sunet ciudat la accelerare brusca
![]() ![]() ![]() |
sunet ciudat la accelerare brusca
Costy_popescu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 11 September 08 From: Targu Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3 2013
2.0 dci 130 cp
|
|||
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
nu prea inteleg cum iti dai tu seama de "lipsa putere la relanti" .. + daca te ajuta .. focus2 1.6 16v ..la fel face .. mie sincer chiar imi place cum se aude, iar masina se comporta absolut normal ...
|
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
Costy_popescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 11 September 08 From: Targu Jiu ![]() |
ce vreau sa zic la lipsa de putere e ca da putin in nas, sa zic ceva mai putin de o secunda exact in momentul in care accelerez brusc...vreau sa stiu daca e normal sa faca asa sau e posibil sa fie ceva
|
--------------------
Renault
Laguna 3 2013
2.0 dci 130 cp
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 January 07 ![]() |
Poate chiar trage aer fals....poate nu s-a montat tot ce ai curatat la fel de bine...mai verifica odata
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
1.5 dci Ex. Renault Laguna 2 1.9 dci Ex. Renault Clio Symbol 1.4 mpi
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Și eu am constatat o oarecare întârziere în răspuns la accelerarea bruscă..dar nu ma deranjeaza pt ca nu-s la formula 1...probabil este timpul de reacție al clapetei de accelerație...
|
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Ce pot sa spun este ca am probat o Laguna II 1.8 16 v si avea aceasta problema.Proprietarul spunea ca nu a umblat deloc la ea(si l-am crezut pt ca il cunosteam si masina era stata de ceva timp neavand numere). Mie unu nu mi se pare normal ca la accelerare brusca sa dea motorul in nas. La fel ... in sarcina nicio problema.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
Costy_popescu |
![]()
|
ok, multam pt. raspunsurile promte, nu o sa imi mai fac griji ca ar fi ceva in neregula.....
|
--------------------
Renault
Laguna 3 2013
2.0 dci 130 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 05:41 |