Server de CS, Pentru a putea juca impreuna CS
![]() ![]() ![]() |
Server de CS, Pentru a putea juca impreuna CS
bear_mc |
![]()
|
||
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt pe server, care joaca?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
stiu eu sa folosesc adminul
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu stiam... ban ban ban kick ban ban slap ban ban
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Joc si eu dar dupa ora 19
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
e cineva acum pe server? ca eu sunt singur pe acolo.....
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
suntem cativa...dar nu joaca nimeni
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am intrat si eu dar cred ca nu mai merge serverul... m-a dat afara...:|
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Puneti steam only!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rtBK |
![]()
|
pe mine nu ma deranjeaza, dar nu stiu daca au toti original
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
E cam gol....
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pai fratilor hotarati o zi si o ora , nu asa cate unu cum ii vine
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
serverul merge in continuare si nu o sa-l opreasca nimeni...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Crezi tu!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
e facut de mine.. tu ce zici? il opresc si nu stiu ce fac?
|
--------------------
Sedan
Negru
|
L!nuX |
![]()
|
ai logan ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() ontopic: poti sa faci mai multi admini? This post has been edited by blak2oo8: 6 Oct 2008, 20:42 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
@DRK poti sa faci tu o mie de servere daca n-ai curent sau net
![]() |
--------------------
DS
5H
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Auzi domle..Steam, pai joaca singur atunci
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
R19/16v |
![]()
|
Nu va suparati, da' la cati bani e jocul ala, macar din bun simt l-ai putea cumpara...
Se mai si cumpara cu sms, nici nu trebuie sa te ridici din scaun... |
--------------------
DS
5H
|
DrK |
![]()
|
adminul poate fifolosit de mai multi oameni... atata timp cat in nume exista si reno aveti admin... daca totusi vreti un server mai plin scrieti doar aztecagaming.net ... portul 27000 e facut special pentru reno
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
vreau si eu admin, deseara o sa intru cu bashtalu.reno
![]() oricum aseara pe server mie mi-a placut, nu stiu cine era cu cocojambo dar a fost tare.... deseara cine se anunta? eu dupa 19 intru sigur |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
DrK |
![]()
|
ma bucur ca am fost de folos
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
R19/16v |
![]()
|
|
--------------------
DS
5H
|
bashtalu |
![]()
|
se apropie timpul de un nou joc.....poate in seara asta o sa fim mai multi
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Cocojambo |
![]()
|
Facem si noi un meci joi seara? Ne strangem mai multi la o ora macar 8 insi sa fim si sa incingem n meci? ce spuneti? stabilim o ora?
Eu sunt Cocojambo ![]() Din pacate nu am fost asa multi, eventual treceti si o ora de la care puteti intra... sa intram cu totii e mai distractiv asa decat 1-2 This post has been edited by Cocojambo: 7 Oct 2008, 19:47 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
rtBK |
![]()
|
azi din pacate nu am putut sa fiu prezent
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Cocojambo |
![]()
|
Nimeni pt meciul de maine?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
GeoSoft |
![]()
|
![]() Nepotu` Group: Members Posts: 130 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti\Buzau ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
2005
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pai....azi e joi....la ce ora sa fie?
Ptr. ca am chef sa ma delectez/detasez sunt disponibil dupa ora 18:00 oricand se propune... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
" La favorite trebuie sa pui doar: aztecagaming.net:27000 . Linia scrisa mai sus se da din consola (tasta `), unde trebuie mentionata si comanda "connect" "
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:36 |