Videoproiector+tv tuner extern, sau tv cu LCD???
![]() ![]() ![]() |
Videoproiector+tv tuner extern, sau tv cu LCD???
elro |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Hai sa-ti spun eu cum e cu proiectorul. E ceva frumos de avut, cand il folosesti de cateva ori, sa vezi un film, etc... Dar, nu e ceva practic. Nu il poti deschide ca pe TV, dureaza, apoi cand il inchizi, la fel...
Deci daca vrei sa ai un "mini-cinema" sa-l deschizi de cateva ori pe luna, cand ai de vazut un film sau un meci, sigur, e misto rau. Dar niciodata nu va inlocui un TV... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
ma mai gandeam sa incastrez in usa glisanta un tv LCD dar este prea gros,sau macar un monitor de pc de 22",dar cum fac cu alimentarea
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Monitor de 22 ??? Ala mi se pare mic si pentru un comp unde stai aproape de el...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mie-mi place cu video proiector
![]() Cu exceptia faptului ca e putin cam zgomotos, sa ai diagonala de 2m e foarte misto ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
A l e x |
![]()
|
De misto, e misto, dar nu e practic
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
elro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, si mie mi se pare acum mic 22" wide, dar am fost la un amic care avea un 17" normal, iar ala imi parea mic rau de tot
![]() Iar laptopul de 15" 4:3 e extrem de mic ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu am avut laptop de 15 si acum am de 12, ca imi trebuia ceva mai usor si mai lejer.
![]() Evident ca nu vad filmele la laptop, n-am niciun film pe el. |
--------------------
-
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
Sa vezi distractie pe eeepc
![]() |
--------------------
DS
5H
|
elro |
![]()
|
referitor la problema mea
![]() ![]() pana la urma as renunta la videoproiector din cauza zgomotului,dar stau si ma gandesc cum sa introduc un LCD in usa glisanta,cand toata grosimea profilului de aluminiu este de 4-5 cm(si mai are si o forma ciudata) si cum fac cu alimantarea,cu mufele de semnal etc? usa trebuie sa gliseze ![]() This post has been edited by rcosmin: 13 Sep 2008, 08:00 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mobila o cumperi de-a gata, sau o faci pe comanda?
Daca o faci pe comanda, ma gandesc ca ti-ar putea face 'mesterii' un sistem glisant ceva si pentru televizorul LCD. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
R19/16v |
![]()
|
Dar tu crezi ca LCDului ii va face placere sa fie trantit de cateva ori pe zi?
|
--------------------
DS
5H
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce legatura are cu trantitul? Ar putea spre exemplu sa-i faca un suport glisant in fata in asa fel incat sa-l dupa stanga/dreapta, sau eventual sus/jos, nu trebuie trantit. Nu stiu, nu am o solutie anume, dar ma gandesc ca daca-si bat capul, gasesc ei ceva. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
elro |
![]()
|
impropriu spus mobila
![]() Pana la urma cu fixatul,am mai analizat situatia...as rezolvao intr-un fel sau altul,dar cum ramane cu glisarea de la un cap la altul?(pt ca este exact usa din centru si ea se va duce si stanga si dreapta) ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
de regula usa din mijloc se monteaza pe fata. tu o vei monta pe spate intre celelalte doua usi. in acest fel poti monta LCD-ul in usa, pe spate facand un mic suport. ai grija la distanta dintre usa si rafturi sa nu ajunga tv-ul cand culisezi in ele!
cablurile de alimentare le montezi sus faci un sistem culisant astfel: un cablu pe care montezi niste verigi de care fixezi cablul. cand vei deschide usa cablul,de alimentare + tv, se va strange culisand pe cablul,vergeaua,de metal. exact ca la perdea. daca ai priza pe peretele cu dulapul, prelungitor gaura in dulap,jos, montezi o priza PT pe dulap si te alimentezi.aici te mai orientezi tu! cu respect. |
--------------------
renault
megane 2
- xx.xx.xxx
2007 1.6-16v Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
elro |
![]()
|
QUOTE(yanyu @ 13 Sep 2008, 20:02) de regula usa din mijloc se monteaza pe fata. tu o vei monta pe spate intre celelalte doua usi. in acest fel poti monta LCD-ul in usa, pe spate facand un mic suport. ai grija la distanta dintre usa si rafturi sa nu ajunga tv-ul cand culisezi in ele! cablurile de alimentare le montezi sus faci un sistem culisant astfel: un cablu pe care montezi niste verigi de care fixezi cablul. cand vei deschide usa cablul,de alimentare + tv, se va strange culisand pe cablul,vergeaua,de metal. exact ca la perdea. daca ai priza pe peretele cu dulapul, prelungitor gaura in dulap,jos, montezi o priza PT pe dulap si te alimentezi.aici te mai orientezi tu! cu respect. nu mi-a trecut prin cap sa montez usa din mijloc pe a doua sina de glisare si celelalte doua pe prima sina,asta presupune ca la usa din mijloc montata pe a doua sina sa ii pun 2 opritori si sa o fac sa culiseze doar intr-un singur sens,cu fixatul LCD-ului in usa glisanta o rezolv,cu alimentarea...o sa calculez cata sina de perdea imi trebuie ,sina va fi montata in sifonier,firele vor pleca pe usa in sus pana la sina,le voi ancora de "carligele"de la sina cu spatiu intre ele...ms de idee yanyu ,chiar nu mi-a trecut prin cap asa ceva ![]() ![]() Momentan inca imi fac calculele ,profilele de AL+oglinda+mana de lucru ma costa cam 1500 lei,la care se mai adauga rafturile in sifonier(as vrea sa le fac din BCA in care sa pot sa ancorez bine barele de inox pt umerasele cu haine+lambriul cu care o sa imbrac BCA-ul(ma mai gandeam sa fac rafturile din rigips sau pal ![]() ![]() ![]() This post has been edited by rcosmin: 14 Sep 2008, 16:58 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
te asteptam!
spor la treaba! |
--------------------
renault
megane 2
- xx.xx.xxx
2007 1.6-16v Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 09:26 |