Nevoie de sfat, Merita Megane second hand?
![]() ![]() ![]() |
Nevoie de sfat, Merita Megane second hand?
brandy_tdi |
![]()
|
||
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2
|
|||
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Eu am un megane care l-am luat de nou, si are ~48.500Km peste o luna fac revizia de 50.000 si n-am bagat bani decat in revizii, consumabile, si daune din vina mea, atat
![]() Daca masina este bine intretinuta nu ai de ce sa bagi bani in ea. |
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Thanks
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca mai astepti un an ti-o dau pe a mea
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
ti-o vand eu pe a mea, are 52000 km, si asa mi-au saltat permisul pentru 3 luni, cand o expira pedeapsa imi iau meganul 3...
![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Trebuie sa faci diferenta intre pretul nou si pretul cerut de vanzator.
Socoteste si reviziile la km respectivi, ai grija si de reducerile si bonusurile ce se acorda la masina noua si tine cont de costurile urmatoarei revizii si consumabile. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai ales ca vine revizia de 60.000 care costa putin....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Merita un megane sh. Dar 1.9 dCi privilege si cu km cat mai putini.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
brandy_tdi |
![]()
|
Multumesc de sfaturi
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Un megane break, de 1.9 dci gasesti afara si poate sa aiba si peste 100.000 km ca merge la fel de bine ca ala de 50.000.
Eu mai degraba as lua unu cu 100.000 de afara, decat cu 50.000 din Romania... la cum zboara romanii cu ele peste liniile de tramvai si prin hartoape...Si n-ai de unde sa stii cu care s-a mers frumos si cu care s-a alergat prin toate gropile. |
--------------------
-
-
-
|
|
gedan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 7 July 08 From: Dr. Taberei ![]() |
daca vrei sa o cumperi sh si dai pe ea mai putin de 50% din pretul uneia noi, e ok.
altfel cumpara una noua cu un avans de 50% si restul in rate.. poti sa calculezi cat vrei pretul la revizii si alte alea, dar criteriul de mai sus cred ca e cel mai bun. gandeste-te cat pierzi si cand va veni vremea sa o vinzi! |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
jjonn |
![]()
|
![]() valentino 46 Group: Members Posts: 10 Joined: 12 September 08 From: bucuresti ![]() |
ia-ti una noua,nu poti sa stii ce ei si pe urma bagi bani in ea si te ajunge la pretul nou,eu cred ca nu se merita sh
|
--------------------
renault
scenic
2004
- B 89 WZT
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gedan @ 18 Sep 2008, 10:17) daca vrei sa o cumperi sh si dai pe ea mai putin de 50% din pretul uneia noi, e ok. altfel cumpara una noua cu un avans de 50% si restul in rate.. Mi-ai luat vorba din gura. In Romania nu prea merita sa te inhami la o masina second hand... decat daca o cunosti foarte bine (ex: masina unui prieten bun sau a vreunei rude care a avut grija mare de ea si careia ii cunosti istoria). |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:51 |