Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Vreau sa schimb RCD-ul stock de pe Symbol, Niste intrebari.

twisted
post 23 Oct 2008, 13:49
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

In primul rand sa incepu cu inceputul si sa va salut pe toti.

Am luat recent permisul si cumva am reusit de m-am procopsit cu masina din semnatura. Toate bune si frumoase ca si masina mi se pare strictul necesar si chiar foarte potrivita pentru un incepator ca mine, problema apare insa la sistemul audio care mie personal mi se pare cam prostut, ok se aude bine, clar si chiar tare pana la o anumita masura insa e cam mica masura respectiva.

Asa ca am schimbat mai intai boxele fata, pe urma si cele spate, cu niste MTX-uri Thunder Series, desi n-am schimbat si tweeterele ca insemna sa dau jos tot bordul pentru operatia asta lucru care chiar nu aveam chef sa-l fac, calitatea a crescut, dar parca nu e de ajuns inca.

Asa ca m-am decis sa schimb si RCD-ul, am citit tot thread-ul "Cum se conecteaza ...etc" insa sincer tot nu sunt lamurit asa ca cer si eu niste lamuriri mai clare ... mai cam pentru prostuti. Vreau sa pun un Pioneer DEH-P6000UB si vreau sa continui sa folosesc si comenzile pe volan si display-ul.

Ce-mi trebuie sa cumpar ?
Alte sfaturi ?

--------------------
Renault Clio Symbol 2005
Renault Symbol 2005 1.4 16 V @ 98 hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Relu11
post 23 Oct 2008, 14:03
Post #2

Membru autentic

Sfatul meu, daca esti incepator lasa muzica mai incet pana te familiarizezi cu sofatul si cu masina si pe urma poti iti pui si ligheane in masina.

--------------------
. . .
+
19vik
post 23 Oct 2008, 14:42
Post #3

Membru

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 20:01
Dacia