Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sa dau Clio pe Hyundai Accent ?, Sistemul Buy-Back, nu cunosc prea multe amanunte..

lexa1312
post 30 Sep 2008, 10:43
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Hello

Imi permit sa imi dau si eu cu parerea deoarece am mers intr-un Accent Bucuresti-Parang (cu toate belelele drumului).
Sincer eu nu as da Clio pt Accent pt nimic in lume.
Instabil in curbe, rigid, scaunele insuportabile la drum lung, de urcat a urcat saraca in Parang...dar cu greu.
Consumul a fost ok intradevar, dar eu am clio pe benzina...deci nu as putea face comparatie intre ele.
Ca o concluzie mie nu mi-a lasat o parere buna....

Alt - despre care am auzit este ca frecventeaza destul de des service-urile. La firma unde lucreaza prietenul meu cam 85 % din masini (o flota de aprox 80 masini) sunt Accent-uri....si am inteles ca au destul de multe probl cu ele.
Plus ca la ultima comanda de 5 buc...majoritatea au avut cate o problema...ca nu intra in marsarier, ca avea diferite defectiuni (venite direct din fabrica), etc

Nu sunt experta in masini...dar eu nu mi-as lua un Accent.

--------------------
Renault Clio Bicorp 2001/ 1.4 16v
unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 1 Apr 2009, 15:16
Post #32

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Tot din ciclul "M-am gandit mai bine si n-o mai dau"... rog moderatorii sa inchida si acest topic precum l-au inchis pe cel de la Bursa mai devreme, unde intentionam sa vand Clio.

Multumesc. wink.gif

P.S.

Cu bune si cu rele, e masina mea. O cunosc si cred ca ma mai slujeste inca 3-4 ani cum a faut-o pana acum... By the way, azi am fardata-o un pic punandu-i stickere mici pe usile din spate cu "Born to be wild"... biggrin.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 04:57
Dacia