AJUTOR URGENT APA FIERBE NUMAI LA RELANTI, FIERBE APA
![]() ![]() ![]() |
AJUTOR URGENT APA FIERBE NUMAI LA RELANTI, FIERBE APA
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
Shaggy_yo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
johny nu am cautat inca chiuloasa.....am vazut pe net..una...vindea nenea cu 8 mil...dar nu stiu ce o fi de capul ei...am luat ieri chiuloasa de la nenea mecanic.are undeva pe langa supapte doua GAUROAIE nu imi pot ecplica cum au ajuns acolo ca doar a mers 8 mii si deodata...?a zis ca joaca supapele ca trebuie schimbat nu stiu ce la ea si in fine.am vb cu alt nene la buc si mi-a zis ca face el tot + proba si costa undeva la 100 E max 150.sa il sun pe parvulesc luni.....si sa vedem ce zice...si daca nu se poate....o fac p-asta sa mearga cat de cat...si o "marit" repede si s-a terminat cu laguna....trec la alta marca......
nr lu parvulescu e 0722343072 sau0722343042 ? This post has been edited by Shaggy_yo: 9 Nov 2008, 00:11 |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
2002 Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 02:58 |