Prezoane roti nichelate de pe Faza 1, caut niste prezoane de roti nichelate de R 25
![]() ![]() ![]() |
Prezoane roti nichelate de pe Faza 1, caut niste prezoane de roti nichelate de R 25
turbodxman |
![]()
|
||
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
---------
----------
------------
|
|||
bugs_bunny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 6 April 08 ![]() |
Ia prezoanele tale si dule la cromat te costa maxim 50 ron prezoanele noi nichelate te costa 60 100 ron bucata
|
--------------------
Renault 25
25 V6 i
GTS 1988 ful optin
|
|
turbodxman |
![]()
|
Salut!
Buna idee. M-am gandit si eu la asa ceva ... dar ... calitatea cromarii de aici... ca nichelare nu cred sa se mai faca (oricum nu mai ies ca acum 20 de ani) lasa de dorit. O baie de acid, un strat de cupru si altul de crom subtiri...transparente... cam lucru de mantuiala ![]() Deci... raman totusi la ideea mea... caut unele sh in stare buna... pt ca acelea au tinut 20 de ani si ingrijite mai tin inca atat... pe cand cele "Cromate" acum, la noi, tin max un an frumoase dupa care apare rugina... imagine putin placuta ochiului meu ![]() Ms de sfat, este f bun, dar nu se poate concretiza aici, din pacate, la calitatea la care ma astept eu ![]() Numai bine! |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MDM |
![]()
|
![]() Fan Renault Group: Members Posts: 163 Joined: 29 August 06 From: Cluj ![]() |
sunt in cluj la ADAX, prezoane nichelate, la 8-10 lei bucata, daca te intereseaza.Eu am luat de la ei, si sunt super, nu cade cromul, nu se intinde filetul.
5 Dec 2008, 13:26: apropo, le-am luat de 3 ani, in vara am vandut masina, iar ele sunt tot asa, fara sa apara rugina sau alte ciudatenii This post has been edited by MDM: 5 Dec 2008, 12:26 |
--------------------
Renault
25 TX 1989;
19 1,8 90CP, 1993; Laguna 1,6 16v, 107CP, 1998 Fan Renault inrait !!!!!!!!
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
hai la Top Auto ca avem
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
turbodxman |
![]()
|
Multumesc MDM si RADU_ pentru ajutor.
![]() Numai bine! |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
turbodxman |
![]()
|
Se potrivesc cele de Laguna 1.
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 13:58 |