C.F.R. Cluj in Liga Campionilor, Uite ca s-a intamplat si asta...
![]() ![]() ![]() |
C.F.R. Cluj in Liga Campionilor, Uite ca s-a intamplat si asta...
Bacu |
![]()
|
||
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
||
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe zi ce trece observ ca am multi bizoni in lista de mesenger.
Am dat drumul mai devreme la mes si am gasit printre mesajele offline si cel de mai jos, din partea unui oarecare din Cluj. Nu l-am cunoscut personal, dar se pare ca cei de acolo nu impartasesc eventualele bucurii ale echipelor din capitala... QUOTE stef (17.09.2008 00:32:59): cfr cfr fortza cfr..........m*ie steaua m*ie steaua hei hei 5-0 sa va ajute dumnezeu ![]() ID de mes: fyamicer Poate trebuia postat la Steaua in Liga Campionilor dar m-am gandit sa-l pun aici... De ce ? Toti cu care am vorbit aseara si azi dimineata in legatura cu victoria CFR-ului nu au avut decat cuvinte de lauda, iar majoritatea sunt stelisti... dar ma rog, atata putem atata facem. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Flamingo...nu trebuie sa te mire...asta este nivelul de cultura..am si eu un vecin vis a vis de mine care iese pe geam si urla cand marcheaza o echipa impotriva stelei (el este dinamovist,scoate steaguri cand joaca dinamo etc)..Si in seara asta o sa iasa daca macheaza Bayern..ce sa le faci...daca atat îi duce capul..
|
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca stiti reclama aia la nu stiu ce bere cand se duce unul la buda iar amicii lui striga "Gooolll"...
Cand si-a furat-o Steaua rau de tot in urma cu vreo 2 ani, eram si eu precum cel din reclama... la... buda. Cand am auzit in tot cartierul "goooll", nu stiam cum sa termin mai repede, si apoi... stiti senzatia aia cand te opresti brusc.. In fine. Cand ajung a temeblizor, ce vad ? 2-0 pentru aia... MHY, stai in Berceni cumva ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
uitati ca aseara boul de muresan a spus ca vine sa se apere la roma si ca o sa incerce sa nu isi bage mingea in poarta???
asta a fost ... de ... shit.gif |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
Poza de la meci...
Amprimit-o de la un prieten care a fost la stadion. Cica nu au fost 400-500 de romani cum au spus la TV ci maxim 200. In fine. Ah, si biletul... a costat 15 euro, dar erau si la 215 euro la loja sau ceva in genul asta... Oricum, pentru muritorii de rand de acolo, a fost mult mai ieftin decat la noi. Cine vrea originalul, sa dea un semn. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
florin_pch |
![]()
|
![]() membru cu permis Group: Members Posts: 31 Joined: 3 November 06 ![]() |
Pe gsp scriau ca au fost 15.000 de romani =))
|
--------------------
Renault
Megane 1
- B-23-WZK
2000 Classic
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nicidecum...
Tipul a stat langa galerie... si i-a numarat "din ochi". ![]() Inca o poza unde se poate vedea mai bine stadionul. Noi cand dreaq vom avea asa ceva ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 18 Sep 2008, 13:01 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Se poate sa imi dai si mie originalul de la poza 2?
![]() Si vom avea si noi stadioane de genul acesta cand altii vor avea ceva mai bun. Sau cand se vor baga bani in stadioane si centre de pregatire. Numai bine. ![]() This post has been edited by alex.vano: 18 Sep 2008, 13:48 |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
Flamingo |
![]()
|
Da-mi o adresa de mail pe PM si se rezolva.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Trimis PM
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Daca joaca la fel de frumos cum au procedat cu romanii au sanse sa faca macar un egal cu britanicii....
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
alex.vano |
![]()
|
Hai mai bine sa ii bata.
Daca joaca la fel ca in primul meci, vorba ta, dar si cu ceva noroc, .... HAI CLUJ !!! |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
Flamingo |
![]()
|
La ce ora e meciul ? N-am timp sa caut pe GSP...
![]() Merci. P.S. @Abramovici... MUCLES bre, aici esti in Romania ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ce meeeci
jos palaria pt cluj |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
WOW!!!
![]() ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pacat...cu putin noroc puteau sa si ii bata. Bravo lor oricum pentru joc. Adevar graiesti domnu' j.d...joc cu mintea, dar pentru ca o au.
This post has been edited by dan73205: 1 Oct 2008, 22:40 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Inca un meci frumos facut de CFR...bravo lor !!!! 4 puncte in CL nu este rau deloc...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
florin_pch |
![]()
|
![]() membru cu permis Group: Members Posts: 31 Joined: 3 November 06 ![]() |
sunt pe locul 2 in grupa. din urna valorica a 4-a. nu ca nu e rau...e formidabil pentru ei. desi s-au aparat, mi s-a parut o demonstratie de joc in echipa fantastica. nu-mi amintesc ultima data cand o echipa romaneasca a afisat un fotbal atat de inchegat si frumos din punct de vedere strategic si al asezarii in teren. ca suturi la poarte si centrari am tot avut. dar cand ii vezi pe baietii astia de la cluj cum dubleaza, cum scot mingea pe contraatac si tin capul sus 90 de minute...a fost un meci de CL. tot respectul pentru curajul cfr-ului.
ca o gluma, sper sa nu se supere nimeni dar am primit mass si mi s-a parut amuzant: "Bravo Ungaria" ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1
- B-23-WZK
2000 Classic
|
|
Flamingo |
![]()
|
Bun rau Yousuf Kone ala, sau cum mama lui s-o scrie...
![]() Cred c-a sa-l vanda la anul cu o caruta de bani. In fine... Bravo CFR ! Ati dat o lectie de cum se joaca fotbal. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sper ca baietii sa joace cum ne-au obisnuit in CL...Steaua s-a facut aseara de cacao si si-a aratat clar limitele...asa ca Hai CFR !!!
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
ce faza de cenzurat...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ptiu.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
ie da groaza cadu asta...
22 Oct 2008, 23:21: bun stancioiu.... 22 Oct 2008, 23:34: la fix a picat si cartonasul rosu asta... This post has been edited by caktuss: 22 Oct 2008, 22:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
credeam ca la cfr nu se simuleaza faulturi.... pacat.
oricum au jucat mai bine decat dinamo, steaua si rapid.... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pacat...ghinion....si lipsa de comunicare....
dar mai vin meciuri...inca 3 din care 2 acasa.... Hai CFR !!! |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Flamingo |
![]()
|
SHOCK !!!!
Suntem ghinionisti... Aseara am avut impresia la un moment dat ca legiunea straina joaca romaneste... Mi-am luat repede gandul de la asta cand.. Cadu pac - autogol si foarte aproape de al doilea autogol. ![]() ![]() In alta ordine de idei, foarte tare meciul... Au avut in fata o echipa mult mai buna decat Chelsea si Roma. Cel putin Bordeaux a avut timp sa analizeze primele doua meciuri, altfel nu-mi explic jocul lor. Pacat de simularea de curtea scolii semnata Eugen Trica. Ar fi fost si culmea sa se mai ia in gura cu arbitrul... In fine... Era prea frumos sa se termine egal... ![]() Oricum... cred ca CFR-ul va merge mai departe in CL iar in cel mai rau caz va prinde cu succes un loc in UEFA... ca de ultimul loc, la cum joaca, nici nu se pune problema. Pacat ca Steaua nici la locul 3 nu prea mai poate aspira, dar las la o parte acum frustrarile, ca-s off topic. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am ramas mut aseara cand am vazut tampenia lui Cadu! Ce m-am mai enervat!
Oricum sanse la locul 2 sunt inca! Ca si-a furat-o si Roma! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
o repriza destul de buna.. pacat de al doilea gol
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Odata cu golul acela s-au cam dus pe apa sambetei sansele de a mai prinde primavara europeana.Nu cred ca mai pot castiga vreun meci ca sa termine grupa pe locul 3.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 15:01 |