpg |
--------------------
-
-
- Freedom is not free!
|
|
Prognosis |
![]()
|
QUOTE Multumesc din suflet domnului anonim ce mi-a trimis frumoasa masinuta Volga. Ai respect intimitatea si dorinta de a ramane in anonimat! In ceea ce priveste diorama, am mai lucrat cate ceva desi starea mea de sanatate ma tine mult la pat. A folosit banii primiti de la voi in ultima vreme mai mult pe medicamente caci schimbarea vremii m-a aruncat in crize fara sfarsit. Trebuie sa va spun ca am primit pana acum suma totala de 4,5 mil lei vechi, din care am cumparat roti pentru unele vagoane, cativa omuleti (8) si medicamente. Va multumesc din suflet tuturor si sper sa nu va fac de ras si sa termin diorama pana la data expozitiei. Dumnezeu sa va ajute! Aseara, multumita lui Razvan, noul meu coleg de pasiune din Slobozia, am avut in mana pentru montare gata si la comanda, noul montaj prelucrat dupa dorinta mea de catre acesta. Imbunatatirea facuta de Razvan este anume ca sistemul lucreaza acum cu temporizare pe baza de CI 555. Aplicatia acestui circuit in automatizarea dioramei aduce noi optiuni in circulatia cat mai realista a trenurilor. In acest moment, am terminat de implementat circuitul respectiv si el produce efectul de stationare pentru un timp, al trenurilor garate in vecinatate, inainte ca unul din ele sa plece. Iata un mic filmulet facut in proba rapida precum si detalii despre noile gaselnite implementate dioramei de la Slobozia. th_montaj1.jpg |
--------------------
-
-
- Freedom is not free!
|
|
Prognosis |
![]()
|
S.O.S.
URGENTA MARE va rog din suflet cine poate sa ma ajute cat mai repede sa-mi ia din magazin de lectronice 10 circuite CI 555 costa 15 mii lei vechi bucata platesc la ramburs cumva. Am inceput inlocuirea montajelor vechi si aveam in casa 8 circuite din care 5 sunt distruse, la noi in singurul magazin de electronice din oras nu au avut decat 5 din care 4 defecte din fabrica Va rog din suflet cine poate sa faca asta pentru mine cat mai repede! va multumesc anticipat! Poza mea la concursul foto unde se dau produse de 1 mil lei premiu lunar http://www.trenulete.ro/index.php?ml=41&vot=84&lg=1 poza lui Panait Arin! MULTUMESC! This post has been edited by Prognosis: 27 Oct 2008, 21:59 |
--------------------
-
-
- Freedom is not free!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Cine vrea sa-l ajute pe Arin poate sa-si faca cont si sa voteze poza de aici , poza in dreptul careia scrie numele : "Arin Panait" !
Castigand acest concurs , Arin primeste produse de 1 mil lei ! Va multumesc ! L.E. : am postat in acelasi timp ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 27 Oct 2008, 17:32 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nene Arin,integratele necesare au plecat catre matale!Sper sa ajunga cat mai curand!Iti vor fi livrate direct acasa!Multa sanatate si spor la treaba!Bafta!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Johnny78 |
![]()
|
As avea o curiozitate:
S-a gandit cineva cum se va transporta diorama de la Slobozia la Brasov? Ca nu e chiar un sac. si nu e din otel sa reziste Dar pe Arin? Sper ca nu se duce cu trenul.... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 04:56 |