Dacia Logan MCv facelift
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan MCv facelift
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) dacia_grand_sandero_hybrid_utility_vehicle.jpg ( Size: 67.68k ) Number of downloads: 955 |
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.autobild.de/artikel/dacia-young...19.html?bild=20
un nou studiu pt tineri la Frankfurt...cica..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
renault logan mcv, vandut in israel
Attached thumbnail(s) RenaultLogan1.jpg ( Size: 95.94k ) Number of downloads: 671 RenaultLogan2.jpg ( Size: 96.09k ) Number of downloads: 665 RenaultLogan3.jpg ( Size: 83.28k ) Number of downloads: 691 RenaultLogan4.jpg ( Size: 93.76k ) Number of downloads: 679 RenaultLogan5.jpg ( Size: 93.65k ) Number of downloads: 236 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dodone |
![]() ![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
N-au facut nimic cu butoanele de la geamuri. Sunt total neergonomice. Trebuiau sa se inspire mai mult din Steppe, macar la extraoptiuni...
F. probabil ca nu au lucrat nimic la capitolul ventilatie aer in general, mai ales in partea din spate, in special la debitul de aer rece, avand in vedere volumul suplimentar de aer fata de sedan, precum si suprafata vitrata in plus. Vara, climatizarea nu face fata nici pe departe, te coci in masina, chiar daca sunt doar 3 persoane, nu 7. This post has been edited by Dodone: 29 Nov 2009, 00:20 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Si MCV-ul asta badge-uit Renault, si vandut in Israel e fabricat unde? in Iran?
![]() Si pe bune daca pot sa inteleg problema unora cu butoanele...?!? ![]() ![]() Stiu ca multora li se pare "natural" ca butoanele de geamuri sa fie pe panourile usilor, dar nu e neaparat asa. Si daca vreti exemple de masini care nu au celebrele butoane pe usa, iata cateva: Mercedes W124, BMW E36, Fiat Punto2, sau Renault Clio2 (Bicorp si Symbol) faza1. La unele din masinile enumerate mai sus, comanda geamurilor chiar avea o pozitie incomoda, butonul din dreapta fiind "ascuns" dupa levierul schimbatorului de viteze. Aaaa...si de curiozitate: unde se afla comanda geamurilor spate la Megane1 faza2 (in cazul in care masina le are in dotare)....??? Nu cumva sunt pozitionate la fel ca la... ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Dodone @ 29 Nov 2009, 00:15) Vara, climatizarea nu face fata nici pe departe, te coci in masina, chiar daca sunt doar 3 persoane, nu 7. Nu ar strica sa-ti dai cu parerea dupa ce te-ai "copt" in masina ... Eu posesor de asa ceva ... inca nu am reusit performanta, si nici ceilalti 5-6 pasageri care erau in masina, si la treapta 4 nu am ajuns ... dar probabil noi venim de pe soare si suntem obisnuiti cu temperaturi mari, nu? Astia care tot aruncati cu rahat gratuit, primiti ceva in schimb? Sau doar va simtiti mai importanti daca faceti asta? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Da serje...Asa e, ai dreptate...Climatizarea, desi nu e cea mai eficienta de pe piata, face fata onorabil, si pe incalzire si pe racire...Foarte utila si deschiderea compas a geamurilor din randul trei (MCV 7 locuri), care creaza un flux de aer fara a face curent si a deranja ocupantii
Dar deh...unii...vorbesc din auzite, sau din presupuneri. Sau poate au mers cu o masina cu sistem de ventilatie fara AC si au fost dezamagiti ![]() |
--------------------
Renault
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
QUOTE(TAW @ 29 Nov 2009, 01:10) Stiu ca multora li se pare "natural" ca butoanele de geamuri sa fie pe panourile usilor, dar nu e neaparat asa. Si daca vreti exemple de masini care nu au celebrele butoane pe usa, iata cateva: Mercedes W124, BMW E36, Fiat Punto2, sau Renault Clio2 (Bicorp si Symbol) faza1. La unele din masinile enumerate mai sus, comanda geamurilor chiar avea o pozitie incomoda, butonul din dreapta fiind "ascuns" dupa levierul schimbatorului de viteze. Aaaa...si de curiozitate: unde se afla comanda geamurilor spate la Megane1 faza2 (in cazul in care masina le are in dotare)....??? Nu cumva sunt pozitionate la fel ca Pai si daca la masinile enumerate de tine comanda geamurilor nu era pe portiere,asta e un lucru bun? A,si megane 1,faza 2 cat si celelalte,si-au incheiat cariera de ceva ani! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
@TAW
Eu nu discut daca ar fi pozitia butoanelor "naturala" sau nu, ci ca sunt neergonomice. La Mercedes-urile si BMW-urile la care faci tu referire nu sunt verticale. Deci, comparatia e partial incorecta. Si la masina din semnatura butoanele pt. geamurile spate sunt puse neergonomic pe consola mediana, cand ar fi putut sa le puna pe usi, ca la RX4. E clar ca din ratiuni de costuri. @Serje Stai linistit, la serviciu e flota de masini, conduc de toate, de la scuter la T.I.R. Daca nu ai observat, iti explic doar tie. Eu critic ceea ce nu imi place, nu arunc cu "rahat", nu imi sta in caracter. Si nu am complexe de niciun fel, chiar nu simt nevoia sa ma dau important. N-am stiut ca n-am voie sa am pareri contrare fata de alti useri, exprimate pertinent si decent. Citeste al doilea citat din semnatura mea. Cu exprimarile tale ai luat-o pe aratura. |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.841 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mie mi se par vorbe in vant ...
QUOTE(Dodone @ 29 Nov 2009, 00:15) N-au facut nimic cu butoanele de la geamuri. Sunt total neergonomice. Trebuiau sa se inspire mai mult din Steppe, macar la extraoptiuni... Si la Steppe cum sunt? Nici macar nu sunt manere pe usa. Dar avea mocheta gri in buzunarele de la usile fata ...QUOTE(Dodone @ 29 Nov 2009, 00:15) F. probabil ca nu au lucrat nimic la capitolul ventilatie aer in general, mai ales in partea din spate, in special la debitul de aer rece, avand in vedere volumul suplimentar de aer fata de sedan, precum si suprafata vitrata in plus. Vara, climatizarea nu face fata nici pe departe, te coci in masina, chiar daca sunt doar 3 persoane, nu 7. MCV-ul are canale de aer inclusiv pentru randul 3 de pasageri.Loganului ii lipseste altceva, pentru ca plafonul nu il are izolat, iar suprafata geamurilor este foarte mare. This post has been edited by IRONICK: 30 Nov 2009, 11:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
TAW |
![]()
|
QUOTE(Dodone @ 30 Nov 2009, 11:05) @TAW ...Si la masina din semnatura butoanele pt. geamurile spate sunt puse neergonomic pe consola mediana, cand ar fi putut sa le puna pe usi, ca la RX4. E clar ca din ratiuni de costuri. La RX (si la toate Scenic1 ) comanda geamurilor spate este si mai trista ca la Megane1 berlina/break - e pe bord in partea stanga a volanului, putin cam jos si in rand cu alte comenzi (ESP de exemplu). 29640_13095dFyYEdQaEkV.jpg ( Size: 70.32k ) Number of downloads: 190 Si ca sa revenim nitel la subiect: se pare ca Dacia va lansa abia in septembrie 2010(dupa remont) motorizarile E5 pe Logan si Sandero...Revin cu detalii cand le voi avea. |
--------------------
Renault
|
Dodone |
![]()
|
Eu ma refeream la butoanele de pe usile spate de la RX4, in comparatie cu butoanele de pe tunelul median de la Megane 1.
Cele de pe bord sunt mai mici si mai neergonomic amplasate, in comparatie cu Logan-ul. |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 16:12 |