2009 Kangoo BeBop
![]() ![]() ![]() |
2009 Kangoo BeBop
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Si mai face lumea misto de interioarele chinezilor. Nici macar la Hyundai Getz dupa 70.000km nu arata in halul ala o plansa de bord. Iar Getz-ul chiar ARE plastice naspa.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
aphophis, poate ca sunt carcotas cu plasticul, nu zic nu. Dar pe mine nu m-a convins deloc, nici ca textura, nici la atingere. Inainte de toate este vorba despre impactul materialului asupra primei perceptii. Am avut in fata acel bord cu ceva luni in urma, dar chiar si acum imi tipa "sunt plastic! sunt plastic!".
Fara suparare! Or fi alte planse care se zgarie mai usor, care arata mai prost, mai urat, mai nu-stiu-cum, dar cea de pe BeBop chiar este un pic suparatoare. Pentru un model Renault, in orice caz... |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si care e problema ca o plansa de bord la o masina utilitara e de plastic?
Au masini cu pretentii mult mai mari planse de bord din plastic fara spuma injectata (toyota Auris, Opel Corsa ba am putea baga aici si Loganul sau Sandero). Si acolo e bine mersi, dar la o masina utilitara prin excelenta nu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Am o banuiala ca marketingul Renault sare pana in tavan de bucurie si isi taie venele de fericire ca cineva a inteles pana la urma ca aceasta masina este pana la urma o utilitara. Mai ales in contextul in care s-a chinuit atat de mult sa ocoleasca acest cuvant definitoriu si sa isi prezinte produsul cu etichete inspirate, de genul "quirky", "insolite", "véhicule de loisir fun", "une citadine chic", un vehicul potrivit pentru a exprima optimismul si "joie de vivre".
In ceea ce priveste exemplele alese de klaus, sunt perfect de acord. Asa este, masinile enumerate chiar folosesc planse din plastic trist. As putea sa adaug si eu cateva exemple, dar nu asta mi-am propus. Oricum, ca sa nu ne mai urmarim prin posturi fara rost, spun de acum: "Asa este, ai dreptate". Si ma opresc aici. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
o masina "quirky" (a trebuit sa ma uit in dictionar sa vad ce inseamna), "insolite", "véhicule de loisir fun" se poate face si dintr-un trafic sau master. Ma rog, nu se poate face o "citadine chic". Dar asta nu inseamna ca masina aia nu e masina utilitara get-beget.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
testul asta e dovada vie ca frantuzi sunt foarte creativi, mult mai creativi ca alte natii
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 17:05 |