[VAND]Filtre habitaclu pentru RENAULT & DACIA, Filtre cu carbon activ
![]() ![]() ![]() |
[VAND]Filtre habitaclu pentru RENAULT & DACIA, Filtre cu carbon activ
cosinus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 2 February 08 From: ORADEA ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1,4 MPI ABS Plus
- BH 63 LGT
2007
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai filtrul la posta
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
Laureate 1.4 MPI "Wellcome to the desert of the real"
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Salutare!Vreau si eu un filtru cu carbon activ pt. megane 2 sedan.
Multam |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
E pus la posta, pe vineri il poti ridica.
4 Jun 2009, 20:17: Pentru logan (clio 3, modus) filtre cu carbon activ: 1 buc = 55 Lei 2 buc = 100 Lei 3 buc = 145 Lei Pentru restul gamei Renault (clio, megane1,2, laguna 1,2.....) filtre cu carbon activ: 1 buc = 65 Lei 2 buc = 120 Lei 3 buc = 175 Lei TAXE POSTALE INCLUSE This post has been edited by Tudor B: 4 Jun 2009, 20:17 |
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Salut!Mi-a ajuns si mie Vineri filtrul. Multumesc
|
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
Mihai_67 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 8 March 08 ![]() |
Sal. Doresc si eu un filtru de polen cu carbon pt Logan ph1 2006 ,daca ai da un pm sa las adresa...
|
--------------------
Dacia Logan
berlina
2006-laureate-plus
|
|
Tudor B |
![]()
|
Ai PM
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
Mihai_67 |
![]()
|
Sal.Filtru meu a plecat de la tine, inca nu a ajuns
![]() 12 Jun 2009, 07:34: Daca ai primit adresa da un pm salutari ![]() This post has been edited by Mihai_67: 12 Jun 2009, 07:34 |
--------------------
Dacia Logan
berlina
2006-laureate-plus
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Buna, vreau si eu un filtru, ti-am dat mesaj pe private.
|
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
Tudor B |
![]()
|
Filtrul pleaca maine.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
Mihai_67 |
![]()
|
Sal.Am primit filtrul, mii de multumiri ridicat montat merge super,
|
--------------------
Dacia Logan
berlina
2006-laureate-plus
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Primit filtrul, foarte multumit.
|
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
mafia_ooops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 23 September 07 ![]() |
Tudor ai PM si de la mine.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1
2005 Megane Sedan 2005, 1.6 16V Benzina
|
|
msch |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 2 January 08 From: Targu-Mures ![]() |
Sal Tudor B, vezi ti-am trimis un PM.
|
--------------------
Renault
Megane
2008, 1.5 DCI 105 HP, Expression In 2009, F1 cars are ugly, but the show is guaranteed...
|
|
catalin_jianu |
![]()
|
![]() Megane Rider Group: Members Posts: 184 Joined: 13 June 06 From: Craiova ![]() |
Ti-am lasat PM, vreau si eu filtru
This post has been edited by catalin_jianu: 21 Jun 2009, 13:15 |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Renault Megane 2.1 1.5dci 74kW Sedan
|
|
Tudor B |
![]()
|
Filtrele au plecat spre solicitanti.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
catalin_jianu |
![]()
|
![]() Megane Rider Group: Members Posts: 184 Joined: 13 June 06 From: Craiova ![]() |
Gata am luat filtru de la posta, ms mult Tudor B!
Diseara il montez...sper sa nu am vreo supriza sa nu se potriveasca:P 26 Jun 2009, 13:05: Gata totu in regula, inca o data multumesc. Vezi ca ti=am mai lasat un PM, ma mai intereseaza un filtru daca ai cumva 26 Jun 2009, 20:23: Nu stiu ce are, nici acum nu cred ca ai primit PM...nu? Ma interesa filtru de habitaclu pt un Chevrolet Kalos 2003 1.4 16v daca ai? si cat? 26 Jun 2009, 20:51: Nu stiu daca ti-a ajuns mesajul, mie nu imi arata ca ar fi trimis, in caz ca nu... Da asta e filtru, astept pretul luni si eventual fac si comanda, astept PM. Merci mult Bafta! This post has been edited by catalin_jianu: 26 Jun 2009, 20:51 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
catalin_jianu |
![]()
|
Am primit PM-ul, e ok , trimite-mi o bucata t rog, pe aceeasi adresa
Ms mult! Astept coltetul |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
paulush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
am primit si eu filtrul, s-a potrivit...toate bune si frumoase! merci Tudor. bafta
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|
renaultm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 25 July 08 From: Tg Jiu ![]() |
Am cumparat si eu un filtru pentru megane II. Sunt dezamagit de felul cum am fost tratat. Am primit un filtru cu carbon activ dar fara punga de plastic ceea ce contrazice afirmatiile domnului Tudor B de la postul 32. Va redau discutia avuta cu dansul pe mesageria privata:
-Am primit filtrul comandat, totusi am o nelamurire pt ca intr-un post pe forum spuneai: "Hartia filtranta se vede ca nu este hartie obisnuita, te uiti cu atentie vezi granule negre, filtrul vine in punga inchisa pentru a nu reactiona cu aerul pana este montat pe masina, functioneaza pe principiul mastii de gaze cu filtru de carbon." De ce filtrul trimis mie nu era in punga inchisa? -A venit o livrare de la producator fara punga pe filtre, te asigur ca filtrul e OK, sunt cat se poate de noi filtrele. -Nu te supara dar asta era una din caracteristicile care dupa cum chiar tu spui deosebea un filtru cu carbon activ fata de un filtru obisnuit. Nu mi se pare in regula si am sa previn pe eventualii cumparatori despre acest fapt prin publicarea conversatiei noastre pe forum in cadrul postarii tale! -Daca esti nemultumit, trimite-mi filtrul inapoi si-ti returnez banii, filtrele oricum nu sunt ambalate sub vid, faci prea mult caz pt nimic. Ce parere aveti de modul acesta de tratament? |
--------------------
renault
megane
2004/2.1 1.5dci/74kw
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.393 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Parerea mea este ca te-a tratat cat se poate de corect... in sensul ca ti-a spus ca iti returneaza banii daca nu esti multumit... ce vrei ?? sa-ti dea si flori???
Personal am cumparat de la el si eu si un coleg de servici, suntem multumiti amandoi...cum cred ca sunt si altii atatia care au cumparat... Ceea ce vrei tu eu le numesc figuri in cap si nimic mai mult... nu esti multumit pe viitor nu mai cumpara ... scurt... Asta nemaipunand la socoteala ca ai redat public o discutie privata fara acordul lui... This post has been edited by cj98czh: 7 Jul 2009, 12:30 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Tudor B |
![]()
|
Este imposibil ca toata lumea sa fie multumita, dar pana la a te plange de tratamentul care ti s-a oferit e cale lunga: Am primit comanda ta vineri la 11 seara, am pus coletul la posta sambata, cu un cost suplimentar care nu ti s-a regasit in costul filtrului, ai primit filtrul marti, serviciu prompt si corect. Nu ti-am trimis un produs folosit, neconform sau rau ambalat, faptul ca este o sarja de filtre venita de la producator fara punga, nu este vina mea, cum am mai spus filtrul nu este vidat in punga, ca sa zici ca punga respectiva ofera o protectie maxima. Oferta mea ramane in picioare, pentru orice nemultumire accept returnarea produsului cu rambursarea banilor.
Multumesc cj98czh pentru suport. |
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Eu am fost foarte multumit ca si colegul cj98czh si consider ca domnul cu punga a exagerat plus ca a publicat o discutie privata fara acordul interlocutorului.
Pentru nu a fi offtopic, mai comand inca 2 filtre ptr. megane 2, semn ca am fost multumit de primul pe care l-am primit prin noiembrie anul trecut parca. So...Tudor...nu stiu daca mai ai datele mele de contact, daca nu comunica-mi astfel incat sa le retransmit pe PM, si doresc 2 filtre de megane 2 la fel ca anul trecut, insa as dori sa le pui la posta vineri...asta ptr. ca mai imi comand diverse si nu vreau sa alerg de 1000 de ori la posta si teoretic daca mai si calculez corect, marti-miercurea viitoare fac un singur drum ![]() Multam. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Tudor B |
![]()
|
Dantes, astept datele tale de contact, nu le mai am, vineri pleaca coletul daca vrei sa le ridici marti.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ai peme.... Pune-le cand ai timp..nu mai conteaza cand vor ajunge...multam...
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
catalin_jianu |
![]()
|
Gata am montat filtru de Kalos, totu ok
Merci si bafta la vanzari! |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
laurg73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 May 08 ![]() |
Daca montezi tu imi poti zice te rog un pret pentru filtru carbon Logan inclusiv cu montaj.
Merci |
--------------------
Dacia
Logan
2008, Kiss FM
|
|
Tudor B |
![]()
|
Daca esti din Cluj, sau in trecere te pot servi cu montaj cu filtru de carbon la 70 lei.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
laurg73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 May 08 ![]() |
Sunt din cluj, da-mi te rog un numar de telefon ca sa te pot suna sa ne intalnim
|
--------------------
Dacia
Logan
2008, Kiss FM
|
|
Tudor B |
![]()
|
Tel 0766 714 603
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 08:35 |