Vreau turbina...., Am nevoie de turbo
![]() ![]() ![]() |
Vreau turbina...., Am nevoie de turbo
Kmcoio |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 4 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privillege
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Se aude cumva un soi de carait?
Ar putea fi TRS-ul In sarcina da drumul la supapa pt a cobora tija si caraie. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Kmcoio |
![]()
|
Si unde se gaseste TRS-ul asta? presupun ca nu e ciuperca aia de pe turbina, nu? si cam ce fel de carait face? ca daca ar fi dracia aia, as schimba-o rapid, ca presupun ca nu e asa de scumpa, nu? poti pune o poza sau o schema cu amplasamentul draciei asteia?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privillege
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Cum te uiti la motor se afla in partea stanga sus.
Are o mufa si doua furtune. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
De la ciuperca
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
Kmcoio |
![]()
|
Si cum o pot "dezactiva"? sau cum pot sa verific daca asta e aia care caraie sau nu...doamne, as muri de fericire sa fie dracia asta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privillege
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Cand stai pe loc si accelerezi caraie?
Daca da e simplu: ridicai capota si pui pe cineva sa accelereze. Daca caraie TRS si pui mana pe el il simti ca vibreaza. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
$$ilvviu |
![]()
|
Ai mai rezolvat ceva?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Lamuriti-ma si pe mine....
Daca turbina e pe duca cand turez motorul pe loc trebuie sa scoata fum?....ce culoare trebuie sa fie? Eu daca o turez nu scoate niciun fel de fum. La mine daca scot mufa de la debitmetru nu se schimba nimic, nici pe bord nu apare nimic si cel mai important nici pe tester ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
mucii_salbatici |
![]()
|
![]() Membru marunt Group: Members Posts: 79 Joined: 28 September 07 From: Brasov ![]() |
Kmcoio, ai vandut masina?
|
--------------------
.
Ex Laguna II
2002 Expression 1.9 dCI 79 KW
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
QUOTE(Kmcoio @ 28 Sep 2008, 12:07) E greu de identificat.... se aude numai in sarcina si se aude undeva in dreapta, in zona pasagerului... mi-au zis ca e posibil sa fie ceva pe la distributie, dar nu cred...de asemenea, suspectez si un injector...nu stiu cum sa le testez...oare daca le scot mufa la cate unul pe rand, se intampla ceva? poate il detectez pe bulangiul cu probleme:))) Daca zgomotul se aude numai in sarcina in treptele inferioare ar putea fi suportul de la motor din dr cel de sus. Suportul respectiv care se prinde pe tampon are o bucsa de cauciuc pe care se prinde bieleta antirasturnare sau anticuplu . Da jos capacul de la motor si vezi daca nu atinge bieleta aceea metalica de suportul de aluminiu Am vazut pina acum trei cazuri cu problema asta Bafta |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
bogdo75 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 July 08 ![]() |
Salut! Si mie mi-a picat turbina (R Meg 2004 1,5 dci 60kw). Eram intr-o depasire pe la 3000 si ceva de ture si pac , pauza putere in motor. Am dat-o jos si surpriza, blocata. Am desfacuta si doua pale erau rupte. Motivul? Dilema ca nu-s impatimitul turatiilor excesive si nici al mersului subturat. Acum caut s-o reconditionez sau sa iau alta sh caci noi sunt ale racului de scumpe.
![]() |
--------------------
renault
megane
2004
- hd75abc
|
|
cristi123 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 13 August 08 From: CLUJ NAPOCA ![]() |
Dupa ce am ramas in weekend fara turbina (a luat-o pe ulei si ne-am speriat de nu-i drept - turata la maxim si mult fum, sperietura...am reusit sa o oprim de la baterie), am facut multe cautari, si am dat de o firma din ploiesti care vinde cu 400 de euro, turbina noua garrett. Am insistat si am intrebat daca e reconditionata si a zis nu..e fabricata in ro si e noua. Au si second originale si le vand la acelasi pret. Chiar se poate sa fie noi fabricate in ro?
Pe bord am 110 000 km, daca s-a dus turbina acum, oare sa nu fie km reali? Am adus-o personal de la nemti.. |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dci 120cp 2002 Privilege
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Se fabrica turbine Garett la fosta Turbomecanica in Bucuresti.
Nu dai si tu coordonatele firmei (un link ceva) care zici ca vinde turbine noi? Ca am si eu un pic de joc la ax si ma pregatesc sufleteste si materialiceste de schimb. Ce ma mira e ca cele scoase de pe masini sunt la acelasi pret cu astea noi. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cristi123 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 13 August 08 From: CLUJ NAPOCA ![]() |
Din pacate nu am retinut numele firmei, maine vine prin curierat si am sa stiu atunci...mi-au zis ca-s facute la Brasov si garantie imi ofera 6 luni , oare iau teapa?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai la Brasov sunt ceva firme care reconditioneaza turbine vechi. Eu nu am stiinta sa se fabrice turbine noi la Brasov.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
cristi123 |
![]()
|
intretimp am fost sunat ca au fost date toate si nu mai au sa-mi trimita...am incercat la doua societati de reconditionare din Brasov, una mi-a spus ca e rupt tot inauntru si nu se poate repara, la a doua costa 400 de euro ceea ce mi se pare mult...alte variante?
9 Sep 2009, 16:00: la Constanta mi s-a zis 500 de euro...se pare ca salta preturile peste noapte la reconditionari... 9 Sep 2009, 16:09: Turbinar e meseria viitorului... This post has been edited by cristi123: 9 Sep 2009, 16:09 |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
BuNeL_u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 22 April 09 ![]() |
salut la toata lumea. cred ca si eu am aceeasi problema la TRS . acesta poate fii reparat sau ? ce rol are ?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Expression Check Length
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Pai ce problema ai la TRS?
E ars? Se repara, numai ca trebuie sa ai rabdare sa il reglezi. aaaa.... sa nu uit..... si un laptop pe care sa vezi presiunea ar fi indicat, il reglezi mai repede. This post has been edited by $$ilvviu: 27 Sep 2009, 05:57 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:26 |