A pus cineva leduri in proiectoare ?
![]() ![]() ![]() |
A pus cineva leduri in proiectoare ?
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Am pus eu, dar sunt numai de fite, de vazut nu vezi nimic cu ele:
[attachmentid=1627471555] Nu am poza cu proiectoarele aprinse, dar o sa fac. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
A pus cineva pe Symbol, cum arata? Leduri pe pozitii are cineva?
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Uite aici cum arata pe Megane.
L.E: [attachmentid=1627471561][attachmentid=1627471562] This post has been edited by Hackmikey: 16 Sep 2008, 09:22 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu merita, sunt bani aruncati pe fereastra. Proiectoarele isi pierd functionalitatea, sunt albe pt design, nu mai lumineaza pe sosea. Unde mai pui ca te chinui ca dreaq sa le bagi in proiector si daca vrei sa-l mai scoti trebuie sa-l farami. Personal am optat pt becuri HID.
This post has been edited by Sharpe: 17 Sep 2008, 12:02 |
--------------------
VOLVO
V70
- B 74 BFL
III SUMMUM 2012
|
|
Hack |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
dracula |
![]()
|
![]() vampir Group: Members Posts: 43 Joined: 4 December 07 From: Timisoara ![]() |
hackmykei in prima poza ce e , pozitia pe led? cat au costat becurile pt proiectoare si de unde le-ai cumparat? multumesc
|
--------------------
Renault
Megane 2
- TM 22 MCO
2007 O jucarie care nu se sparge, poate fi folosita la spartul altor jucarii...
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
@Hackmikey: A FĂRÂMÁ fărâm tranz. 1) A face să se fărâme. 2) fig. A face să nu mai existe; a nimici; a prăpădi; a distruge.
|
--------------------
VOLVO
V70
- B 74 BFL
III SUMMUM 2012
|
|
Hack |
![]()
|
Stiu ce inseamna a farama.
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Sharpe |
![]()
|
Si de ce alte lucruri mai esti TU sigur? Oi fi tu singurul care ai pus mana pe becuri din leduri? Am sa-ti explic: un coleg de pe forum a venit la montaj pt o instalatie de xenon. Daca tot era spoilerul dat jos a vrut sa-si monteze celebrele becuri cu leduri in proiectoare. Dupa ce a vazut ca sunt doar de design, fara a avea nimic in comun cu iluminatul soselei, a decis sa monteze la loc becurile. A fost destul de greu sa faca 'becoledurile' sa intre in proiector si de 2 ori mai greu sa le extraga. In final a decis sa le scoatem bucati. Asta o face parte din experienta??
|
--------------------
VOLVO
V70
- B 74 BFL
III SUMMUM 2012
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Eu am vazut pe un MEGANE avea un fel de "angel eyes" facut din leduri in proiectoare, si dadea chiar bine, se apindea pe pozitii pentru ca proiectoarele nu erau aprinse, ci doar acele inele.
|
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
Hack |
![]()
|
QUOTE(Sharpe @ 17 Sep 2008, 13:00) Si de ce alte lucruri mai esti TU sigur? Oi fi tu singurul care ai pus mana pe becuri din leduri? Am sa-ti explic: un coleg de pe forum a venit la montaj pt o instalatie de xenon. Daca tot era spoilerul dat jos a vrut sa-si monteze celebrele becuri cu leduri in proiectoare. Dupa ce a vazut ca sunt doar de design, fara a avea nimic in comun cu iluminatul soselei, a decis sa monteze la loc becurile. A fost destul de greu sa faca 'becoledurile' sa intre in proiector si de 2 ori mai greu sa le extraga. In final a decis sa le scoatem bucati. Asta o face parte din experienta?? Nu stiu ce becuri ai folosit TU, sau pe ce proiectoare le-ai montat dar eu nu am patit asa ceva, se demonteaza la fel de usor cum se monteaza, mai greu se ajunge la proiectoare. Numa bine. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
nassus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
Unde si cu cat se gasesc de cumparat "becoleduri" pt pozitie si pt plafoniera?
|
--------------------
Opel
Insignia Sport Tourer 163cp
2014
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Se gaseste becoled si pentru alt treilea stop pe frana pentru sedan? (nici macar nu stiu ce fel de bec e inauntru acolo)...
Hack, fa o poza mai ampla cu masina si proiectoarele aprinse. ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Hack |
![]()
|
Din cate stiu eu acolo e tot un bec cu soclu W5W dar e mai mare, sincer nu as recomanda inlocuirea acelui bec cu unul cu led-uri pentru ca acesta din urma nu cred ca da atata lumina ca si cel normal si probabil ar fi mai putin vizibil pe timp de zi.
L.E: Asta e singura poza pe care o am la mine. [attachmentid=1627472132] This post has been edited by Hackmikey: 19 Sep 2008, 09:41 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da...numai ca eu restul becurilor de frana le am pe led...si asta din mijloc se stinge ataaaat de greuu...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
w16w, sunt rare
|
--------------------
-
-
-
|
|
Hack |
![]()
|
QUOTE(j.d @ 19 Sep 2008, 10:31) Da...numai ca eu restul becurilor de frana le am pe led...si asta din mijloc se stinge ataaaat de greuu... ![]() Stiu ![]() Poti incerca sa faci ceva de genu a ceea ce a facut Alex04 aici dar cu led-uri mai puternice. This post has been edited by Hackmikey: 19 Sep 2008, 09:46 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
nassus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
Nu stie nimeni de unde se pot cumpara si cu cat???
|
--------------------
Opel
2014
|
|
Hack |
![]()
|
De aici, nu fac reclama
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
nassus |
![]()
|
Mersi..
|
--------------------
Opel
2014
|
|
j.d |
![]()
|
Mersi pentru informatie Andu!
![]() Iar tu Nassus, intoarece-te la modulele alea care ni le-ai promis... ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Totusi, nu a vazut nimeni Meganul care avea inele formate din leduri la proiectoare ?
|
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
asa v-as da amenda la toti astia care va puenti lumini ce deranjeaza pe ceilalti participanti la trafic... lasati uai masina cum este... pune niste xenoane bune... si montate corect... ce atatea artificii... tot felul de lumini alb albastre ca sa zica lumea ca avem xenoane...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
Hack |
![]()
|
Chiar nu vad cum te-ar deranja niste led-uri in proiectoare in locul halogenelor, lumina data de led-uri e mult mult mult mai slaba decat cea data de becul ala stock, dar nah hai sa postam ca sa ne aflam in treaba.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 16:43 |