Scartait la rotire volan, Se aude un scartait deranjant cand rotesc volanul
![]() ![]() ![]() |
Scartait la rotire volan, Se aude un scartait deranjant cand rotesc volanul
cip2k7 |
![]()
|
||
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedane II.2 Privilege 1.5dci 85CP
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|||
thioacofty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 4 May 07 ![]() |
si eu am inceput sa aud acea scartiala la masina de servici, un megane 2 2007 manager, recunosc nu a fost menajat deloc are si vreo 96000!mie mii se pare ca scartie la mine exact in spatele volanului, uitandu-ma pe acolo am vazut ca ar fi un fel de rulment sau ceva de genu!
|
--------------------
dacia
logan 1.5Dci
- SJ
2007
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
La mine scartaia axul care se freca de mansonul de cauciuc la iesirea in compartimentul motor.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
QUOTE(cip2k7 @ 30 Sep 2008, 01:55) Salutare tuturor! Sunt (ne?)fericitul posesor al unui Renault Megane 2 din 2007, am 19700 km cu ea parcursi, iar in ultima vreme a inceput sa se auda un scartait deranjant atunci cand rotesc de volan (la virajul pe loc, nu se aude acel scartait - sau poate nu e sesizabil; dar la virajul cand masina este in miscare, el este chiar deranjant). Nu stiu de la ce provine... din pacate. Este coloana de directie? Sunt bieletele (cred ca am citit pe undeva despre ceva similar)? Sa nu fie celbra pamblica sau poate din nou flansele. Off-credeam ca au schimbat si ei flansele la 2.2 s-au macar imbunatatit. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
thioacofty: nu e nici-un rulment in spatele volanului, contactorul turnant e problema, s-a mai scris:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=865...re%20volan&st=0 This post has been edited by 19vik: 30 Sep 2008, 11:07 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
cip2k7 |
![]()
|
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
Revin cu o completare, am fost la service acum si domnul de acolo mi-a facut o programare pe 06.10, adica luni saptamana viitoare. Revin cu detalii imediat ce aflu si eu care este problema.
A fost dragut domnul care a mers cu mine cu masina, sa vada "problema", pentru ca s-a manifestat doar o singura data si atunci s-a auzit usor (nu se manifesta tot timpul, dar uneori cand se manifesta este foarte deranjant). Acum, intrebarea ramane: la 19.700km, se repara pe garantie sau nu? Mai am cam un an de garantie. P.S.: Cat despre care este "problema", au zis ca poate fi contactorul turnant, sau ceva din coloana de directie... nu se stie exact, si trebuie vazut concret. This post has been edited by cip2k7: 30 Sep 2008, 12:00 |
--------------------
Renault
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
bineinteles ca ai garantie!!!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
cip2k7 |
![]()
|
Multumesc ghertzoi! :-)
|
--------------------
Renault
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Se inchide pentru ca exista un topic similar.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:00 |