Modificari, Vreau sa pun proiectoare
![]() ![]() ![]() |
Modificari, Vreau sa pun proiectoare
Klaudel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
MeganeI
2001
|
|||
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Cu siguranta se poate lega. Du-te la un service autorizat ca sa ti seconfirme ca se poate. Daca primesti confirmarea, ai de ales. Fie te duci la un meserias, fie o lasi pe mana celor de la service. Poti chiar sa montezi si neoane pe dedesupt.....
Bafta! P.S.: sa revii cu detalii/poze (eventual inainte si apoi dupa operatiune) |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
makelele |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 1 April 08 From: constanta ![]() |
sal mi`am luat si eu un megane 2 nou...Expresion din paCAte nu are proiectoare...ma poate ajuta cineva?eu sunt din cta....as vrea niste preturi si unde pot gasi ...si daCA le pot monta chiar eu anticipat
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
- B 83
2008 / Expresion 1.6 16v
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
la Vitan 1 mil bucata.. la dealer in CT 2.5 mil bucata... succes si invata sa scrii in limba romana literara
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu revin la o problema pe care am expus-o si pe alte topicuri similare. Dat fiind ca eu am Megane 2.1, pe langa proiectoare imi trebuiesc si suporti. In Vitan, pe unde am intrebat aveau numai proiectoare. Aveti idee unde pot gasi suporti la un pret decent?
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
dezmembrari...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 02:33 |