Capac rezervor, problema
![]() ![]() ![]() |
Capac rezervor, problema
jordy_seba |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(cristi_m72 @ 23 Jan 2009, 16:48) Sprayul WD40 "...este produsul universal, numarul #1 in rezolvarea problemelor. El curata, protejeaza, penetreaza, lubrifiaza si indeprteaza umezeala ca nici un alt produs." asta spune producatorul si pot spune ca este bun , eu folesesc si la servici pentru relee ci circuite electronice (curatare) dar dupa cum spun ei este si lubrifiant...si la mine s-a blocat si l-am deblocat tot cu spray (am un break). NU mai dati cu WD40 pe elemente care contin plastic. Se foloseste vaselina alba. Restul sunt pe baza de petrol si ataca plasticul. |
--------------------
-
-
-
|
|
jordy_seba |
![]()
|
off topic:stiti ce e bine la voi?vazand acest topic cum va ajutati?:ca sunteti mai multi din acelasi oras si va puteti intilni si ajuta,dar la mine in Vaslui cred ca sunt singurul pe forum cu toate ca sunt mai multe Laguna in oras,asa ca la mine singurul sprijin ramane forumul si multumesc mult pt. asta.
![]() bafta multa si sa auzim numai de bine!!!! |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(cobretti3x @ 29 Jan 2009, 21:51) Eu am incercat sa lipesc gatul de la bidonul de spalat parbriz si surpriza nimic am incercat cu Neofalina care se stie ca topeste aproape orice plastic, Codez expre pt mase plastice, poxipol si in final am terminat cu lampa cu gaz (topi) ![]() Off topic si imi cer scuze: de ce vrei sa lipesti tubul ala? Eu te sfatuiesc sa nu o faci pentru ca la mine e lipit si cand trebuie sa schimb becul de faza scurta ma trec toate apele si ma chinui cate o ora. On...la mine nu merge deloc. A fost blocat pe deschis si am incercat odata sa trag tamburusul ala care blocheaza usa cu un patent insa apoi abia l-am bagat la loc cu forta. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cobretti3x |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 21 August 08 From: Baia Mare ![]() |
Am incercat si varianta ta seba insa fara succes am facut o gaura exact cum ai precizat si tu si am bagat un holzsurub cu capul taiat. NU TINE la naiba. De fapt Brabus a si scris treaba asta cu surubul.
OFF TOPIC: mosule astazi am cam sarit peste cafea ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Expresion
140Hp 2002
- MM-07-FCL Laguna 2
1.9 dCi 140Hp 2002 |
|
jordy_seba |
![]()
|
ce nu tine?oare astia de la reno sunt asa de maseriasi?daca sunt inseamna ca avem niste masini destul de "dure"referindu-ma la plastice
![]() |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
paulush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
dintele ala care inchide capacul imi mananca nervii! de vreo 2 zile nu mai face cursa total decat dupa ce apas de mai multe ori pe butonul aferent de pe cartela! se poate cumva sa nu aiba tensiune suficienta in motorasul ala ca sa nu impinga dintele din prima???am observat ca se misca prin rotire
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Brabus @ 28 Jan 2009, 23:03) salutar in seara asta am mers la pretenu cobretti3x si ne-am apucat de treaba. multumiri celor cu explicatii cum sa ajungem la motoras. asadar , demontezi plasticele si tapiterie laterala (vezi poze) si descoperi o gaura unde o sa vezi mecanismul in toata splendoarea lui. dar ca sa il scoti, noi am dat jos si roata si contraripa ca sa putem ajunge la piulita (care de asemenea se vede in poze). asta e tot. in cazul meu tija de plastic care trebuie sa inchida sau deschida usita e rupta. am incercat poxipol, topit si lipit, pus filet dar fara succes, asa ca am decis sa nu mai montez mecanismul si sa imi caut altul (poate are careva de dezmembrat o laguna). motorasul l-am alimentat de la o sursa de 12v si e ok. acum am sa ma gindesc la o solutie de a repara sau o sa caut un sistem second (am nevoie de tija). multumiri din nou pentru sfaturile cum sa ajung la el. ps. merci inca o data cobretti3x, ramin dator vindut. o seara faina Exact asta asteptam, acul acela cand mergea, cand se bloca...De aia alimentam eu facand plinul mereu, ca nu stiam cand ma va lasa iar... QUOTE(paulush @ 10 Feb 2009, 09:26) dintele ala care inchide capacul imi mananca nervii! de vreo 2 zile nu mai face cursa total decat dupa ce apas de mai multe ori pe butonul aferent de pe cartela! se poate cumva sa nu aiba tensiune suficienta in motorasul ala ca sa nu impinga dintele din prima???am observat ca se misca prin rotire ![]() Vezi quote`ul meu de mai sus, a pus Brabus si poze ce si cum sa faci... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
paulush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
de unde se poate cumpara spray de ala cu vaselina alba special pt acuatori si sisteme gen macara geam? ca mie au inceput sa imi scartaie toate usile cand descui si geamurile cand le cobor...eventual o denumire ceva...
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|
denisa2001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 16 February 11 ![]() |
Scuze vreau si eu un sfat : azi am facut plinul si tamburusul care blocheaza usita e cazut in caroserie / cum ajung sa-l scot ? ca am dat jos cartonul ala dim portbagaj de la break si nu e decat tabla de la caroserie / merci !
|
--------------------
renault
laguna II
2007 1.9 dci
- BV 01 ESP
|
|
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
Te cam chinui, pe pipaite, bagi mana printre table. E un actuator dreptunghiular, cam cat un pachet de tigari, sa zic.
Al meu e defect si e deconectat de multa vreme si scos afara, nu am gasit in dezmembrari si nici nu stiu daca mai reusesc sa il montez daca, sa zicem, l-as gasi. |
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 907 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
Apar probleme tot mai des la Laguna 2 1,9 dci.
Acum am observat ca la orice viteza in viraj la stanga mi se deschide usita rezervor. Vad niste opritoare dar nu inteleg. A schimbat cineva la laguna 2 diesel ansamblu usita combustinil? Se pot schimba numai blocatoarele-opritoare usita (1) ? La mine unul se vede ca este rupt. Multumesc. This post has been edited by bigigi: 3 Sep 2024, 15:12 Attached thumbnail(s) images__1_.jpg ( Size: 4.67k ) Number of downloads: 30 USITA_REZERVOR__2_.jpg ( Size: 3.14mb ) Number of downloads: 21 OPRITOARE_USITA.jpg ( Size: 473.01k ) Number of downloads: 14 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci
2006
- BV 07 UDL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 19:11 |