Pentru CASA
![]() ![]() ![]() |
Pentru CASA
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Avand in vedere ca sunt in cautarea unui proiect de casa, iar acest topic se refera in general la Case este pe forum un arhitect care poate sa ma ajute in aceasta privinta ?
|
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Pai eu sunt arhitect, doar ca locuiesc in iasi...acum ramane de vazut cum ne intelegem...
![]() |
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Am revenit cu probleme noi
![]() Ce pareri aveti despre montatul caditei de dus? Problema este ca ea a venit la pachet cu doar 2 suporti (2 picioruse reglabile) de plastic in care nu am incredere ca pot sustine in timp indelungat greutatea mea (aproape 80 kg) plus sa zicem vreo altele 50-60 kg ![]() Acum serios vorbind, avand in vedere ca, in afara de suporti, sub cadita e gol, poate fi o problema. Deocamdata, am umplut tot acel spatiu cu polistiren extrudat de 2 cm. Aveam deja mai multe bucati ramase pe care le-am taiat in fasii la nivel cu cadita. Intre bucatile de polistiren, ca sa nu cada sau sa se miste atunci cand intorc invers cada ca sa o asez, am pus putina banda dublu-adeziva. Am mai luat si niste spuma poliuretanica, pentru umplerea golurilor. Deocamdata am lasat cadita deoparte cu polistirenul infipt sub ea. Vi se pare o solutie buna? A facut cineva altfel? Multumesc pentru orice sfat. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
UP UP UP.. canal cablu de culoare NEGRU gasesc pe undeva? tre sa trag firele pt boxe si se vad urat lasate libere.. iar pe jos am gresie neagra si o plinta de cam 8cm la fel neagra deci alb pica din start
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@ Semit : am cautat si eu vara asta si pass - nici o sansa. Pana la urma am rezolvat problema cu un canal alb, pe care am lipit cu multa grija banda izolatoare neagra lata foarte bine intinsa - a fost nevoie de doi oameni pentru 10 m de canal, dar a iesit bine
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
cuculean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 June 07 From: Deva ![]() |
Si eu am mai facut o chestie de genu, dar pe alta culoare si cu folie adeziva la metru; m-am distrat un pic pana am taiat si lipit folia, dar a iesit OK.
|
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
baieti mie dupa ce sting becurile,incepe unu sa imi dea "flasuri" iar daca il scot o ia asa altul.firele trebuie sa aiba o anumita grosime sau sa schimb lustra asta?
Attached thumbnail(s) 200120102348.jpg ( Size: 318.45k ) Number of downloads: 968 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Ca sa scapi de aceasta problema,trebuie eliminat becul mini neon din intrerupator,ii decuplezi un fir,si scapi de problema.(lustra nu are nici o problema)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
multumesc.o sa desfac pe zi sa tai firul
![]() |
--------------------
Renault
2005-Privilege / 2014
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Nu te grabi sa scoti beculetul din intrerupator! Din cate vad e vorba de becuri ecologice, adica minituburi de neon, asa ca pot sa apara descarcari reziduale. Totusi, fa si un test cu lampa deconectata - se poate scoate usor firul din contact si poti sa il pui la loc daca nu merge.
This post has been edited by pcs: 20 Jan 2010, 21:36 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
semit |
![]()
|
parerea mea.. becul din intrerupator e buba
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 3 Jan 2010, 15:29) UP UP UP.. canal cablu de culoare NEGRU gasesc pe undeva? tre sa trag firele pt boxe si se vad urat lasate libere.. iar pe jos am gresie neagra si o plinta de cam 8cm la fel neagra deci alb pica din start abia acum am vazut, scuze, in hornback pe la cabluri electrice gasesti. Ori negre ori semi-opac. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Privilex |
![]()
|
@rcosmin,semit: becul din intrerupator a fost beleaua,l-am scos azi si nu mai face.multumesc inca odata
|
--------------------
Renault
2005-Privilege / 2014
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut zilele trecute pe discovery niste jaluzele cu eficienta termica/energetica. Geamul nefiind la fel de izolat ca un perete ( chit ca e termopan ) vara pierde racoare, iar iarna caldura. Designul e cat se poate de simplu in loc de palele acelea de plastic/aluminiu pe care le stim cu totii sunt niste bureti ( nu mai stiu denumirea exacta, dar semana cu niste bureti ) care nu lasa aerul sa treaca spre fereastra.
Intrebarea e: daca a vazut cineva pe undeva asa ceva in RO? Tot ce am gasit eu pe internet a fost pe un site al unui magazin de bricolaj niste jaluzele ca cele din ikea numai ca au o sina pe rama ferestrei izoland cat de cat, dar ma cam indoiesc de eficienta termica ![]() This post has been edited by rtBK: 12 Jul 2010, 09:30 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Sunt sucarit rau.
Am turnat sapa autonivelanta in sufragerie. Vorba vine sapa Ieri am pus 7 saci de 25 kg ....Autoliv, facuta la Timisoara. Doar asta am gasit la Bricostore. Acum vreo 2-3 ani cand am turnat in restul casei am pus Thomsit (Henkel). Asta mi s-a parut scumpa atunci insa chiar a fost foarte buna. Am rasturnat-o din vasele unde o preparasem si s-a dus singurica in toate colturile fara sa o ajut cu nimic, farar trafalet din ala cu tepi...nimic. A doua zi puteam juca biliard, asa de fain si de dreapta a iesit podeaua. Asta cu care am dat ieri s-a intins cceva mai greu desi am pus cantitatea maxima de apa specificata pe sac. Am ajutat-o cu un faras. In sfarsit s-a intins pana la urma destul de bine. Cand ma duc dimineata sa vad minunea am ramas cu gura cascata. Toata sapa era plesnita si fisurile erau ca o panza de paianjen. Am respectat intocmai procedura, nu am pus pt prima oara repet, am dat cu amorsa regulamentar, suprafata curata, nimic deci in neregula. m-am dotat si cu trafalet din al cu tepi si am dat si cu ala sa iasa bulele. Nici macar nu a fost prea cald ca pe sac scria ca se poate turna pana la max. 35 de grade. Chestia e ca nu se misca totusi si gandind ca fisurile sunt doar la suprafata m-am dus sa mai iau sapa sa mai pun cativa mm peste asta ca sa fie ok si sa nu evolueze plesniturile aleea sub parchet. Zis si facut. De data asta am luat Ceresit, alaturi era si Thomsit insa era la 85 lei sacul, mai mult decat dublu, asa ca am ramas la Ceresit. Greseala fatala! O fac si pe asta, pun apa la limita maxima (6 litri pe sac). Bag mandrina in priza, amestec cu dracia aia, o las un pic, iar amestec...totul dupa indicatii. Cand o torn, iar raman cu gura cascata. Asta nu prea se autonivela. Am dat cu gletiera din aia cu dinti sa o ajut. Nimic, numai valuri a iesit. Era prea moale ca sa poti sa o lucrezi ca pe o tencuiala si prea tare ca sa curga mai bine si sa se niveleze singura cum ar trebui. Acum nu stiu ce drac sa ma fac. M-am zgarcit la tarate dar chiar nu banuiam ca astia vand niste mizerii pe post de sapa autonivelanta. Cand am pus Thomsit-ul ala chiar ma minunam de cat de bine s-a intins. This post has been edited by Dan73: 23 Aug 2010, 00:05 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 22 Aug 2010, 22:51) [...] Asta cu care am dat ieri s-a intins cceva mai greu desi am pus cantitatea maxima de apa specificata pe sac. Am ajutat-o cu un faras. In sfarsit s-a intins pana la urma destul de bine. Cand ma duc dimineata [...] Toata sapa era plesnita si fisurile erau ca o panza de paianjen. Esti sigur ca ai pus suficienta apa? Sa nu cumva apa sa fi fost specificata pentru 1kg, o galeata sau ceva de genul si tu sa fi pus pentru o cantitate mai mare... Poate tocmai ca stiai ce ai de facut, sa nu te fi grabit cu citirea instructiunilor. Fisurile sunt datorate deshidratarii. Ca si la beton sau mortar, intarirea se face prin evaporarea apei datorita unor procese chimice. Daca apa se evapora prea repede (fie din cauza ca-i putina fie din cauza ca-i prea cald, fie din cauza vreunui accelerator de priza - varul de exemplu in cazul mortarului) apar tensiuni in material si crapa. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Am pus cantitatea maxima de apa specificata pe saci si sunt convins ca nu am gresit.
Ma gandesc ca fabricantii nu au turnat niciodata produsul pe care il fabrica pt ca in mod clar trebuia mai multa apa in cazul sapei Ceresit. Pe saci chiar era scrisa o atentionare precum sa se respecte cu strictete cantitatile de apa prevazute. Sapa Ceresit a iesit prea tare ca sa se intinda. Prima s-a intins mult mai usor insa a crapat si erau 27 de grade in casa, destul de mult sub limita maxima prevazuta pe eticheta (35). Probabil ca un ingredient anume era doar cu numele in omponenta sapei. Am rezolvat luand o sapa mult mai ieftina speciala pt strat subtire, punand peste cantitatea de apa recomndata cu mai bine de un litru pe sac. In felul asta s-a intins foarte usor si a umplut toate denivelarile anterioare. S-a uscat mai greu insa a iesit cat de cat carpeala. Altfel ar fi trebuit sa aduc niste baieti cu o freza din aia sa scot tot. Necazul e ca sapa a ajuns la aproape 15 mm. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Eu am luat acum cateva luni sapa din Obi, pentru o camera Baumix si a iesit super ok si pentru restul mansardei (unde aveam de acoperit denivelarile placii de beton) ceva cea mai ieftina, StrongPlus facuta de Freestar parca.
Prima galeata am facut-o cam tare ca la fel nu s-a intins, desi pusesem nitel peste cantitatea maxima de apa. Asa ca dupa am pus cu 2l de apa peste si a mers bine. Nu am acut amorsa, nimic si totusi a prins bine (am pus parchetul abia acum, dupa 3 luni si sapa nu e crapata.) Iar de planeitate, eu am folosit placile de extrudat subtiri (de 5 mm) din Dedeman, ca suport pentru laminat. |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
semit |
![]()
|
are cineva o cunostinta la RCS/RDS.. Digi? Vreau un abonament complet pentru televiziune HD- internet in Bucuresti.. si pe internet informatiile sunt vagi iar in magazine.. slabuta pregatirea consultantilor..
This post has been edited by semit: 10 Jan 2012, 16:59 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
era unu'pe forum care se batea cu pumnu'n piept ca e cel mai tare...cauta pe la bursa...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
QUOTE(semit @ 10 Jan 2012, 17:59) are cineva o cunostinta la RCS/RDS.. Digi? Vreau un abonament complet pentru televiziune HD- internet in Bucuresti.. si pe internet informatiile sunt vagi iar in magazine.. slabuta pregatirea consultantilor.. Iti trebuie decodor HD. Platesti lunar 20 lei chiria si primesti vreo 10 -12 canale. Acesti 20 se adauga la tipul tau de abonament de tv. Ce alte detalii te intereseaza? |
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
semit |
![]()
|
un abonament pentru 3 televizoare din care 2 sa prinda HD, internet-wireless in casa prin router RDS/Digi sau cum s-o chema si stick pentru internet mobil.. telefonia nu ma intereseaza
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Semit, daca esti abonat RDS poti prinde canalele HD si fara decodor. Televizorul pe care il folosesti trebuie sa aiba decodor DVB-C. Eu am un lg de 82 si cu el prind canalele HD. Vezi ca trebuie sa umbli in meniul televizorului sa selectezi tara ca fiind Finalanda. O sa caut site-ul care m-a ajutat pe mine si o sa ti-l trimit pe PM.
P.S. Le poti receptiona doar pe acelea necodate. This post has been edited by Bejenaru Ionut: 10 Jan 2012, 20:50 |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Vreau si eu link-ul te rog.
|
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
QUOTE(Bejenaru Ionut @ 10 Jan 2012, 20:48) Semit, daca esti abonat RDS poti prinde canalele HD si fara decodor. Televizorul pe care il folosesti trebuie sa aiba decodor DVB-C. Eu am un lg de 82 si cu el prind canalele HD. Vezi ca trebuie sa umbli in meniul televizorului sa selectezi tara ca fiind Finalanda. O sa caut site-ul care m-a ajutat pe mine si o sa ti-l trimit pe PM. P.S. Le poti receptiona doar pe acelea necodate. pai da nu poti sa vezi HBO ... ![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Postez aici link-ul care m-a ajutat sa configurez televizorul pentru a putea receptiona csnslele digitale.
http://inromaniasepoate.blogspot.com/2010/...ds-digital.html |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
horyc |
![]()
|
Multumesc.
|
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
semit |
![]()
|
desi am doar DVB-T fara DVB-C incerc..
![]() merge perfect pe 2 LG ![]() unde sa trimit bradutul de mai jos? ![]() china-christmas-tree2.jpg This post has been edited by semit: 11 Jan 2012, 18:20 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:40 |