Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Casatoria ! Utila/Inutila Necesara/Sa trecem peste, Benefica/Traumatizanta La moda/Demodata !

sadi
post 28 Sep 2008, 20:17
Post #31

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(balanel @ 28 Sep 2008, 13:50)
Nu merita dpdv financiar. Oricum trebuie sa platesti din greu sa fii cu o femeie, ca daca nu ai bani si pozitie, nu se uita la tine.
Asa ca daca facem  socoteala, e mult mai ieftin sa apelam la profesioniste, pentru a ne rezolva nevoile.
Mai complicat e daca dorim copii. In cazul acesta inca nu am gasit o solutie alternativa.

Cei care se vor grabi sa ma contreze sunandu-mi de iubire, etc., sunt rugati sa se abtina. Am trecut de mult de varsta la care credeam in Mos Craciun.
*

eu cred ca balanel invita o fata in oras doar cu conditia obligatorie a prezentarii fluturasului de salariu si a mostenirii de parinti

--------------------
VW Passat Confortline 2.0 TDI 140 cp 2009 - numar de moldova :)
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Laurentziu83
post 28 Sep 2008, 20:20
Post #32

Membru autentic

Group: Members

Naspa, eu prefer studentele. tongue.gif
Daca are fluturas de salariu deja e prea serioasa pentru mine.

This post has been edited by Laurentziu83: 28 Sep 2008, 20:20

--------------------
. . .
+
semit
post 28 Sep 2008, 20:20
Post #33

Private Spice

From: Bucuresti

balanele.. cum nu toti barbatii "ie" porci, nici toate femeile nu sunt tarfe nemancate.. smile.gif
parerea mea ™ cand aveam si eu 18-19 ani gandeam la fel ca tine, da frate ce tarfe nu se uita la mine desi m-as purta frumos cu ele sau as incerca sa le fac placerile in masura posibilitatilor si se uita la altii mai mari in varsta si cu mai multi bani sau masina, dar in timp am ajuns sa le dau dreptate femeilor, sincer acum, de ce sa ma plimbe unu` toata ziua numai prin parc cu o sticla de cola la un litru si o punga de seminte sau non stop la 40 de grade sau -10 cu tramvaiul sau sa stam numai sa vedem stirile la protv seara de seara dupa care sa adormim.. pentru ce? femeile prefera barbatii mai in varsta pentru experienta plus ca la aceeasi varsta femeile sunt mult mai mature decat barbatii.. ce sa faca o fata de 18 ani cu un baiat de 18 ani, ala vrea doar sa o mameleasca si sa o f..a.. atat..
Inca din antichitate, in perioada patriarhatului femeile au fost subapreciate si s-a considerat ca rolul lor este doar de sclava in casa.. "pater familias" avand puterea deplina si drept de viata si de moarte asupra membrilor familiei, acea gandire le-a afectat pe femei si unele dintre ele nu au puterea de a fi mai mult decat o "sclava", de aceea isi doresc un protector in toate planurile, (financiar, moral, sufletesc) , asumandu-si acel rol de nevasta supusa, mama care face totul doar pentru copil si rabda toate capriciile sotului
Unele din acele femei pe care tu le consideri ca sunt numai dupa bani sufera de acest complex si singurul lor rol in viata este de a gasi un barbat cu bani langa care sa-si gaseasca confortul de a nu mai avea grija zilei de maine chiar daca sfleteste nu sunt compatibili.
Repet, eu le inteleg, si reiterez, ce este rau in a avea un prieten sau partener cu bani , cand poate il iubesti, nu trebuie generalizat, ca un exemplu personal, eu am aceeasi prietena din momentul in care ma plimbam cu masina 104 si tramvaiul 16, a fost langa mine atunci, si cand aveam Dacie si acum, cand poate o duc mai bine ..
Cat despre faza cu damele de companie*, vorbind ca de la barbat la barbat, unde este mandria ta de BARBAT, de pradator innascut, de a avea o femeie, de a o cuceri, acel joc al seductiei, cand te duci dai banu, aia sta ca vaca si se gandeste la parizeru` pe care l-a mancat inainte sa vii tu sau cat are factura la telefon.. si probabil iti zice hai baiatu`/domnu` ca mai sta unu` la usa..

*mentionez ca nu am vizitat niciodata nici o dama de companie si nu am fost nevoit sa platesc pentru sex poate de aceea am si principiile pe care consider corecte smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
adrian mgn
post 28 Sep 2008, 20:23
Post #34

megane ... reno megane !

From: timisoara

biggrin.gif

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- BMC filters-Chrome window trims-Xenon - Smoked taillights
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
A l e x
post 28 Sep 2008, 20:49
Post #35

Showing the fangs of rage

"aia sta ca vaca si se gandeste la parizeru` pe care l-a mancat inainte sa vii tu sau cat are factura la telefon.. si probabil iti zice hai baiatu`/domnu` ca mai sta unu` la usa.."

Sau face un teatru in pat de ar lua zmeura de aur direct in cap... Bineinteles, ipotetic vorbind.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
elro
post 28 Sep 2008, 21:03
Post #36

Membru

From: Ct

Sau face un teatru in pat de ar lua zmeura de aur direct in cap... Bineinteles, ipotetic vorbind.

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
marian-j
post 28 Sep 2008, 21:45
Post #37

Membru autentic

From: Timișoara

Io mi-s cu muiera mea de 22 de ani!Dupa ce ne-am "luat" ne-am mutat in gazda si,la vremea respectiva,"averea" mea consta intr-o motocicleta si žoalele de pe mine care erau tot alea pe care l-e aveam si in dulap!Anii au trecut,am schimbat cateva gazde,apoi am reusit sa ne cumparam un mic apartament confort tzhspe,apoi am facut schimb+diferenta cu unul confort unu pe care mai apoi l-am vandut si ne-am luat o casuta darapanata la care muncim ca chiorii si in clipa de fata,avem doua masini modeste si inca suntem IMPREUNA!La fel cum spunea un coleg mai inaintea mea si la noi in familie sotia mea castiga mai mult decat mine!Si ce-i cu asta?Toti banii castigati de noi sunt administrati de comun acord!Fara prejudecati de felul ca barbatul tre' sa castige mai mult deoarece asa am mostenit aceasta cutuma!
Nu spun ca de-a lungul anilor nu m-am zgait si io la o glezna mai fina,la o fustita mai scurta sau la un san mai saltaret!Departe gandu'!Insa,deocamdata, sunt multumit cu ce am acasa incat sa nu simt nevoia sa fac vizite pe la "Crucea de piatra".Sper sa nu ma pocneasca dreaq strechea la batranete si sa incep sa-mi risipesc bruma de avere umbland dupa c*urul altor muieri!
Inca ceva!Desi uneori mai "ploua in paradis" si ne certam din te miri ce si apoi sta madam imbufnata cate doua zile inca ne intelegem destul de bine.Desemenea reusesc de multe ori sa o fac sa rāda si eu sunt de parere ca chichirezul unei relatii de lunga durata este felul in care partenerii reusesc sa-l faca,unul pe celalalt,sa se simta confortabil cu relatia respectiva!Parerea mea!
Asa ca roiu' ,mai baieti, si insurati-va!Sotiile va vor maturiza si mai apoi va vor disciplina existenta si astfel va veti reconsidera total lucrurile pe care doriti sa l-e faceti in viata!
Sper ca alegerile pe care l-e veti face sa fie cele corecte pentru a nu fi nevoiti sa treceti,atat voi cat si partenerele,prin experienta traumatizanta a unui divort!
Bafta!

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
aphophis
post 28 Sep 2008, 22:16
Post #38

Membru autentic

deocamdata nu. in viitorul mai mult sau mai putin indepartat probabil ca da. Oricum am stat impreuna o gramada , ca si cum am fi fost casatoriti, deci ori ca e actul, ori ca nu e actul dracul tot ala e. Poate doar la unele chestii s-ar cunoaste diferenta, insa .. viata (mai ales in cuplu) e complexa si are multe aspecte. incepand de la perioada de inceput, cand esti in limba, terminand cu unele perioade de lehamite smile.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Dan73
post 28 Sep 2008, 22:38
Post #39

Membru autentic

Uite ca am facut 16 ani cu a mea chiar acusi, de la 19 ani ne-am "luat"...Ah ce tanar mai eram. Alergam dupa un loc in Grozavesti si am dormit cateva nopti in Regie la niste fosti colegi de liceu...asa am cunoscut-o pe politehnista mea. Pana la urma am pus mana pe camera 27, parter, camin C, Grozavesti in care am prins nu mai putin de 17 soareci cu farfuria si nuca, in care faceam cartofi prajiti pe resoul de bca asta in timp ce ascultam muzica la doua radiouri Gloria legate la un prapadit de walkman...dar era stereo.
Apoi am avut noroc cu soacra-mea, o femeie mai strangatoare care ne-a ajutat sa sarim episodul cu gazda sau chiria. La inceput am stat intr-o garsoniera pe care si acum o regret (intr-una din vilutele din spatele spitalului Victor Babes daca le stie cineva). Nu aveam nimic, decat aragazul lasat de fostii proprietari si un pat pliant dat de o colega de facultate in care nu aveam loc decat daca stateam pe-o dunga (cum se spune) amandoi. In sfarsit...tot atunci era mai bine desi acum avem spatiu mai mare si cam tot ce trebuie..viata era mai putin stresanta iar cu prietenii ne vedeam mult mai des. Bine ca a venit odorul asta de fetita cu care m-a fericit nevasta.
Ca sa ii raspund lui Axe...
Cred ca e frumoasa viata in doi, iar la momentele critice e important sa ai o doza de intelepciune si, vorba lui Marian, sa faci femeia de langa tine sa rada.
Deci Balanele, ca tot ne captasi atentia, fa fetele sa rada si vei vedea ca banii sunt ceva secundar. Dar poate o fi altfel acuma...deh...alte vremuri.

This post has been edited by dan73205: 28 Sep 2008, 22:59

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
marian-j
post 28 Sep 2008, 23:10
Post #40

Membru autentic

From: Timișoara

Draga Dane,sa stii ca si in cazul nostru tot soacra-mea a fost cea care a pus cel mai mult umarul ca sa ne mutam in locuinte din ce in ce mai bune!Femeie inteleapta care a stiut sa ne "catalizeze" eforturile!Am avut o relatie tare tare faina cu soacra-mea!Uneori gandeam atat de asemanator incat ma intelegeam mai bine cu 'mneaei decat cu fii-sa! biggrin.gif Pacat ca a nu a apucat sa ne vada mutati la casa!Cancerul a fost de alta parere! sad.gif
P.S.
Mama ce gust misto aveau cartofii prajiti facuti pe boltzaru' de bca ! wub.gif Bine,ce era naspa era faptul ca acei cartofi erau prajiti in ulei luat pe ratie cu buletinu'! radmasa.gif
Pe atunci ne luam cu buletinu' unt,zahar si ulei iar acum ne luam credite!! wink.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Dan73
post 28 Sep 2008, 23:42
Post #41

Membru autentic

Imi pare rau pentru soacra ta....nu mai stiu cine, poate parintele Galeriu, a spus ca boala asta e o boala ce trimite oamenii care sufera de ea direct in rai.

Cum sa nu fie buni cartofii facuti pe resou daca sub tigaie erau pe putin 1500 de w (iar in tabloul electric era un cui in loc de lita). ...asta e ideea sa se perpeleasca repede ca sa faca crusta un pic. Nu mai spun ca acei cartofi erau tocmai de la Suciu de Sus, Maramures, pusi la tren, in ditamai sacul, de mama colegului meu de camera.

Ca sa revin....dupa cum spune Balanel ca stau lucrurile in ziua de azi si dupa ce mai vad si eu cred ca romantismul a disparut cu totul. La chefurile din tineretile mele timpurii (ca si-acu sunt tanar, normal) cel mai admirat flacau era ala care stia cu chitara. Maaaa... ce ciuda mi-era ca nu m-am dus si eu cu sor'mea la Casa Pionierilor sa invat la chitara.

This post has been edited by dan73205: 28 Sep 2008, 23:44

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
DrK
post 29 Sep 2008, 09:58
Post #42

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Da-mi voie sa raspund cu maxim interes la aceste sondaje...
20070529_game.jpg

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
BOG
post 29 Sep 2008, 10:00
Post #43

Riders on the Storm

From: Bucuresti/Botosani

Si aici se inchide...in fond sintem pe un forum auto...cine mai deschide subiecte din astea trebuie sa se astepte de azi inainte si la zile libere de meditatie.... mad.gif

--------------------
Reno M 2.1/CD 2005/1.6 16 V - B xx BOG
Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
+
2 Pages < 1 2
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 09:52
Dacia