In curand vom vedea astfel de scene si in Romania, Road Rage :D
![]() ![]() ![]() |
In curand vom vedea astfel de scene si in Romania, Road Rage :D
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
oricum boul de a sarit pe matiz si-a luat-o pe meritate. in loc sa stea dracului potolit ii arde de sarit pe masini
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
In cazul acesta, soferul matizului sa stii ca poate fi acuzat de tentativa de omor.
El nu trecea cu masina si i-a aparut unu in fata si l-a calcat... el s-a batut cu unu, care i-a sarit pe masina in timp ce era oprit, dupa care l-a calcat. |
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ah, ce si-a luat-o fraieru'
![]() 4 Oct 2008, 19:05: QUOTE(AR-18-MOS @ 4 Oct 2008, 17:19) La noi la tara-i zice nunchaku ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 4 Oct 2008, 18:05 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 4 Oct 2008, 18:20) Stai putin ... n-am zis ca n-as fi facut la fel ( omul nervos e tampit ... ) ... dar NU e legitima aparare ! Si R19/16v ... degeaba o tii pe a ta ! E exact cum a zis andu911 ... daca-mi sari in fata si nu-i trecere , nu-s vinovat ! Daca tu esti pe banda 1 si eu trec de pe banda 3 pe banda 1 si te calc intentionat sunt vinovat si ma cerceteaza pentru tentativa de omor ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Din aceeasi categorie. This post has been edited by V a L y O: 6 Oct 2008, 05:10 |
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
sigur e trucat ....cum sa aiba matizul atata putere sa treaca peste ditamai bivolu?
![]() am vazut odata un matiz care nu mai pleca de la semafor.....se lipise intro guma de mestecat! |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu vad lucrurile putin altfel... Ala mare si gras a pocnit voit masina in parbriz si capota. Soferul i-a aratat si partea de dedesubt, l-a ajutat s-o pocneasca si-n burta. Simplu
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:56 |