Schimb necesar de piese?, sfat
![]() ![]() ![]() |
Schimb necesar de piese?, sfat
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Eu am luat ulei Elf 5w40 si motorul parca merge mai silentios decat cu 10w40 ... Comparatia Elf - Castrol nu prea are un rost mai ales ca uleiul sintetic de la Elf e la acelasi pret cu Magnatec daca nu mai ieftin si nici nu e recomandat de producator ... Pret Carrefour Elf 5w40 -109 ron. Referitor la filtru de aer eu am 30k cu el(comform cartii service) si arata foarte curat
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
intervalele de schimbare ale filtrului de aer variaza de la zona la zona, Ca sa nu mai spun de la tara la tara.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
QUOTE(Johnny78 @ 21 Jan 2009, 09:53) Mi-am schimbat parerea despre ELF 10W40, de cand am constatat ca e facut in Romania. Trec pe ELF sintetic...frantuzesc tocmai de aceea v-am tras si io de limba in alt topic...si tocmai de aceea am optat pentru mobil1 (la papuc-1.9D- il folosesc de la 60.000km..in prezent 167.500km) |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Faptul ca e fabricat in Romania influenteaza cu ceva ? Pe mine ce m-a deranjat a fost ca am cumparat 6 bidoane acelasi ulei si 4 aveau un tip de capac si 2 alt tip.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
cel putin pentru mine conteaza daca e facut la noi sau in alta parte. nu am amintiri placute legate de lubrifiantii romanesti...cu exceptia seului de oaie.
![]() |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
lubrifiantii romanesti nu sunt buni nici sa lubrifiezi balamaua de la usa bucatariei daramite un motor...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Teoretic nu ar trebui sa fie vreo diferenta ,dar practica ne-a invatat multe
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu stiu ca Elf 10E40 se imbuteliaza numai la Lubrifin... dar ma rog... acolo se fac si uleiurile Total care pleaca mai departe pt. Peugeot si Citroen in toata lumea... nu v-ati mai cumpara Mercedes pt. ca are instalatia electrica facuta in Romania? sau credeti ca cei din afara nu cumpara VW ca turbinele se fac la Bucuresti?? Nu cred...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
B o g d a n |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 17 December 08 ![]() |
Mai bine in Romania decat in China.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
1,9-2001-120 cp
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ai si tu dreptate, dar cum se face ca mi-a papat 2 litri de ulei in 200 de km cu elf pus dde la Serus si de atunci nu mai are nici o treaba. Sa fie pentru ca am trecut pe sintetic?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Adi R5 |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 22 Jan 2009, 12:08) Eu stiu ca Elf 10E40 se imbuteliaza numai la Lubrifin... dar ma rog... acolo se fac si uleiurile Total care pleaca mai departe pt. Peugeot si Citroen in toata lumea... nu v-ati mai cumpara Mercedes pt. ca are instalatia electrica facuta in Romania? sau credeti ca cei din afara nu cumpara VW ca turbinele se fac la Bucuresti?? Nu cred... inseamna ca de aia se mai aprinde cite una... ![]() |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Nici macar Mercedes nu le mai face ca pe vremuri... cu extinctor si alea...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
william |
![]()
|
Daca motorul consuma la 1000 km mai mult de 300 ml cu 10w40 , uleiul sintetic nu e recomandat ... Tot elf 10w40 de preferat fabricat intr-o tara cu peste 10 autostrazi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
|
|
Johnny78 |
![]()
|
o sa trec pe sintetic dupa o verificare la sange a motorului
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 12:19 |