o mare dilema
![]() ![]() ![]() |
o mare dilema
intudose |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 3 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
2001/2007/privilege/initiale
|
|||
btr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 27 January 08 ![]() |
contact romeo3108ro pe yahoo mess
|
--------------------
renault
11
1980
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(intudose @ 19 Sep 2008, 21:06) astazi m-am apucat sa schimb cureaua de distributie,am desfacut tot,am scos cureaua veche si acum nu mai reusesc sa pun cureaua la punct deoarece roata dintata a pompei de injectie nu are semn pe ea...mentionez ca motorul a fost sarit de la punct in urma ruperii curelei de accesorii..daca are cineva vreo idee.... are legatura cureaua de accesorii cu cureaua de distributie? in afara de arbore....,in cazul ruperii nu cred ca ar afecta distributia (cureaua de accesorii) Attached thumbnail(s) distributie.jpg ( Size: 112.02k ) Number of downloads: 97 acces.jpg ( Size: 97.14k ) Number of downloads: 96 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Injectia este common rail, pompa de injectie doar baga presiune in rampa comuna, nu trebuie pusa la punct.
Mi-a cam stat inima in loc, si eu trebuie sa schimb cureaua de accesorii, chiar am observat cu o laterna niste mici fisuri pe partea cu canale. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
intudose |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 3 January 08 ![]() |
nu are nici o legatura cureaua de accesorii cu cea de distributie,dar in cazul meu o bucata din cureaua de accesorii a fost agatata de cea de distributie si a cauzat deplasarea de la punct..+ca mi-a rupt si pana de la roata dintata de pe arborele cu came.....asa ca pune mana si schimb-o pana nu patesti la fel
|
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
2001/2007/privilege/initiale
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 04:08 |