Achizitie Laguna 2, Ce trebuie sa verific inainte de a cumpara masina
![]() ![]() ![]() |
Achizitie Laguna 2, Ce trebuie sa verific inainte de a cumpara masina
chris_georginho |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- -
-
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.382 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dca zici ca citesti de ceva vreme nu ai gasit si topicutile dedicate...adica astea....???
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=985...chizitie+laguna http://www.reno.ro/index.php?showtopic=125...chizitie+laguna http://www.reno.ro/index.php?showtopic=117785&hl= http://www.reno.ro/index.php?showtopic=102216&hl= Si asta le-am gasit in 3 minute de cautare.... Nu cred ca era nevoie de inca un topic nou... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
chris_georginho |
![]()
|
Primele 3 le stiu, sunt citite, in 2 dintre ele sunt cateva sfaturi, restul " a mea e mai tare ca e benzina si prinde 500km/h".
Ultimul, intr-adevar, nu l-am citit si este foarte util, mersi. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
frate este usor,foarte usor de condus problemele le-ai enumerat mai sus
![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Chris, de unde esti? Poate te poti intalni cu careva dintre noi si poti primi sfaturi la locul faptei.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
chris_georginho |
![]()
|
Salut, George ma numesc, era luat ca username si din cauza asta am alt username.
Eu sunt din Bucuresti, banuiesc ca pe aici prin batatura se gasesc cativa Lagunisti care sa ma poata ajuta cu un sfat prietenesc, si cam asta vroiam sa intreb si eu, daca poate cineva de pe aici sa ma ajute live cu sfaturi, eventual pe masina persoanei respective(nu sa o conduc, doar sa o privesc), contra la o bere( fara alcool ![]() Sa iau permisul, si ma voi inscrie in lista datornicilor la banci, ptr ca voi face credit, din ce am vazut, nici pe la 6000 sa iau masina(suspecte), dar nici mai mult de 8-9000 ca se apropie de masinile noi oarecum, la pret(nu din gama ei, dar altele noi). Eventual daca gasesc pe aici un vanzator de Laguna ce corespunde criteriilor mele, si mai bine. Multumesc ptr replys. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Daca te intereseaza a mea este de vanzare. Daca vrei vorbim pe PM.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
chris_georginho |
![]()
|
Din pacate va mai dura pana sa iau efectiv masina, vreo luna pana iau carnetul(daca il iau) si in paralel sa ma interesez ce masina sa iau, si banca de la care iau creditul.
Pe private nu putem vorbi, inca n-am suficiente posturi, dar m-ar ajuta estimativ niste poze cu frumoasa si un pret. Esti din BV sa inteleg. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
Am sa pun niste poze in topicul destinat pozelor, dar mai dureaza ceva timp pentru ca nu sunt in tara. Sper in 2-3 saptamani sa reusesc sa fac acest lucru. In tot acest timp ea sta sarmana in fata blocului fara sa ca nimeni sa aibe grija de ea.
Bafta la examen. |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
chris_georginho |
![]()
|
Mersi frumos, sa fie.
Drum bun, si astept pozele. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
ciprian1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 10 July 08 From: Timisoara ![]() |
Masina e ok, eu sunt multumit de ea, o am din aprilie.
Consumul e bun, putere are, trebuie si ingrijita ca sa nu iti faca probleme. O recomand...la banii care e, nu prea sunt masini sa ofere ce ofera laguna! CIprian |
--------------------
Skoda
Octavia 2 FL
1.6 MPI 2012 Drive+ Ex: Renault Laguna 2, 1.9 dci 120 HP
|
|
chris_georginho |
![]()
|
Mersi Ciprian ptr opinie, cam la concluzia asta am ajuns si eu, pentru banii astia e o masina care ofera multe dotari, iar designul exterior este inca actual as putea spune.
Optiuni ar fi ori Laguna, ori o masina noua, dar m-as indatora prea tare, plus azi mi s-a intarit convingerea ca una second e cea mai buna ptr Bucuresti, un prieten de-al meu s-a trezit cu masina zgariata din far in stop, efectiv, si nu parcase aiurea, doar ca avea masina noua, era proaspat spalata si probabil arata prea bine, si i se potrivea o zgarietura de cheie/cui. Are CASCO dar...stii ca nu mai e noua dupa ce e vopsita. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:49 |