Burduf planetara, de unde luam, cum se schimba?
![]() ![]() ![]() |
Burduf planetara, de unde luam, cum se schimba?
catalin.b |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 2 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
laguna 2,1.9 dci
2001,break
2001 BMW 330i E90
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mergi la un service.
Eu am dat 150 lei pe burduf original si 80 manopera. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
sserban22 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 1 August 09 ![]() |
mai baieti, voi aveti bani...........cum sa schimbi o planetara pentru un burduf?Eu am avut o ciupitura de pina 1 cm la burduful pe partea stinga............am bagat vaselina cu o seringa prin spartura dupa care am lipit burduful cu un mic petec de cauciuc de la o camera de bicicleta si superglue , ca sa fiu sigur am dat si cu epoxy bimetal pe la imbinari, nu prea mult ca nu-si mai pastra caracteristicile cauciu si crapa.Vreau sa spun ca am 3000 de km facuti , si nu e nici o problema, si nici nu cred ca va fi , decat daca se ciupeste in alta parte........deci.....romanu e inventiv, dc spartura nu e mare cred metoda mea e cea mai buna
|
--------------------
Megane sedan
1.6 sce
2016
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Pai cind mai ai o saptamina si trebuie sa faci un drum pina in Austria,iarna,cale de vreo 4000km si NU gasesti acel reper in nici un catalog iti spun eu ca dai banii pe o planetara daca nu vrei sa ai probleme.Ce sa fac,sa risc un cost mult mai mare decit in Romania plus faptul ca vacanta numai vacanta nu mai e?
Pe mine m-a costat parca 2000 lei si asta a fost,am avut si am dat dar asta nu inseamna ca daca as fi gasit un burduf compatibil nu l-as fi schimbat... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Nici la ora actuala nu m-am edificat daca exista acest reper pentru planetara lunga de 2.0T
Au fost citeva eforturi din partea a 2-3 useri dar nu am gasit burduful buclucas.Oricum nu o mai pun pe masina,ideea e sa o dau sa se folosasca altcineva de ea,poate s-o potrivi. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(audiofilu' @ 18 Feb 2009, 11:15) andu,eu am schimbat uleiul cind am dat planetara din dreapta jos,de ce ai afirmat in postul tau altceva,ai schimbat personal sau ai auzit doar? QUOTE(andu911 @ 23 Sep 2008, 23:00) E problema ta ca ai schimbat uleiul. Chiar nu ma intereseaza ce ai facut tu. Nu vezi ca una e mai scurta si una e mai lunga ? Nu vezi ca articulatia planetarei din stanga are un burduf special prins in 3 suruburi de cutie, iar planetara dreapta nu are asa ceva ? Acum intelegi ca in dreapta nu curge uleiu cand scoti planetara ? Te-ai gandit tu sa ma iei pe mine la rost... Acum am vazut intrebarea ta, pusa in februarie... si observ ca si prin alte topicuri cauti nod in papura la ce spun eu si vrei sa ma contrazici cu orice pret. Ce vrei sa demonstrezi ? Treaba ta... dar eu nu stau sa-mi pierd vremea cu asa ceva... asa ca imi vanezi posturile degeaba, raspund cui consider eu ca merita. This post has been edited by andu911: 2 Oct 2009, 07:04 Attached thumbnail(s) planetara.JPG ( Size: 90.42k ) Number of downloads: 1834 |
--------------------
-
-
-
|
|
audiofilu' |
![]()
|
asa o fila diesel,la mine au schimbat si uleiul dar unde am dat 1600 lei a mai mers si 50 lei uleiul...am lasat masina in service si asa am gasit-o,cu uleiul schimbat.
Nu mai conteaza acum daca m-au pacalit... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
pai nu e numai la diesel, ca nu cred ca exista vreo Laguna sa nu aiba cutie transversala
|
--------------------
-
-
-
|
|
audiofilu' |
![]()
|
m-am interesat si asa este,numai planetara scurta este unsa de ulei.Nu aveam de unde sa stiu ca doar una din planetare este unsa (asa e la toate cu motor transversal?)
inca nu am gasit acest reper (burduful),poate ma ajuta cineva |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
MACA |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 3 October 08 ![]() |
sal a si io o problema asemana toare acum o saptamana am vazut cand am schimbat pivotii ca burduful de la planetara dreapta dinspre roata este bulit si destul de tare
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.8 16v Privilege
2001
- HD-08-HOG
|
|
sserban22 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 1 August 09 ![]() |
lipeste burduful dc nu e crapatuta mare, tine garantat , vezi postul meu de mai sus!
|
--------------------
Megane sedan
1.6 sce
2016
|
|
MACA |
![]()
|
tocmai ca e cam urata crapatura am incercat so lipesc si sapa pe langa petec :|
|
--------------------
Renault
2001
- HD-08-HOG
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Eu am avut un por in el si aia din service mi-au zis ca trebuie schimbata...m-a costat cam 1700 lei toata distractia (cu ulei si alte nimicuri).Daca as gasi acel reper as da si planetara poate are cineva nevoie,la mine sta degeaba.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
MACA |
![]()
|
pfff i abea iau 1600 pe luna din care 400 e rata de unde sa dau 1700 e o planetara noua:)))) las ca merge si un burduf universal unu tot se potriveste:)
|
--------------------
Renault
2001
- HD-08-HOG
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Eram presat sa rezolv bine pentru ca urma sa plecam in vacanta in Austria si...
Oricum,chiar si asa nu am auzit pe nimeni sa-mi ofere un pret pe ea si sa puna el un burduf "universal...e pacat de ea,sta in cutie,poate s-o foloseasca cineva... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
shaolin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 4 June 08 From: Romania ![]() |
Asta ajuta la ceva ? http://www.ingaraj.ro/?view=produs&produca...idProdus=690159
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Grand Tour Initiale 2,2 dci 110 KW / 151 CP
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Eu nu stiu dar pentru 55+23 lei merita,eu am planetara dreapta care sta degeaba,poate o vind asa...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
MACA |
![]()
|
Salut inca o intrebare in legatura cu burduful: Stie cineva ce dimensiuni are burdufu de planetara dreapta?
|
--------------------
Renault
2001
- HD-08-HOG
|
|
MACA |
![]()
|
nu stie nimeni dimensiunile burdufului? am auzit ca sar putea potrivi cel de la twingo daca stie cineva lasati un pot va rog
|
--------------------
Renault
2001
- HD-08-HOG
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Eu am planetara din dreapta in cutie dar nu stiu ce anume trebuie sa masor...o sa ma uit sa vad daca e vreun cod pe burduf dar nu cred.
Daca as gasi un burduf as avea o planetara noua. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
MACA |
![]()
|
Nimeni nu mai zice nimik de burduf?
![]() |
--------------------
Renault
2001
- HD-08-HOG
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 632 Joined: 10 August 07 From: B u c u r e s t i ![]() |
nimeni???ati cumparat toti planetare???pt un burduf???!!!am si eu nevoie pe partea stanga
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
R_1_9 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 28 March 10 ![]() |
A schimbat cineva burduful de cauciuc (care este prins de cutia de viteze prin 3 suruburi) de la planetara stanga (partea soferului) ?
|
--------------------
Renault
Laguna 2, 2003/1.9 dci 120 cp Privillege
Laguna 3, 2015/2.0 dci 180 cp 4Control
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Mergeti la service ,dati planetara jos si inlocuiti burduful .Eu am schimbat ieri capul de planetara si manopera a fost 50 lei ,si la schimbat burdufu tot atata ar lua cred ,ca e aceeasi munca .Aveti grija sa nu intre mizerie si apa pe acolo ,ca la mine a fost sarit colierul si miam dat seama prea tarziu ,dupa ce se stricase ...
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 632 Joined: 10 August 07 From: B u c u r e s t i ![]() |
pai mergem ...dar nu aveam burduf....tu de unde ai luat burduf de planetara pe partea soferului..???
This post has been edited by AdrianoBoy: 2 Jun 2011, 23:38 |
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Mia dat planetara cu tot cu burduf ,coliere ,vaselina ...
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
R_1_9 |
![]()
|
Irish, presupun ca la tine este vorba de planetara din partea dreapta ( a pasagerului) ?
This post has been edited by R_1_9: 3 Jun 2011, 12:42 |
--------------------
Renault
|
|
Irish |
![]()
|
Nunu ,pe partea stanga ,la sofer .Da are vreo importanta ??
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
145 - burduful stanga la cutie
150 - manopera la reprezentanta acum am venit de acolo ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
R_1_9 |
![]()
|
Cam cat dureaza operatiunea ? Necesita si schimbul uleiului din cutie?
|
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:38 |